https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 36 novih okužb

13.4.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 4.588 PCR testov, potrjenih je bilo 1.049 novih okužb.


V ponedeljek, 12. aprila, v Pomurju potrdili 36 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbe v 14 pomurskih občinah. 9 v Murski Soboti, 5 v Ljutomeru, 4 v Lenadavi in Beltincih, 3 v Moravskih Toplicah, 2 v Gornji Radgoni in Križevcih ter po eno v Apačah, Črenšovcih, Gradu, Odrancih, Puconcih, Radencih in Razkrižju.

V nedeljo, 11. aprila, v Pomurju potrdili 21 novih okužb

V nedeljo so potrdili okužbe v 8 pomurskih občinah. 8 v Gornji Radgoni, 4 v Murski Soboti, 3 pri Gradu, 2 v Beltincih, ena okužba v Kuzmi, Lendavi, Puconcih in Tišini.

V soboto, 10. aprila, v Pomurju potrdili 36 novih okužb

V soboto so potrdili okužbe v 13 pomurskih občinah. 12 v Lendavi, 7 v Murski Soboti, 3 v Črenšovcih in Ljutomeru, 2 v Puconcih in Veržeju, ena okužba v Beltincih, Dobrovniku, Gornjih Petrovcih, Kobilju, Križevcih, Odrancih in Veliki Polani.

V petek, 9. aprila, v Pomurju potrdili 64 novih okužb

V petek so potrdili okužbe v 14 pomurskih občinah. 11 v Murski Soboti, 9 v Ljutomeru, 6 v Črenšovcih, Gornji Radgoni in Križevcih, 5 v Radencih, 4 v Lendavi in Rogašovcih, 2 v Apačah, ena okužba v Beltincih, pri Gradu, v Moravskih Toplicah in Razkrižju.

V četrtek, 8. aprila, v Pomurju potrdili 41 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbe v 15 pomurskih občinah. 11 v Murski Soboti, 5 na Tišini, 4 v Beltincih, 3 v Kuzmi, Rogašovcih in Veržeju, 2 v Gornji Radgoni, Ljutomeru in Moravskih Toplicah, ena okužba v Apačah, Križevcih, Puconcih, Radencih, Razkrižju in Veliki Polani.

V sredo, 7. aprila, v Pomurju potrdili 82 novih okužb

V sredo so potrdili okužbe v 19 pomurskih občinah. 12 v Lendavi in Ljutomeru, 8 v Moravskih Toplicah, 7 v Črenšovcih, 6 v Apačah, Murski Soboti in Rogašovcih, 5 v Gornji Radgoni, 3 na Razkrižju in Tišini, 2 v Beltincih, Dobrovniku, Šalovcih, Veliki Polani in Veržeju, ena okužba pa na Hodošu, v Križevcih, Radencih in Turnišču.

V torek, 6. aprila, v Pomurju potrdili 39 novih okužb

V torek so potrdili okužbe v 13 pomurskih občinah. 9 v Ljutomeru, 7 v Lendavi, 5 v Murski Soboti, 4 v Križevcih, 3 na Tišini, 2 v Beltincih, Črenšovcih in Rogašovcih, po ena okužba pa v Apačah, Moravskih Toplicah, Hodošu, Svetem Juriju ob Ščavnici in Turnišču.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.04.2021 ob 12:30 jhonsmith gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments Learn More details Good luck...Works32.ℭOM

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.04.2021 ob 12:31 DOBRO gost

      Bravo prekmurje mamo malo okuženih sicer pa nam angleški virus tak nemre nič saj znamo kak so pred lejti obhodili anglejži keri so tu kuče spokupuvali -vsi so odišli !

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.04.2021 ob 16:13 gost

      V Sloveniji je kot da smo na začetku korona sranja. Vsak dan več okuženih in vsak dan 7 umrlih. Številke pa kot da nas je v Sloveniji 6 milijonov ljudi. Res se človek vpraša kje sploh živimo.

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2021 ob 16:28 gost

        Drugače Janša ne more imeti ljudi in ostalega zaprtega, drugače ne more preprečiti demonstracij, drugače posvečeni ne morejo služiti milijone evrov.

        9 5 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.04.2021 ob 16:24 123 gost

      Država mora teste porabiti, poleg tega pa se testerajo eni in isti, eni zaradi službe ostali pa ka te mislijo ka so zdravi

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.04.2021 ob 20:12 Karel K. gost

      Vsepovsod v razvitih demokratičnih državah se ljudje testirjo, se testirajo učenci v šolah in nosijo maske. Nemčija bo morda vpeljala policijsko uro in za nekaj časa na zvezni ravni zaprla državo, Avstrija je podaljšala ukrepe do 28. aprila oziroma 12. maja. V Sloveniji pa bi vsakdo samo rad imel šenkan denar, nobenega ukrepa pa ti titoisitčni levouharji nebi upoštevali ,potem pa kritizirajo Janšo, da najema kredite. Kje pa naj vzame denar za vse to in povrhu še nahrani titoistične levouharje oziroma lenuharje. Če bi zdaj Janša vrgel puško v koruzo, bi titoisitčni levouharji planili v jok in bi ga na kolenih prosili, da naj ostane predsednik vlade, sklenili bi z njim koalicijo, kot je to pred letom dni Janšo na kolenih prosil, da naj postane predsednik vlade brodolomec Počivalšek, saj bi z njim bilo že takrat konec, če bi šel na volitve. Zdaj pa si je podaljšal dobro plačo kar za dve leti in pol s svojimi sledilci v parlamentu in raztresenimi po ministrstvih. Potem je naredil afero z zaščitno opremo in je Janši povzročil težave. Torej lahko smo državljani srečni, da so titoistični levouharji lani Januarja vrgli puško v koruzo, saj počivalšek s svojimi potezai pri nakupu zaščitne opreme kaže, kako bi nas zadolžili in oropali, če bi bili na oblasti on in njegovi bivši partnerji vsi iz tabora titoističnih levouharjev. Počivalšek je titoistični levouhar ne pa liberalec, saj je on tisto kjer ima koristi.

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2021 ob 21:23 gost

        TEBI, NEMŠKEMU IN JANŠEVEMU HLAPCU, SE MEŠA, NI ČUDNO, DA TE VSI SOSEDJE SOVRAŽIJO. ŠE DOBRO, DA NE ŽIVIŠ V MESTU, KER BI TI ŽE ZDAVNAJ KDO TO TVOJO NORO TIKEV MALO POBOŽAL.

        4 4 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      14.04.2021 ob 8:24 gost

      ,,, karči,,, debil nihče ni vrgel puške v koruzo kot to predstavlja debilna vlada.,,,,JANUŠ,,,, je podkupil debelega Pocivauska in Pivcevo da sta potihoma začela sodelovati z njim. Zakaj že da je lahko sestavil vlado. Zdaj ko ju več ne rabi sta pa obe stranki razpadli kot si je,,,, Adek 2,,, zamislil. Kajti tako taktiko je imel sam,,, Adek 1 Hitler,,, pred drugo svetovno vojno. Vse stranke uničiti da je lahko sam vladal.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.