https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 40 novih okužb

15.4.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 4.278 PCR testov, potrjenih je bilo 891 novih okužb.


V sredo, 14. aprila, v Pomurju potrdili 40 novih okužb

V sredo so potrdili okužbe v 16 pomurskih občinah. 5 v Gornji Radgoni, Radencih in Tišini, 4 v Lendavi in Ljutomeru, 3 v Beltincih in Razkrižju, 2 v Moravskih Toplicah in Svetem Juriju ob Ščavnici, ena okužba v Apačah, Križevcih, Murski Soboti, Odrancih, Rogašovcih, Šalovcih in Turnišču.

V torek, 13. aprila, v Pomurju potrdili 61 novih okužb

V torek so potrdili okužbe v 18 pomurskih občinah. 15 v Lendavi, 7 v Murski Soboti, 6 v Ljutomeru, 4 v Moravskih Toplicah, 3 v Beltincih, Križevcih, Rogašovcih, Tišini in Veržeju, 2 v Cankovi, Gornji Radgoni, Gradu, Puconcih in Razkrižju, ena okužba v Črenšovcih, Dobrovniku, Gornjih Petrovcih in Radencih.

V ponedeljek, 12. aprila, v Pomurju potrdili 36 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbe v 14 pomurskih občinah. 9 v Murski Soboti, 5 v Ljutomeru, 4 v Lenadavi in Beltincih, 3 v Moravskih Toplicah, 2 v Gornji Radgoni in Križevcih ter po eno v Apačah, Črenšovcih, Gradu, Odrancih, Puconcih, Radencih in Razkrižju.

V nedeljo, 11. aprila, v Pomurju potrdili 21 novih okužb

V nedeljo so potrdili okužbe v 8 pomurskih občinah. 8 v Gornji Radgoni, 4 v Murski Soboti, 3 pri Gradu, 2 v Beltincih, ena okužba v Kuzmi, Lendavi, Puconcih in Tišini.

V soboto, 10. aprila, v Pomurju potrdili 36 novih okužb

V soboto so potrdili okužbe v 13 pomurskih občinah. 12 v Lendavi, 7 v Murski Soboti, 3 v Črenšovcih in Ljutomeru, 2 v Puconcih in Veržeju, ena okužba v Beltincih, Dobrovniku, Gornjih Petrovcih, Kobilju, Križevcih, Odrancih in Veliki Polani.

V petek, 9. aprila, v Pomurju potrdili 64 novih okužb

V petek so potrdili okužbe v 14 pomurskih občinah. 11 v Murski Soboti, 9 v Ljutomeru, 6 v Črenšovcih, Gornji Radgoni in Križevcih, 5 v Radencih, 4 v Lendavi in Rogašovcih, 2 v Apačah, ena okužba v Beltincih, pri Gradu, v Moravskih Toplicah in Razkrižju.

V četrtek, 8. aprila, v Pomurju potrdili 41 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbe v 15 pomurskih občinah. 11 v Murski Soboti, 5 na Tišini, 4 v Beltincih, 3 v Kuzmi, Rogašovcih in Veržeju, 2 v Gornji Radgoni, Ljutomeru in Moravskih Toplicah, ena okužba v Apačah, Križevcih, Puconcih, Radencih, Razkrižju in Veliki Polani.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.04.2021 ob 13:40 gost

      Neverjetno spet je 7 umrlih pameten virus da ve koliko mora biti vsak dan 7 umrlih.

      10 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.04.2021 ob 13:59 Smith gost

      I am making 3k monthly for working from home. I never thought that it was legit but my best friend is earning 10 thousand dollars a month by working online and she recommended me to try it. for more info visit any tab this site Thanks alot ... ................Works32.ℭOM

      0 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.04.2021 ob 15:32 Karel K. gost

      Ker je upravljalec poratala naslov premaknil, sem prinesel vsebino na to stran gost 15.04.2021 ob 15:17 gost Prof.dr. Karel Kozic prosim bodi tako prijazen in napiši čas, ko ima Avstrija te VSAKODNEVNE NOVINARSKE KONFERENCE s predsednikom vlade, ministrom za zdravje in najvišjimi predstavniki zdravnikov. Jaz večkrat gledam avstrijsko televizijo pa tega vsak daqn nisem opazil. Sem sfalil to ali pa ti lažeš. Napiši uro in na katerem programu je to, prosim. 0 0 Prijavi neprimerno vsebino gost 15.04.2021 ob 15:26 gost Prof.dr.dipl.ing. Karel Kozic prosim danes ob 20:00 glej na TV SLO 1 oddajo Tarča, da bošslišal in videl kakšne svinjarije se dogajajo pod to desno Janševo vlado. Kako se razmetuje davkoplačevalski denar, bolni ljudje pa ne morejo priti do pravočasne in strokovne zdravniške pomoči. 0 0 Prijavi neprimerno vsebino gost 15.04.2021 ob 15:29 Karel K. gost Pozabil si v vrsto naštetih postaviti še Titovo Jugoslavijo, katera ti je zasidrana v tvojih možganih in v kateri še vedno živiš, čeprav je formalno že 30 let ni več. za tebe je edino ta Jugoslavija razvita država, za tebe so Nemčija, Avstrija, Francija po tem, kar si napisal, nerazvite države.

