https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Poskus vloma, tatvini in zatajitev

16.04.2021 ob 7:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, pet kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, pet primerov povoženja divjadi in tri poškodbe vozila na parkirnem prostoru.

V Murski Soboti so obravnavali poskus vloma v poslovni prostor in tatvino v eni od trgovin, v Petišovcih tatvino kolesa in v Dobrovniku zatajitev.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP Ljutomer.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.04.2021 ob 9:04 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Tak je s tem,v boljših mojih časih,si barabe namlátu,šče malu bole namlátu,poklical doktorja za zapis javni okoli zdravja pacienta,vsi so bili polni zdravja,red je bil.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.04.2021 ob 9:05 Thantly gost

      To sta dve plačilni čeki 78367 in 87367 dolarjev. ki sem ga prejel v zadnjih 2 mesecih. Zelo sem vesel, da lahko s krajšim delovnim časom zaslužim na tisoče in zdaj uživam v svojem življenju. To lahko stori vsak in v zelo kratkem času od doma zasluži veliko dolarjev. Preprosto obiščite to spletno stran zdaj. Vaš uspeh je le korak stran .....--> Www.Salary23.Com

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.04.2021 ob 14:35 hirci gost

        Thantly............. Marš goni se nekam tij in plačilne liste .Pomurec com za kaj se dovoli to objavljanje ?

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.04.2021 ob 12:15 Droge gost

      24ur.com/novice/slovenija/v-murski-soboti-eden-najvecjih-zasegov-prepovedanih-drog-v-sloveniji

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.04.2021 ob 14:56 gost

        Jevšek v tvojem mestu. Je to mogoče? Na tem si delal v policiji in pred nosom se ti to zgodi. Verjetno ni dobro zapisano, ker se v Soboti to nikakor ne more zgoditi.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.04.2021 ob 15:09 gost

        Severovzhodna regija je že od nastanka države polna drog. Zakaj je tako naj odgovorijo strokovnjaki.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.