https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Virs bo v Industrijsko poslovni coni Lendava širil proizvodnjo

14.04.2021 ob 0:00  

Danes, 14. aprila, je župan Občine Lendava Janez Magyar v mestni hiši podpisal kupoprodajno pogodbo za dobrih 8 tisoč kvadratnih metrov veliko zemljišče v industrijski in poslovni coni z lendavskim podjetjem Virs d.o.o., dobitnikom naziva zlata gazela za leto 2019, so sporočili na spletni strani občine.

S širitvijo in posodobitvijo poslovno industrijske cone, ki ravno poteka, želi Občina Lendava dodatno vzpodbudi gospodarsko aktivnost v lokalnem okolju. Današnji podpis pogodbe za nakup zemljišča je tako še en pomemben korak do novih vlaganj in potrditev, da je Občina pri zagotavljanju dobrih pogojev podjetjem na pravi poti, so zapisali na občini.

»Zadovoljen in ponosen sem, da v naši občini v zadnjih letih beležimo rast hitrorastočih podjetij, tako imenovanih gazel. Ravno te prispevajo največ novih zaposlitev in so tudi gonilo in zagotovilo za uspešen nadaljnji gospodarski razvoj. Vesel sem takih naložb, veselje pa je še toliko večje, če gre za uspešno domače podjetje, ki ima jasno razvojno vizijo,« je ob podpisu povedal župan Janez Magyar.

Podjetje Virs je specializirano za varjenje, rezanje, avtomatizacijo in robotizacijo. Podjetje trenutno zaposluje 40 sodelavcev, večina izmed njih je vrhunskih strokovnjakov. Veliko vlagajo v razvoj mladih kadrov in novih rešitev, ki na trgu omogočajo doseganje višje dodane vrednosti.

Z investicijo v nakup zemljišča ob že obstoječih proizvodnih prostorih, v prihodnjih letih načrtujejo dodatne širitve proizvodnih kapacitet, s ključnim poudarkom na proizvodnji in razvojnem oddelku.

Direktor podjetja Renato Pahor in prokurist Aleš Puklavec ob tem dodajata: »Z razširjenimi proizvodnimi kapacitetami in okrepljenim razvojnim oddelkom želimo odgovarjati na vse zahtevnejše tehnološke izzive in biti pionir novim tehnologijam. Z novo pridobljenimi kapacitetami se bo ponudila tudi priložnost za nove zaposlitve«.

Vir: Občina Lendava

Foto: Tomaž Galič

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.04.2021 ob 19:43 Čergoli gost

      Mi plešemo!!! Lalalalalalall

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.04.2021 ob 19:45 Filipa gost

      Kaj, Virus se bo širil po lendavski industrijski coni ?

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.04.2021 ob 7:33 Magyar Bacsi gost

      Igrajmo kolo, okolo.....kolo, okolo.......:)

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.04.2021 ob 8:39 gost

      mb tele si bil tele boš ostal in v grob boš šel kot TELE.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.04.2021 ob 8:43 šilček gost

      Jebeš virs in vse ostale delodajalce najboljše je na črno čisti dobiček,nisem jaz kriv da delam na črno kriva je politika ker me je prisilila v to da morem delati na črno.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.02.2022 ob 14:31 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.