https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Občani Radencev naj bi o preimenovanju Titove ceste odločali 13. junija

13.04.2021 ob 18:10  

Skupina Enotni za občino Radenci je včeraj, 12. aprila, na občini oddala 331 podpisov za razpis referenduma proti preimenovanju Titove ceste v Radencih. Župan Roman Leljak kot predvideni datum referenduma predlaga 13. junij.

Skupina Enotni za občino Radenci je na svoji Facebook strani zapisala, da so županu oz. njegovi pooblaščenki na Občini Radenci oddali 331 popisov v podporo referendumu, s čimer so zahtevano kvoto 219 podpisov, kar je pet odstotkov volilnih upravičencev, presegli za 51 odstotkov.

Župan Leljak se je že odzval in zapisal, da bo občinskemu svetu predlagal razpis referendum 13. junija. Kot je povedal za STA, bo o omenjenem datumu občinski svet odločal 20. aprila, vendar pa mora referendum po njegovih besedah dovoliti še ustavno sodišče.

»Gre za utemeljeno pričakovanje, da bi referendum kršil dostojanstvo in druge človekove pravice, ki sta jih povzročila Tito in njegov sistem. Mnogi bi lahko bili žrtev dvakrat, to pa je kršitev ustave Republike Slovenije,« je pojasnil Leljak.

Ustavno sodišče je 22. januarja do svoje končne odločitve zadržalo odlok občine Radenci, s katerim je občinski svet 29. decembra Titovo cesto preimenoval v Cesto osamosvojitve Slovenije.

Franc Vukajč v imenu Enotnih za občino Radenci ob tem dodaja, da je upravno sodišče februarja sklenilo, da so vsi postopki v zvezi z referendumsko pobudo v skladu z zakonom in upravičeni ter da sta obe omenjeni sodišči enako odločili že lansko leto.

Tablo z imenom Cesta osamosvojitve Slovenije so v Radencih sicer postavili že 31. decembra, čez dva dneva pa je napis nekdo prebarval.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.04.2021 ob 19:06 Tito gost

      youtube.com/watch?v=IPqm5wxjwEo youtube.com/watch?v=ve3yzgkl7tk youtube.com/watch?v=R2_Vb4ol7as youtube.com/watch?v=B519fAy4IoU

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.04.2021 ob 19:50 Karel K. gost

      Brez problema bo rezultat 100% za odstrnitev "Titove" ceste. Radenci so preveč znani v svetu, zato si prebivalci ne bodo želeli ostati v črni titoistični preteklosti.

      8 30 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2021 ob 21:11 gost

        Pezde nemško hlapčevsko si se zmotil. Vsak ponosen in pameten človek časti Tita in njegovo ime. Samo nemški izdajalci in njihovi nasledniki hočete izbrisati njegovo ime. Verjetno praznuješ 20. april pezde nemško.

        24 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2021 ob 21:40 123 gost

        Najboljše da jo spremenite v janševo ulico, pa bo še naprej komunistična,tito je bil človek kerega je svet spošoval, janša je pa tele keroga nemre nihče

        22 4 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.04.2021 ob 20:57 gost gost

      Prevladal bo razum, pamet, spoznanje itd in bo ostalo ime, ki nekaj pomeni še vedno tudi v svetu. Upajmo, da so tudi tam še razumni in normalni ljudje, ki se niso pustili pobebiti desni primitivni propagandi in bodo glasovali po svoji vesti. Razni Karli itd, dajte umirite se malo. Pod katero oblastjo ste dosegli, kar ste, če ste, imeli pa ste priložnost. Danes priložnosti ni, in je ne bo, dokler bo pri nas dloval s svojo sovražno dejavnostjo puklasti janči- provokator, kriminalec in še najbolj žalostno osmešeni politik Slovenije v svetu.

      20 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2021 ob 23:09 Karel K. gost

        Tudi njegovi kolegi se nenehno omenjajo kot pomembni negativci zgodovine kot so Stalin, Hitler, Čaušesko, in seveda Tito kot deseti največji zločinec 20. stoletja. Zato nima Slovenija spoštovanja v EU v svetu ker se še najdejo posamezniki kateri obvladujejo slovenske institucije države katere potem razpihujejo to laž o Titu kot heroju in pozitivnem pomembnežu. Ni za takšno staanje kriv Janša, čeprav je tudi on učenec Tita. Počasi zahodni politiki dojjemajo kako je Tito prevaral zahodne zaveznike s tisto prevaro na avstrijskem koroškem, ko so vrnili slovenski narod kateri je bežal pred titoistično pobesnelo revolucionarno hordo, to so bile ženske otroci mladi ljudje, starci in jih je potem doma poklal in zmetal v kraške jame, Rudniške jame, celo Slovenijo je posejal z njihovimi trupli. Namesto legalna sodišča so jim sodili titoistični blazneši s krampi, bodečo žico, strelnim orožjem z lopatami, kiji. To je Tito.