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.04.2021 ob 15:37 Karel K. gost

      Prof.dr. Karel Kozic prosim bodi tako prijazen in napiši čas, ko ima Avstrija te VSAKODNEVNE NOVINARSKE KONFERENCE s predsednikom vlade, ministrom za zdravje in najvišjimi predstavniki zdravnikov. Jaz večkrat gledam avstrijsko televizijo pa tega vsak daqn nisem opazil. Sem sfalil to ali pa ti lažeš. Napiši uro in na katerem programu je to, prosim. Prof.dr.dipl.ing. Karel Kozic prosim danes ob 20:00 glej na TV SLO 1 oddajo Tarča, da bošslišal in videl kakšne svinjarije se dogajajo pod to desno Janševo vlado. Kako se razmetuje davkoplačevalski denar, bolni ljudje pa ne morejo priti do pravočasne in strokovne zdravniške pomoči.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.04.2021 ob 15:45 Karel K. gost

      Gledaš le slike, razumeš pa ne kaj govorijo, pa tudi ne poznaš Avstrijskega predsednika vlade in ministre. Zato je zaman, da ti povem točen čas njihovega nastopa, nastopajo pa v različnih časovnih obdobjih, ko pač imajo čas. Kar pa se tiče Tarče in svinjarij katere po tvojem počne ta vlada, pa ti moram zdaj že drugič razložiti, da je Janša žrtev svoje dobre volje, ko je hotel pomagati tvojemu titoisitčnemu politiku Počivalšku, ko ga je kot brodolomcva prosil, da naj sestavvi vlado, da ga bo na ta način rešil od propada. Potem pa mu je taisti brodolomec kot žrtev afere "Puško v koruzo", počivalšek zaril nož v hrbet, ko se je dejansko šel neke vrste posebne korupcije za svoje privilegirance. Torej titoistična stran je sprožila ta problem poneverbe in nejasnega nakupa zaščitne opreme in to pokazuje, kaj bi se še zgodilo, če tvoj Šarec nebi vrgel puške v koruzo, tedaj bi oglodali njihovi privilegiranci državo do kosti in še kosti bi zmleli in jih pojedli. Mislim, da sem bil zelo jasen, da boš lahko razumel, kar pa je tebi ztelo težko nekaj razložiti, saj razmišljaš z zamikom.

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.04.2021 ob 16:22 gost

        Prekleti lažnivec lažeš in lažeš. AVSTRIJA NIMA VSAKODNEVNIH TISKOVNIH KONFERENC KOT JANŠEVA VLADA, DA ZAVAJA IN STRAŠI LJUDI . Zopet Janša nič kriv? Kdo vodi vlado? Janša ali Počivalšek? Da te obvestim, da bo v Tarči govora o visokiih korona dodatkih, ki jih veliko zaposlenih prejema neupravičeno. V tvojih razvitih državah dobijo zdravniki vsi enako tega dodatka 500 evrov, pri nas pa je rekorder z dodatkom 8.000 evrov, nekateri, ki bi morali dobiti pa niso dobili nič. Tudi novi minister za zdravje Poklukar je delil te dodatke neupravičeno in nepošteno, mimo zakona.

        8 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.04.2021 ob 17:19 Karel K. gost

        Veš, to je politična in ekonomska folklora tvojega titoizma katerega ti zagovarjaš, da se vedno izkoriščajo krize za dodaten zaslužek. To v Sloveniji že 75 let traja. Tako kot v Sloveniji ne morejo dobiti odločujočih političnih in državnih funkcij, tudi delavni in zaslužni ne dobijo dodatnega plačila za opravljeno kakovostno delo. Še enkrat to je dediščina tvojega titoizma, kateri ti je sploščil in napolnih možgane od rojstva do sedanjih 71 let starosti in s katerim poneumljaš mladi rod prekmurske in slovenske mladine, da je ta sistem prvorazreden v katerem sta se cedila med in mleko. Zato ne jamraj da se to dogaja, saj ti to zagovarjaš v vsakem svojem komentarju, posebej takrat, ko ti nastavim ogledalo, da je to bil zločinski politični in ekonomski sistem, potem podivjaš.

