https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Potrdili 287 novih okužb, 7 oseb je umrlo

12.4.2021  

V nedeljo je bilo potrjenih 287 novih okužb. 

Včeraj so skupno opravili 7.334 testiranj na novi koronavirus. Opravili so 1.484 PCR testov in 5.850 hitrih testov. Pri PCR testih je bil delež pozitivnih 19,3 -odstoten, potrdili so 287 okužb. 

Vir: Covid-19 Sledilnik

Hospitaliziranih je bilo 636 oseb, od tega 142 na intenzivni negi.

7 oseb s covidom-19 je umrlo. Skupno število umrlih je tako naraslo na 4.126.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.04.2021 ob 11:07 gost

      Cepljenje bi steklo hitreje, če bi informacijska pooblaščenka dovolila uporaba seznama, kjer so uporabniki prostovoljno izrazili željo po cepljenju. Informacijska pooblaščenka Prelesnikova zadržuje seznam, kjer so državljani prostovoljno izrazili željo po cepljenju!? Komunisti spet preko trupel slovenskih državljanov.

      11 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.04.2021 ob 11:28 gost

        Ovca Janševa ne verjemi vsega, kar prebereš na Novi 24TV, ker tam vedno znova in znova lažejo. Sicer se pa zavedaj dejstva, da boš moral nositi masko in upoštevati vse ukrepe tudi, če boš dvakrat cepljen. Cepljenje tudi ne zagotavlja, da ne bi zbolel in, da ne bi prenašal okužbe. Zakaj se potem cepiti? Da bod najbogatejši ljudje še bolj bogati.? Da zaradi posledic cepljenja postaneš invalid ali celo umreš? Malo si zategni zarjavele matice glavi in ostani na Novi24TV, tu te ne rabimo z nekimi lažmi, pobranimi tam.

        10 11 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.04.2021 ob 12:44 Gosak gost

        To pa res nima nobene zveze s komunisti. Dvomim, da je bila Prelesnikov sploh članica zveze komunistov, vem pa, da je bil član Janez Janša.

        6 8 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.04.2021 ob 11:21 gost

      BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.04.2021 ob 11:37 gost

      Očitno to novo 23 ur samo ti gledaš, zato jo tolko omenjaš. No sa ni čudno , če si pa Janšev hlapec.

      5 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.04.2021 ob 11:47 gost

        Nikjer na drugih portalih ni napisane te laži. Samo na lažnivih Janševih portalih najdeš takšne laži. Ni kriv predsednik vlade in takratni zdravstveni ministerIvan Janez Janša, ki ni naročil cepiva, nista kriva nesposobna Kacin in Beovićeva kot vodji cepljenja ( sploh mi ni jasno kaj Beovićeva tu dela, če je predsednica Zdravniške zbornice ), Janševa plačana novinarka ( ne zasluži si tega naziva ) za laži si za krivca najde informacijsko pooblaščenko. Sicer je pa o nekoristnosti in škodljivosti cepljenja nekdo že nekaj napisal. Sem pa to laž, ki jo je prvi komentator napisal, šel preverit na Novo24TV in jo tam tudi našel. Toliko o mojem gledanju te televizije.

        9 9 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.04.2021 ob 12:10 gost

      Iz dneva v dan dokazuješ, kaki hlapec si Janšev in njegove sds. Vsakemu bumbaru je jasno, da delaš za njih. Sramota si df, sam sebe nimaš rad, da se za mali denar prodajaš Janši. Hujši si od prostitutke.

      3 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.04.2021 ob 15:22 gost

      Res debilna vlada samo do 7 znaj šteti. Vsak dan 7 mrtvij neverjetno kako pameten viruse da umre toliko ljudi kot želi ,,, Janušova,,, vlada nesposobna. Seveda ker vejo samo do 7 šteti zato pa niso izglasovali predsednika državnega zbora. Kajti tam je potrebno do 46 šteti. To pa polpismeni debili ne vejo.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.04.2021 ob 11:24 gost

      POP in RTV to so šele LAŽNIVCI.Komunajzeri itak spremljate samo njihova zavajanja in laži .V tem so taki mojstri da vi opranoglavci tega sploh ne skapirate kak vam lažejo.NAIVNEŽE lahko vrtijo okoli malega prsta,mene že ne bojo. Odpade. RTV banda komunajzerska ,pod obvezno jih je treba plačevati - - - to pa je demokratično.P.....a v .m m......a.Banda rdeća komunajzerska lažniva zavajalska,sprevržena, ANTISLOVENSKA. Bagra balkanska . Samo vi še naprej sanjajte propalo YU ,katere NIKOLI več NE BO.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2021 ob 11:40 gost

        Saj res, na RTV Ljubljana sami levičarji vodijo pomembne oddaje: Rosvita Pesek, Jože Možina, Pirtovšek, Jože Dežman, Mitja Ferenc, Manica Ambrožič, ................ Programski svet RTV je pa sestavljen iz samih SDS in SMC vojščakov. Torej, če lažejo, lažejo desničarji. Hvala bogu, da na tej televiziji gledam samo šport, glasbo in prenose sej Državnega zbora in tu in tam kakšen dober film, ki jih je pa čedalje manj. POP TV je pa v lasti preminulega češkega milijarderja. O koroni in vsem v zvezi s tem pa res lažejo, da se vse kadi, zato tudi tega ne gledam. Če gledam poročila, gledam tuje TV postaje, ostalo najdem na internetu.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      13.04.2021 ob 17:37 Marmur gost

      Slabo poznaš, kdo je levi in kdo desni na TV SLO. Jože Možina nikakor ne spada med "komuniste" oz. leve.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2021 ob 17:52 gost

        Kaj ti ne razumeš kaj sem napisal predhodniku v odgvor? Naštel sem same težke desničarje. Komunisti pa niso levi. Levi so v stranki Levica. Komunisti so pa v stranki SDS.

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      13.04.2021 ob 19:59 Marmur gost

      Ja, prav imaš. V bistvu si se "zajebaval" pri naštevanju "samih levičarjev", ki v resnici to niso.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.