        4 14 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.04.2021 ob 7:28 gost

        Karel, ti si ena pizda domobranska ali madžarska izdajalska, ki si betežen v glavi . Tita ste desni izdajalci omadeževali in o njem širite laži. Kako velik človek je bil, se je pokazalo na njegovem pogrebu, ko so na pogreb prišli vsi, ki so takrat v svetu nekaj pomenili. Izdjalce so pa v vsaki državi iztrebili. Milom ali silom. Američani so pustili ob taboriščih ob Renu od lakote in bolezni umreti na milijone Nemcev in izdajalcev, pa nihče se ne buni in o tem piše.Izdajalci so si v vsaki vojni zaslužili smrt in domobranci, četniki, ustaši in ostali tu niso nobena izjema. Tito vas moti zato, ker je premagal vaše izdajalske prednike - dobro je to storil. Prekleti bedak zategnjeni zguljeni. Tito in njegov sistem ti je dal lepo življenje, brezskrbno otroštvo in mladost, brezplačno šolanje, brezplačno zdravstvo, takoj delo blizu doma, omogočil, da si sezidal hišo, letoval, šport, kulturo, zabavo, .................... A ti kot desni izdajalec boš nenehno pljuval po njem in po dobrem sistemu. Vse, kar imaš, si dobil od Tita in njegovega sistema. Nisi mogel pa priti na vrh kamor si hotel, ker si preneumen in preveč pokvarjen. Zato sovražiš vse, kar je bilo dobro. PEZDE HLAPČEVSKO. Za oblast bi še svoje domače prodal in se Janši in Merklovi v rit potegnil. GNIDA DESNA. NE ŠIRI NA PORTALU VEČ LAŽI IN SOVRAŠTVA POKVARJENEC.

        10 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.04.2021 ob 8:23 Karel K. gost

        Tako kot je z zahodno civilizacijsko skupnostjo manipuliral Tito, kateri je učitelj obeh političnih skupin v Sloveniji, torej Kučanove in Janševe, z vami manipulirajo tudi Fajonova, Pirc Musar, tožilka, katere je zaslišala poslanka Sophie. Treba se je vrniti nazaj v zgodovino in bomo takoj spoznali zakaj ta četvorka to počne in kje vidi temelje in srka navdih tega početja. Ti titoistični hibridni levičarji v tem trenutku počnejo enako prevaro domače in tuje javnosti kot so počeli njihovi osnovni učitelji Tito in Kardelj leta 1945, ko so prevarali zahodne zaveznike, posebej Angleže in so ti pobegle slovence pred titoisitčno hordo, iz Avstrijsko-Koroškega Vetrinja poslali nazaj v Titovo klavnico . Tito jih je prevaral, ko je zahodnim zaveznikom obljubil, da se jim nič ne bo zgodilo, če niso storili zločinov, če pa so, jim bodo pravično sodili na demokratično sestavljenih sodiščih. Ko so se vrnili pa so jih vse po vrsti, otroke, starce, žene, dekleta poklali in jih zmetali v kraške jame, zabetonirali v rudniške jaške, z njihovimi trupli so posejali celotno ozemlje Slovenije. Kot vemo, od obljube, da bodo sodili le tistim ki so zagrešili zločine, ni ostalo nič. Sodili so jim brez sodišča, sodili so jim z bodečo žico, krampi, lopatami, železnimi kiji, s strelnim orožjem, sodniki pa so bili titoistični revolucionarni psihopati. Ta četverica hibridnih levičarjev s pomočjo svojih oprod v Bruslju zdaj z enakimi metodami izvajajo prevaro vas voditelje Evropske Unije, ko tam kot papagaji ponavljajo, da Janša ne spoštuje vladavina prava, ne spoštuje sodišč, tožilstva, Ustavnega sodišča, krši človekove pravice državljanom, jim ne zagotavlja zdravstvene nege in cepiva za COVID-19, krši svobodo medijev. Kar počne Janša zdaj, ni nič drugega kot to počno oni, torej ta četverica s svojimi prišepetovalci iz ozadja, ko so na oblasti. Janšo so učili te obrti isti učitelji kot njih.