        4 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.04.2021 ob 17:45 gost

        Karel, ti si bolan. Tito je kriv, da zdaj ti " osamosvojitelji ", cerkveni, desni, levi, mladi, stari, ........... kradejo, delajo mimo zakonov, zadolžujejo državo za svoje žepe in dajejo darila za svoje volivce????????????????'' Škoda mojega časa za bolnika v glavi.

        4 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.04.2021 ob 19:46 Karel K. gost

        Osamosvojitelji so samozvanci, mi smo bili dejanski slovenski ponladniki kateri smo si prizadevali za zlom teh kateri so v bivšem sistemu kradli, lagali in vse to so delali kar si naštel. Ni nam uspelo, saj so se s tabo vred preselili v samostojno Slovenijo in še naprej kradejo lažejo, delajo mimo zakonov..., med tem pa so si vzgojili mladi naraščaj po svojem obličju kateri nadaljuje z njihovo obrtjo iz preteklosti. Zares je škoda mojega dragocenega časa, kot mi predlagajo drugi, da se ubadam s takšnim norcem, provokatorjem plačancem bivčega sistema zbranih v Janšpevi in Kučanovi poliitčni titoističnih skupini.

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.04.2021 ob 16:22 gost

      Debil Df in Karel, lahko prosim svoje dolgočasne razprave in dialoge pišeta na privat facebok strani in se tam kregata v nedogled, pomurec pa prepustita normalnim komentatorjem.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.04.2021 ob 16:30 gost

        Nihče te ne sili, da to bereš. Nihče! Komentiraš pa lahko kadar hočeš. Boš danes gledal Tarčo?

        3 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.04.2021 ob 16:58 Karel K. gost

        Veš, da se popolnoma strinjam s tabo, vendar DF ali 71/203/160/1979 izsiljuje, provocira, piše laži, žali, zato mu moram odgovarjati. Tudi jaz bi raz s sokomentatorji delil mneja o vsebini ponujene vsebine. Bom razmislil o tvoji pravilni pripombi.

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.04.2021 ob 19:13 123 gost

        Karel k, ti si pa tak tupasti ka še zdaj ne pripoznaš ka so glih zdaj na oblasti komunisti, šiptarska svinja ma kumrovško šolo

        5 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.04.2021 ob 19:40 Karel K. gost

        123, se strinjam s tabo z razliko, da komunistov ni bilo v Titovi Jugoslaviji, niti jih ni v samostojni Sloveniji. To so titoisti kar pomeni, da je to neka posebna kasta despotsko diktatorske elite. Torej so zdaj na oblasti Janševi titoisti in v opoziciji Kučanovi titoisti. Oboji so se šolali v Kumrovcu in v Jajcu. To si lahko prebral v mojih nekaterih komentarjih, ki sem jih napisal na tem portalu. Predvidevam, da navijaš za Kučanove titoiste vendar so oboji isti oboji lažejo, kradejo provocirajo se gredo Udbovske igrice.

        3 5 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      15.04.2021 ob 18:03 gost

      Sicer sem na tvoji strani Karel a vseeno bi se z njim dajal na facebooku. Df, ravno to hoče, da dobi pozornost in mu odgovarjaš z dolgimi komentarji. Ravno to hoče in za take stvari ga plačuje pomurec.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.04.2021 ob 19:35 Karel K. gost

        Jaz predvidevam, d tega Df poznaš, menim, da so to njegove inicialke. Zakaj ima interes plačevati njega, da mene žali, se z mano prepira in podobno. Morda nekdo hoče vedeti moje mnenje o stanju v Sloveniji in v Prekmurju. Te Udbovske finte so mi znane, saj so to počeli že mnogi na tem posebej pa na drugih portalih. Malo bom zmanjšal odgovore na njegove udbovske provokacije, popolnoma pa ne bom utihnil. Pomurec pa si s tem morebitnim Udbovskim manevrom dela škodo, saj kot opazim, so se oddaljili ali so nehali komentirati mnogi komentatorji. Morda je namen tega Df skupaj z pomurcem, da bi me spodili, saj ne marajo resnice katero razkrivam. Havla za tvoje opozorilo.

        4 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.04.2021 ob 10:07 gost

        Karel Kozic ti si neozdravljiv shizofrenik. Še leta 2021 vidiš povsod okoli sebe UDBO, udbaše, komuniste, titoiste, ...............

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      15.04.2021 ob 18:05 gost

      Jebala te tarča, to je odaja združene levice, zato ne pogledam niti reklame za Tarčo, kaj šele, da bi to sranje poslušal. Tudi Rtv Slovenije, Pop tv, A kanal je popolnoma v oblasti levih strank.

