https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 44 novih okužb

16.4.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 4.253 PCR testov, potrjenih je bilo 860 novih okužb.


V četrtek, 15. aprila, v Pomurju potrdili 44 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbe v 19 pomurskih občinah. 7 v Murski Soboti, 5 v Gornji Radgoni in Radencih, 4 v Križevcih in Puconcih, 3 v Svetem Juriju ob Ščavnici, 2 v Ljutomeru, Tišini in Veržeju, ena okužba v Apačah, Cankovi, Črenšovcih, Dobrovniku, Gornjih Petrovcih, Lendavi, Moravskih Toplicah, Razkrižju, Rogašovcih in Turnišču.

V sredo, 14. aprila, v Pomurju potrdili 40 novih okužb

V sredo so potrdili okužbe v 16 pomurskih občinah. 5 v Gornji Radgoni, Radencih in Tišini, 4 v Lendavi in Ljutomeru, 3 v Beltincih in Razkrižju, 2 v Moravskih Toplicah in Svetem Juriju ob Ščavnici, ena okužba v Apačah, Križevcih, Murski Soboti, Odrancih, Rogašovcih, Šalovcih in Turnišču.

V torek, 13. aprila, v Pomurju potrdili 61 novih okužb

V torek so potrdili okužbe v 18 pomurskih občinah. 15 v Lendavi, 7 v Murski Soboti, 6 v Ljutomeru, 4 v Moravskih Toplicah, 3 v Beltincih, Križevcih, Rogašovcih, Tišini in Veržeju, 2 v Cankovi, Gornji Radgoni, Gradu, Puconcih in Razkrižju, ena okužba v Črenšovcih, Dobrovniku, Gornjih Petrovcih in Radencih.

V ponedeljek, 12. aprila, v Pomurju potrdili 36 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbe v 14 pomurskih občinah. 9 v Murski Soboti, 5 v Ljutomeru, 4 v Lenadavi in Beltincih, 3 v Moravskih Toplicah, 2 v Gornji Radgoni in Križevcih ter po eno v Apačah, Črenšovcih, Gradu, Odrancih, Puconcih, Radencih in Razkrižju.

V nedeljo, 11. aprila, v Pomurju potrdili 21 novih okužb

V nedeljo so potrdili okužbe v 8 pomurskih občinah. 8 v Gornji Radgoni, 4 v Murski Soboti, 3 pri Gradu, 2 v Beltincih, ena okužba v Kuzmi, Lendavi, Puconcih in Tišini.

V soboto, 10. aprila, v Pomurju potrdili 36 novih okužb

V soboto so potrdili okužbe v 13 pomurskih občinah. 12 v Lendavi, 7 v Murski Soboti, 3 v Črenšovcih in Ljutomeru, 2 v Puconcih in Veržeju, ena okužba v Beltincih, Dobrovniku, Gornjih Petrovcih, Kobilju, Križevcih, Odrancih in Veliki Polani.

V petek, 9. aprila, v Pomurju potrdili 64 novih okužb

V petek so potrdili okužbe v 14 pomurskih občinah. 11 v Murski Soboti, 9 v Ljutomeru, 6 v Črenšovcih, Gornji Radgoni in Križevcih, 5 v Radencih, 4 v Lendavi in Rogašovcih, 2 v Apačah, ena okužba v Beltincih, pri Gradu, v Moravskih Toplicah in Razkrižju.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.04.2021 ob 11:50 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Tak je s tem,okužen je tudi urednik babjega portala "Ka mu gnjes k.....,"šteri me je na zahtevo zdolgočasenih in nedojebanih nekuharic, babnic zašpehanih,onemogočil....naj se pazi,bom ustvaril antiportal .....zašpehanih frigidnic .

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.04.2021 ob 16:50 gost

      kdo se še drži ukrepov niti 83let stari in 75let stari ne .Ni se za čudit. če se mladi ne ne držijo .Takšna je slika slovencev . Sprašujem se ali covid sploh obstaja.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.04.2021 ob 17:53 Karel K. gost

        Torej je cel svet nor le vidva sta pametna, ko negirata obstoj Covida. Mora sta v karanteni, da ne vidita, da se ljudje vseeno večinoma držijo predpisov in omejitev. Nemčija bo sprejela zakon za dvotedensko popolno omejitev in še policijska ura je na vidiku. Nespoštovanje preventivnih ukrepov je kršenje človekovih pravic tistim kateri bi radi bili zdravi in se nebi hoteli okužiti s tem virusom. Zdravje je največja človekova pravica ne pa svoboda zbiranja, protestiranja samo zaradi protestiranja.

        6 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.04.2021 ob 18:01 gost

        Kozic ne bluzi. Nemški hlapec preseli se v Nemčijo in tam Merklovi vsak dan posrano in smrdečo rit liži. Mi živimo v Sloveniji, ne v Nemčiji. Ne vem kje ti živiš, da ne veš, da smo mi imeli več kot pol leta policijsko uro, tam pa o tem šele razmišljajo. Kaj je človeška pravica je pa odločilo Ustavno sodišče Slovenije in ne bo o tem razlagal dementen starček kot si ti. V steno se zaleti.