        4 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.04.2021 ob 8:42 Karel K. gost

        71/203/160, to kar si zgoraj objavil, si le objavil tisto, kar si že stokrat objavil na tem portalu. S takšnim vsebinskim pamfletom dokazuješ, da si titoisitčni propagandist, populist in diskreditator. Saj to ne sodi sem k ponujeni vsebini vendar ti je potrebno malo ugovarjati, saj poneumljaš slovensko mladino z nekim lepim življenjem v tej tvoji titoistični klavnici imenovani Titova Jugoslavija v okviru katere je bila tudi Slovenija. Tito je pobil vse kar se je premikalo v človeški podobi, mlade ljudi, dekleta s kitami in ti niso bili ne domobranci ne zločinci ne izdajalci o katerih ti govoriš. Nemški vojaki pa so bili del zločinskega wermachta. Tito ni premagal nikogar ampak je skočil na plano kot prevarant, ko so zavezniki z američani na čelu zmagali. Pogledati je potrebno zgodovino tega časa kot jo pišejo svetovni zgodovinarji, ne pa Repetovo in Pirjevševo revolucionarno titoisitčno pogojeno zgodovino in potem lahko nekdo govori kaj se je dejansko dogajalo. Ti se še vedno obnašaš in se drugače tudi nikoli ne boš, kot da se je z vami leta 1945 začel Slovenski narod, Slovenija, Življenje, znanost. Tito je dal samo blaginjo takšnim klečeplaznikom kot si ti, zato se ne moreš znebiti tega tvojega privilegiranega občutka in vsakemu pripišeš, da se nekomu vdinja, da nekoga podpira. Ti si se moral, ker si inteligentno toliko nizko, da sam s svojim znanjem ne moreš preživeti. Prav tako si toliko len, da s svojimi rokami ne znaš nič ustvariti. To je tvoj problem, da znaš le lagati in zganjati propagando ter populizem, ne veš pa povedati nekaj pomembnega za državo za slovenski narod. Druge uvrščaš med nemške, madžarske in ne vem še katere izdajalce, ti pa si titoistični izdajalec slovenskega naroda. Nikjer še nisi omenil domoljublja, spopštovanja slovenskega naroda, države Slovenije kot demokratične in svobodne proevropske države, za tebe še vedno Slovenija obstaja kot protektorat titoistične ideologije in prakse, za tebe obstajajo še vedno le titoistični heroji ki so dejansko povzročili zločine nad slovenskim narodom.

        3 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.04.2021 ob 9:15 gost

        Karel Kozic tebe je potrebno zapreti na zaprti oddelek psihiatrije. Stokrat ponavljaš laži, na najbolj pritlehen način, obračaš zgodovino po svoji bolni glavi, ne poznaš in nočeš priznati realnega dobrega življenja delavcev v socializmu, ne vidiš ne v Soboti ne v drugih deli države, da smo večino tega, kar imamo, zgradili socializmu. Da je takrat bil delavec spoštovan in cenjen, danes je navaden hlapec in na pol suženj. Uradni podatki ti povedo, da je bilo v Sloveniji leta 1987 v socializmu manj kot 20.000 brezposelnih, danes jih je več kot 100.000. Tudi takra je Slovenija imela dva milijona prebivalcev kot jih ima danes. Ti živiš v svojem norem svetu, a nas neprestano utrujaj z enimi in istimi lažmi. Prase dementno zmešano daj nam že enkrat mir.

        5 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.04.2021 ob 9:35 Karel K. gost

