https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Zvon v kapeli na Srednji Bistrici z novim zvenom in močjo

17.04.2021 ob 14:00  

V kapeli na Srednji Bistrici je vaški zvon zapel z novim zvenom in močjo.

Na željo in prigovarjanje mnogih krajanov je zvon dobil nov kembelj in je pritrjen na nov jarem. V celoti je zamenjana elektrifikacija in mehanizacija zvonjenja.

»To je zelo velik in pomemben projekt, ki pa je zvonjenje v tej kapeli dvignil na visoko raven. Tako je tudi starodavni zvon iz leta 1921, ki je vlit iz brona, prišel do pravega izraza,« so zapisali na Župniji Črenšovci.

* Foto: in vir: FB Župnija Črenšovci

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.04.2021 ob 16:35 gost

      Joj te pa nebo več zvonil Nacek Horvat!!?

      5 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.04.2021 ob 8:51 Gosak gost

        Kolikor vem, Nacek Horvat sploh ni zvonil z zvoncem v tej kapeli.. Pri njemu zvoni žaga. V zmoti si tudi "Lendavski nadvojvoda", ki ciljaš, da bi bil jaz, GOSAK, lahko Jožef Horvat . Videl in poslušal pa sem ga že večkrat - na proslavah, TV .... Ne vem, zakaj ga nekateri samo blatite, drugi pa povzdigujete v nebo. On v svojih nastopih nikoli ni žaljiv. Če se vedno strinjam z njim? To pa ne!

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.04.2021 ob 20:03 gost

      Naš veliki poslanec Horvat je sigurno za eno mešo dau !

      8 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.04.2021 ob 4:28 Gost123 gost

      Meso bi trbelo meti za njegovo noro pamet ka ga Bog pripela na pravo pot(Horvata mislin).

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.04.2021 ob 8:17 gost

      Za njega je prepozno prava pot mislim. Kajti človek keri v rit leže debil,,,, Janušu,,, nikoli ne more priti na pravo pot.

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.04.2021 ob 10:44 gost

      Bolani pisci! Gos. HORVAT je gospod z vel. začetnico ,kar je tudi dokazal in zato je vam ( KRETENOM )v napoto ker razmišlja s svojo glavo in dosti prispeva za dobrobit naših krajev!!!!!!!!! Ne mara pa sigurno LEVOJAJIH tepcev vsiljivcev in delomrznežev ki živijo na tuj račun!!!! FUJ leva banda!!!!!

      10 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.04.2021 ob 14:10 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        "Gos.HORVAT",a to pomeni npr.gosak Horvat? No,za strokovnjaka se je pokazal v Muri,tam se je izkazal tudi s krščansko "poštenostjo",za tepca se je pokazal ob nadzoru "tajnih služb",ki so mu bile za petami ob polnočnici, za junaka klenega se je pokazal ob potresu,še zdaj ne more spati zaradi tega,kriv pa je Kučan in leva opcija,tile levaki mu celo s potresom nagajajo....

        5 4 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.04.2021 ob 12:54 piscu 10:44 gost

      Če je zate po tvojem gospod Horvat GOSPOD Z VELIKO ZAČETNICO,ti ne živiš v realnosti, ampak nekje v nebeških lažeh Horvata in Janše. Moraš biti bolan, da zagovarjaš Janševo diktaturo, in ta tvoj gospod Horvat prispeva tudi k temu, edini ki zagovarja Janšizem (Tonin je nula). Toliko mrtvih- ko so glavni krivci prav Janša, minister za socialne zadeve . pajdaš Horvata iz stranke, in Tonin, ki nam je prvi pokazal, kako se krši odlok, ki ga sam sprejme (srečanje na Brniku dobaviteljem mask) - to dokazuje, da je tvoj gospod z veliko začetnico v sranje druščini. Da ne omenjam njegovega pobega iz parlamenta, ko je točno dokazal, da je strahopetec, da ne upa človeško umreti in da mu je edini cilj, mastno služenje v parlamentu,, je edini, ki bi pri teh letih še bil sosoben kakega šprinta na 100 metrov. Torej gospodu z veliko začetnico je edini cilj, denar, denar in še enkrat denar. Sam gospod pa je tudi v nedeljo, ko so trgovine še bile odrte v Odrancih obiskal Jager, čeprav bi "kot " pošten kristjan, ki je zagovarjal zaprtje moral ostati pred trgovino in se od maše napotiti domov - ne po nakupih. Vidiš, v tem pa "gospod z veliko začetnico" postaja janšev ritoliznik z "veliko začetnico" in nula od človeka in svoje integritete, za katero besedo pa kot je razvidno še tvoj gospod z veliko začetnico Horvatov Joco ni slišal.

      11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      18.04.2021 ob 12:58 gost gost

      BANDA RDEČA PA JE ZVON NA POJTI ZVEZDA NE ZVONI PA STE FAUŠT JOŠKO JE PA ČLOVEK NA MESTI BASTA

      9 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.04.2021 ob 13:12 gost

        Koliko milijar evrov dolga sta državi napravila cerkveni ZVON 1 in ZVON 2. Koliko svojih vernikov in ostali državljanov sta prevarala s certifikati? Jožef boš kaj napisal o tem?

        9 4 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      18.04.2021 ob 14:52 GOST gost

      KRALI STE PA KRADNETE BANDA RDEČA ŠTO JE MESNICO SPIZDU PAN NAFTO ZAJ STE PA POŠTENI

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      18.04.2021 ob 17:29 gost

      LEVOJAJA SMRDEČA BANDA tega NE MORE prenesti ,da nebo več prišla do oblasti ,ke ljudje vidijo ,niso več slepi!!!!!!!!!! Vas peščica LEVOJAJČNIKOV pa se lejko sposerje sebi na blentavo glavo!!!!!!!! Pocrkajte gamad!

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      18.04.2021 ob 18:04 GOST gost

      Zdaj si še zmislijo ka je zvonenje moti pa te trubali v tikev butalci dol z bandov se na KUBI komunisti idejo k vragu ka čakate

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      01.02.2022 ob 16:29 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.