      8 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.04.2021 ob 18:36 gost

        Ne hodi blizu ognja, ker se ti bo vžgala slama, ki jo imaš v glavi namesto možganov. V Tarči nastopata vedno leva in desna opcija. Naštejem ti, nevednež, nekaj njih, ki so nastopali v Tarči: Aleš Hojs, Matej Tonin, Janez Cigler Kralj, Bojana Beović, Jelka Godec, Zdravko Počivalšek, Jožef Horvat, .............. Sami levičarji, a, bizgec??????? POP TV je v lasti preminulega češkega milijarderja. Programski svet RTV Slovenija sestavljajo vojščaki stranke SDS i SMC. Pomembne oddaje na RTV vodijo težki desničarji Rosvita Pesek, Jože Možina, Pirjevec, Jože Dežman, Mitja Ferenc, Manica Ambrožič, ........................ Nevednež z glavo se v steno zaleti.

        8 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.04.2021 ob 21:24 gost

        Ej, ti zategnjeni Janšist, si videl danes na Tarči kako je leva. TRIJE PREDSTAVNIKI JANŠEVE VLADE proti nekdanjemu ministru za zdravje? Ti je alkohol vso pamet požrl?

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      15.04.2021 ob 18:45 gost

      Desni cucki ne upajo in ne smejo gledati tarče ker njim ja,,, Januš,,, prepovedal. Pittbul Hojs jih pa nadzoruje ali kršijo pravila.

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      15.04.2021 ob 19:13 gost

      Kaj je desničarji? Ne znate napisati enega argumentiranega komentarja? Tisto o 30 % z osnovno šolo ali še to ne resnično drži.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      15.04.2021 ob 19:13 gost

      Jebala te tarča pa politika, ko te jebe smrduh debeli, vsak že ve, da si plačanec Janše in sds, lahko se sprenevedaš na 101 način pa nikoga več ne boš prepričal. Janšev hlapec si in basta.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.04.2021 ob 19:18 gost

        Pazi kreten, tvoja slama je že topla, pritisk se ti nevarno dviga, smiri se, deni prst v usta in fičkaj, če ne te lahko kap rukne. Če ne bo pomagalo, deni prst v rit in prdi kolikor moreš.

        1 3 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      15.04.2021 ob 19:48 Geza gost

      Ti budalo desničarsko komunist nas zdaj vodi, kumrovško šolo je opravil tvoj šiptar, mislim ka niti ne veš ge je to, tak to zgleda če si nepismen in to je večina janševih podpornikov

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      15.04.2021 ob 20:46 gost gost

      Ne gledan teh debilnih konferenc te debilne vlade. Prav smešni so s to svojo debilnostjo, sicer pa primerni za tiste z nizkim IQ. To je znano in dokazano. Samo budale lahko preslepiš in jim nakladaš nesmisle in bedarije. To je cilj sdss stranke, dokler bodo budale bo ta stranka še životarila. Zdaj se pa ta tviteraš nekaj udinja na Balkanu. Siromaček, kdo pa je od, da bo delal red in uveljavljal svoje. Še doma ga ne more narediti, spet se je totalno osmešil.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      16.04.2021 ob 9:47 Soboški prdec gost

      Istina , ges tudi saki den gledan tiskovne konference avstrijske vlade na avstrijski tv., samo vij eni lejko gledate samo bureke , ker ne razumete niti besede nemški , ker ne znate nič, ker nimate nič za pokazati , umrli bi brez socialke.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.04.2021 ob 10:02 gost

        Prdec lahko napišeš na katerem programu avstrijske televizije in ob katere uri to gledaš?

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.04.2021 ob 16:29 gost: gost

        Ta Avstrijski program se gleda od odza- z zaddnje stranij televizije, če še tega ne veš.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      16.04.2021 ob 10:17 gost

      Karel Kozic in vsi desničarji upam, da ste včeraj gledali Tarčo in videli kakšne svinjarije se dogajajo v času te vaše desne vlade v UKC Ljubljana. Takrat, ko se je to dogajalo, je bil direktor Poklukar, ki je za nagrado postal minister za zdravje. Če niste gledali, imate povzetek na portalu MMC pod rubriko zdravje. Karel preberi, splača se.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.04.2021 ob 11:32 gost

        Na portalu MMC imate pod rubriko Slovenija zdravje posnetek Tarče. DESNIČARJI POGLEJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Da boste izvedeli del resnice zakaj ta " epidemija " traja in traja. Dokler bodo ti zdravniki in ostali v zdravstvu tako nagrajeni ter bolnišnice za " korona bolnike " ne bo kone te epidemije. Gostilničarji in mali obrniki pa naj krepnejo od lakote. Sramota.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      16.04.2021 ob 10:49 Soboški prdec gost

      Ne morem ti dati teh podatkov , ker ti še slovenskega jezika ne obvladaš , a kamoli njemački.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      16.04.2021 ob 10:52 gost

      Ej, pa jaz bi lepe dohtarce gledal.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.