        Ti meni pripisuješ lažnivost o življenju v tvoji titovi Jugoslaviji, ne govori pa o socializmu, saj je to bil titoizem kar je razlika kot noč in dan. Ti sploh življenja v socializmu ne poznaš, ti poznaš samo titoistično diktaturo. Dobro veš, da je tudi v nacistični Nemčiji za mnoge bilo življenje bajno, enako je bilo v Titovi Jugoslaviji v titoizmu, ko ste privilegirani imeli vse pravice in nič dolžnosti kot je to bilo v nacistični Nemčiji. Saj je Tito črpal navdih za svojo vladavino v nacizmu, fašizmu in je to prirejal svojim potrebam in potrebam časa in prostora. Nekatere ekstremne nacisitčne poteze je omilil in jih je skril v svoje zahrbtno delovanje, da se ni tako videlo navzven. Kar se tiče brezposelnosti je ta bila nizka, ker je bila politično zaposlovanje, propagandistično zaposlovanje kar pomeni da so se ljudje zaposlili čeprav sploh niso vedeli kaj bi delali v DO ali pa so delo za enega človeka opravljali trije ali več. Največ pa je bilo zaposlenih v administraciji. Dober primer je Mura, ki je dejansko bila izpostava Nemške firme Boss, kjer so se zaposleni v administraciji morali skriti, ko so prišli na obisk nemški lastniki. Vse kar se je zgradilo v titoizmu so že ruševine, saj je to bilo grqajeno tako kot si ti gradil hišo, ko so privilegirani materil vozili na svoja gradbišča za zidanje privatnih hiš, objekte titoističnega značaja pa so potem zgradili brez ustreeznega veziva. Kmetje so dobivali nepovratna sredstva za kmečke namene oni pa so si gradili hiše in kupovali avtomobile. V razvoj se ni vlagalo, zato je vsa industrija leta 1990 in naprej propadlo, saj ni bilo več stalinizma in ni bilo več južnih republik, da bi te tretjerazredne proizvode kdo kupoval, zahod jih ni kupil, Mura tudi ni bila več zanimiva za nikogar, saj so drugje delali boljše in cenejše. Zato si ti zrel za psihiatrijo, ker so se ti možgani sploščili in skisali v titoizmu in ne sprejemajo sedanjosti, razvvoja, novega načina življenja

        2 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.04.2021 ob 9:36 gost

        Karel Kozic ne piši domobranske laži. Dejstvo je, da so domobranci, ustaši, četniki še po koncu druge svetovne vojne pobili veliko ranjencev in ostalih na Koroškem. Med vojno so domobranci, četniki i ustaši ter drugi sodelavci Nemcev pobili ogromno starcev, žensk in otrok ter partizanov. Po vojni so jim partizani - ne Tito!!!!!!!!! - vrnili milo za žajfo. To se je z izdajalci zgodil0o po celi Evropi in nikjer se o tem ne govori. Samo desni slovenski izdajalci to neprestano prinašate na svetlo v lažnivi obliki. LAŽNIV9I DESNI DREK SI IN NIČ DRUGEGA. In takšna pizda izdajalska se upaš imeti za domoljuba. Daj spizdi nekam in tam ostani. Vsi, s katerimi si delal, so te odrinili vstran, ker so videli, da nimaš spucanega podstrešja.

        5 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.04.2021 ob 11:08 Karel K. gost

        .Če že hočeš biti verodostojen, vendar vem, da to ne moreš biti, potem svojih lastnosti ne pripisuje meni. Ti si za mene sovražnik osebno, za državo in za slovenski narod kateri v veliki večini hoče enkrat odvrečti okovje tvojega titoizma. Tito je bil vaš vodja in jih je Tito ubil, njegovi hlapci kot si ti še vedno so izvajali le njegove ukaze. Ne upaš si povedati, koliko nedolžnih ljudi je ubil tiotov vzornik Stalin, svojih in tujih. Hitler je za njega bil še samo amater. Če bi bili zavezniki zahodni seveda maščevalni kot sted vi titoisti in so bili tito in revolucionarji leta 45, da bi nemcem vrnili, bi morali pobiti ves Nemški in avstrijski narod, Zakaj pa so Nemci leta 1945 in še prej stremeli samo za tem, da padejo v ujetništvo zahodnih zaveznikov. Tvoj Tito pa se je delal junaka, ko je pobijal Nemce, kateri so z Balkana bežali pred zahodnimi zavezniki in zdaj to slavite kot neko zmago. Titovi revolucionarji so se borili v zavetju in so čakali kaj se bo zgodilo. Dejansko so se borili proti Nemškemu, Madžarskemu in italijanskemu okupatorju domoljubi, slovenci kateri niso hoteli biti hlapci tita, nemcev, madžarov italijanov. Tito in somišljeniki so bili preračunljivci in id zdajalci in so le špekulirali ter povzročali diverzije kot to ti danes počenš in tvoja levuharska titoistična politična elita, ko ustvarjate probleme in jih drugim obešate na hrbet. Zdaj ste to začeli delati tudi na nivoju EU v bruslju, v Bosni in hercegovini.