        2 4 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.04.2021 ob 17:17 gost

      Naša nesposobna vlada se ukvarja z Bosno in Hercegovino. Ne da bi reševali kako rešiti problem z kovidom in cepenjem. Januš še ne preceduje Evropi pa že rijse meja kak misli debil drkati južne brate. Ker ga Slovenci več nejebeju.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.04.2021 ob 17:26 gost

      DF -Lendavski naddrek= Največja Janševa ovca in njegova prostitutka. DF-beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      16.04.2021 ob 18:32 gost

      Ka su te z ketne spustili ka si zbesnu na purtali.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      16.04.2021 ob 19:31 gost

      Df.Lendavski naddrek= Največja Janševa ovca in njegova prostitutka. Uživam v tem, ko mi daješ minuse pederčina Janševa.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      16.04.2021 ob 20:53 Gost: gost

      Bosno sta izmislila Pajonova in Židan, slednji je poslušalce Murskega vala v ponedeljek zavajal z napačnim številom cepljenih in o nabavi cepiv. Kaj se rijvle na radio, če nima ažurnih podatkov, že se je močno osmešil, kot predsednik DZ. Naj ide nazaj v Nemšček!

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      17.04.2021 ob 4:52 Karel K. gost

      Kakšen nizki komunikacijski nivo, je na tem portalu, to je sramota za pomurje in pomurski narod. Na nobenem portalu ni takšnega žaljivega, prostaškega izražanja, besednjaka kot na tem portalu. Same žaljivke zbadljivke besede pod nivojem dobrega okusa. Prednjači sevda ta DF ali debeli kot mu mnogi rečete in zato smatram, da ga poznate, pod številko 71/203/160 kot se je sam predstavil, da so njegove karakteristike, vendar ali večino komentarjev on piše ali pa ste tudi drugi sprejeli ta nivo komuniciranja. Če ga poznate, potem ga razkrijte, da poizkušamo zaščititi ta portal, da ne bo v sramoto na slovenskem v škodo nas prekmurcev. Saj pa bodo rekli, da živimo nekje v divjini. Moral bi tudi upravljalec portala posečti vmes.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.04.2021 ob 11:34 gost

        Karel, te boli, da pišem resnico? Povsod, kamor si se slinil in na vsak način hotel priti na oblast, so te odvrgli kot kup smrdečega dreka. Zavedaj se, da nemških hlapcev nihče ne prenaša.

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      17.04.2021 ob 11:09 gost

      Karel K. poponoma se strinjam z teboj.Takšnih komentarjev se ne bi smelo objavit.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      17.04.2021 ob 12:05 gost

      DF ne žali ker je tebi Karel napisal resnico.Vsepovsod se oglašaš in žališ pa naj je to politika,šport ,glasba ,kultura povsod misliš da si najpametnejši.Je pa tisto drugo.Žališ z Nemškimi hlapci .Le kaj si ti in kje sploh si bil ti da nekoga žališ na tak način.Poberi se že enkrat z Pomurca in si ustvari svoj Lendva info pa tam utrujaj po dolgem in počez.NE MARA TE NIHČE.čeravno se pretvarjaš in se javljaš pod več imeni. Le v kaj so te vzgojili tvoji ...... .Sram te je lahko .hvališ se da si star 71 let pa še zmeraj tak trotln.ŽALOSTNO. Za razjokat se. Daj strup spij in odrešiš marsikogar.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.04.2021 ob 12:43 gost

        Preberi vse komentaje Karla in, če ne opaziš, da ves čas zagovarja Merklovo, Kurza, Janšo, njihova dejanja in njihove ukrepe, pri tem pa ne opazi, da so bolj razvite države od Nemčije, Avstrije, Slovenije ubrale popolnoma drugačne ukrepe od teh treh držav. Človek, ki laže o življenju v socializmu, ki ne priznava vsega dobrega, kar smo takrat imeli, laže in laže o življenju v Jugoslaviji, ni nič drugega kot nemški hlapec. Nemški hlapec, ki je hotel priti na oblast, a so ga vsi " odbacili ". Žali pa on mene, ne jaz njega, ko piše, da sem UDBAŠ, da sem ovajal svoje ljudi, da sem bil to in to, kar je ćista laž, laž in laž. Ima srečo, da nisem človeška pizda, da bi ga za te laži, izmišljotine in žaljenje tožil, ker bi ga to zelo drago stalo. Pišem pa samo pod imenom gost, vse drugo so vaši prividi in izmišljotine. Da pa na koncu nekomu želiš smrt, je pa skrajno nečloveško, da kaj drugega ne zapišem. Zakaj vsi Janševiki in cerkveni ne komentirate na Novi24TV ali v Demokraciji, ..................... Ta boste med svojimi in boste lahko lagali v nedogled. Ne vem kako vam nekaterim še v letu 2021 ni jasno, da so Nemci, Avstrijci, domobranci, četniki, ustaši, ........... izgubili drugo svetovno vojno, da so bili sodelavci okupatorja in domači izdajalci kaznovani s smrtjo po celem svetu. Na vse načine želite spremeniti zgodovino pa vaši podobi. A vam tega nikoli ne bo uspelo. Lahko ste spremenili Titovo ulico v Slovensko ulico v Murski Soboti ( Karel Kozic je bil zraven ), a zgodovine ne boste spremenili. Za večino Janševih in cerkvenih komentatorjev pa lahko dokazano trdim, da sem pametnejši od njih in, da velikokrat komentiram z dokazljivimi uradnimi podatki, kar je pri vas misija nemogoče.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.