        3 4 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.04.2021 ob 21:18 gost

      DF- Lendavski naddrek je najvecji hlapec Janeza Janse in njegova prostitutka.

      4 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.04.2021 ob 22:01 gost

      Danes je ena gospa napisala "Živali nikoli ne dovolijo da bi največjo tele bilo vodja tropa ! "

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.04.2021 ob 23:07 gost

      Po celi Sloveniji bi bilo potrebo izbrisati taka in podobna imena.

      4 20 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.04.2021 ob 7:31 gost

        Imena ulic in trgov po Titu imajo v veliko drugih državah ( tudi v Italiji ) pa totam nikogar ne moti. To moti samo potomce izdajalcev ali prefarbane pokvarjene komunajzarje.

        12 4 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      14.04.2021 ob 8:00 gost

      Najboljše bo za debilen ljudi keri so z volili največjega kradljivca lažnivca za župana da se ulica poimenuje v ulico lopova Leljaka debila. Najprej vam je kradel posamezno zdaj vam pa krade skupno iz občinske blagajne. Vi mupa ploskate in ga gledate zato ste krajani občine Radenec večji debili kot on sam.

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      14.04.2021 ob 8:19 Čergoli gost

      Lijak magarec, črno, domobransko govedo isto kot tvoj Puklasti Janoš - Kaplar. Tito je za oba vaju bil in ostal CAR.

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      14.04.2021 ob 8:25 gost

      Vse desničarje, posebno bedaka Karla Kozica, sprašujem, če veste kaj in kdo je bil Roman Leljak v Jugoslaviji, kaj je delal, odkod prihaja, kaj je po prepričanju, koliko denarja je dolžan ljudem, ki jih je hinavsko prevaral. Ko boste na to odgovorili, se lahko dalje pogovarjamo. Sem pa prepričan, da ste na desni taki loleki, da vas vsaj polovica ne pozna Leljakove zgodovine. Karel Kozic je tako?

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      14.04.2021 ob 8:36 Nemanja Milovič gost

      Zakaj v Sloveniji še 75 let po koncu vojne marsikomu ni jasno kdo so bili zmagovalci ozitoma poraženci v 2. svetovni vojni??? Na čelu s prekletim Puklastim Janošem.

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      14.04.2021 ob 9:22 gost

      Karel K. ne pretvarjaj zgodovine in ne laži!

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      14.04.2021 ob 10:19 gost

      Karel Kozic to ti še napišem na tvoje laži, potem pa neham, ker je škoda mojega časa za nerazgledanega desnega bedaka, ki ničesar ne ve. Pišeš, da se je vse podrlo, kar smo zgradili v Jugoslaviji, ker nismo znali graditi in smo imeli sla material. Resnica je čisto drugačna. Šole, vrtci, zdravstveni domovi, bolnišnice, bloki, hiše poslovne zgradbe, športni in dugi objekti, mostovi, železnice, ceste, hidroelektrarne, termoelektrarne, jedrska elektrarna, silosi, pristanišča, letališča, tovarne, pomoli, najvišji dimnik v Evropi ( trboveljski - 360 metrov ), .......................... vse še stoji, nič se ni samo od sebe podrlo kot ti lažeš s svojo betežno betico. Imeni smo svetovno znane tovarne - med pet največjimi in nauspešnejšimi na svetu, delali smo vse kot so delale najbolj napredne države, prvi v Evropi smo sestavili računalnik, delali najboljše turbine in najboljša dvigala na svetu, delali svoja letala.................................................................... V Soboti je bilo v času socializma več kot 25.000 delovnih mest. Kaj pa danes?????? V socializmu smo si delavci zidali hiše in letovali vsako leo na morju. Danes lahko delavec o tem samo sanja. Lastniki tovarn smo bili zaposleni in dobiček smo si delili vsi zaposleni med sabo. PEZDE HLAPČEVSKO NEMŠKO NIMAŠ POJMA O ŽIVLJENJU. Živiš v svojem norem svetu. Upokojenec je imel v socializmu pokojnino v višini 85 % plače, danes jo ima v višini 57 % po zaslugi Janše in njegove desne vlade. Eh, res škoda mojega časa za norca kot si ti.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.04.2021 ob 10:43 gost

        Potem so pa leta 1991 prišli na oblast domobranci in njihovi nasledniki ter drugi desničarji in pokradli ter prodali, olastninili ali uničili naše tovarne, našo lastnino in temu dali ime DEMOKRACIJA in DOMOLJUBJE.

        7 2 Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      14.04.2021 ob 11:51 Čergoli gost

      Prekleto tele, črno domobransko Lijak!!!! Kdo si ti tele eno, ti boš sodil maršala Tita ...ti in tvoj smrdeči, usrani janhsa. Prekleta usranca!!!!

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      14.04.2021 ob 12:58 Tropovci gost

      Dragi Radenčani .To ,kar se ,dogaja sedaj v času županovanja Leljaka tega ni bilo nikoli .Kam ste mislili ,ko ste ga volili ?Raje bi bojkotirali volitve ne pa ,da ste tega volili .To je oseba z črno preteklostjo in ,kako bo tako oseba kdaj poštena ?.Tega osebka se znebite ,dokler še lahko in postavite za župana nekogar ,ki to obvlada .

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.04.2021 ob 16:55 icnedar gost

        Prav zaradi tega, da ljudje nisi šli na volitve je krivo, da je Leljak župan. Vsekakor bo Titova cesta ostala, Leljak pa bo črna packa v zgodovini Radenec.

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      14.04.2021 ob 15:02 gost

      ,,,, karci,,, cigu migu kaj si danes poju leksikon. Malo pojdi na nek pregled ker ti je varovalko vo vrglu.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      15.04.2021 ob 12:31 Pista gost

      kaj pišete dragi otroci ,večina vas je rojena zadnjih 30 let in nimate pojma kako se je nekoč živelo ,sam sem živel tako v času socializma in vem kakšnji so bili ,glede leljaka pa me ne zanima ,če je levi ali desni ali je rdeči ali črn zanima me samo kaj dela in kako dela ,je edini ,ki vse oljube, ki jih dal pred volitvami ispolnjuje ,sedaj vidim kako so imeli prav tisti občani ,ki so volili leljaka,vse kar sedaj dela leljak so imeli možnost naredit vsi pred njim ,ki so bili na oblasti in kaj smo imeli raspadajoče Radence,v teh 2 letih je Leljak pokazal kaj se da naredit ,če imaš voljo in znanje ,treba pa se je zavedat ,da vse kar bo naredil bo ostalo v Radencih,zato me motijo nekatere kritike,predvsem tistih ,ki so bili vsa leta blizu oblasti in so dovolili ,da so Radence lahko tako propadli ,da pa bi bil Leljak v sporu z vsemi občani ,pa je velika laž ,vsporu je samo z dvema skupinicama ljudi ,to so petkovi kolesarji in skupina ,ki se je več desetletij napajala z občinskim denarjem ,sedaj pa jim je Leljak zaprl pipice,verjamem ,če bo Leljak tako zagnano nadaljeval z delom naprej se mu nitreba skrbet ,da še nedobi en mandat za župana ,vsi nasprotnika Leljaka vzamite si malo časa in se včasih malo sprehodite po Radencih ,mogoče boste opazili spremembe,če se boste odločili imejte masko samo na ustih ne na očeh .Lep pozdrav vsem ,tudi tistim ,ki druga neveste kot sejat samo sovraštvo in prepir med drugače mislečimi,najbrž nisi Radenčan

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.04.2021 ob 12:57 gost

        Zdaj pa Pišta bodi tako prijazen in nam napiši kaj je ta tvoj Roman v svojem mandatu napravil za ljudi in za Radence. To, da je prodal občinski del doma upokojencev in za del tega denarja kupil stanovanje za svoja starša, že vemo, zato to izpusti. Tudi to, da je občino na veliko zadolžil, tudi vemo, zato lahko tudi to izpustiš. Da je zelo sprl občane med seboj že tudi vemo, zato lahko tudi to izpustiš. Lahko pa napišeš ostala " dobra " dejanja tvojega dragega desnega župana Romana Leljaka. Tako mimogrede, rojen sem leta 1950, Romana sem večkrat srečal, vem kaj je delal v vojski, kaj je delal v Mariboru, vem kako je prevaral ljudi za veliko denarja, vem tudi, da je dolžan okoli 8 milijonov evrov, vem tudi, da je bil dvakrat v zaporu ( krivda mu je bila dokazana, da ne boš pisal neumnosti o " političnem " zaporniku ), marsikaj vem, o čemer se tebi niti sanja ne.

        1 3 Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      01.02.2022 ob 16:24 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.