https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Izgradnja prizidka Vrtca Mala Nedelja v polnem teku

18.04.2021 ob 6:05  

Ob Vrtcu Mala Nedelja so v začetku marca začeli z gradnjo prizidka.

Izvajalec je najprej pristopil k rušitvenim delom in urejanju dostopne, oziroma intervencijske ceste do igrišča. Sledil je izkop, obnovila se je obstoječa fekalna kanalizacija in prestavilo hidrantno omrežje.

V nadaljevanju je bila pripravljena podlaga za gramoziranje. Izvedli so se tudi podložni betoni pod objektom, hidroizolacija in toplotna izolacija pod talno ploščo. Sočasno je bil postavljen oporni zid za terase. Aktivnosti na objektu potekajo v skladu s terminskim planom.

Vir in foto: ljutomer.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.04.2021 ob 6:36 gost

      To bo verjetno pisarna za derektorja in tajnico,saj pa otrok ni toliko,da bi bilo smiselno širiti vrtec.To je zdaj trend v Sloveniji,da derektorji imajo tako velike pisarne,kot na primer proizvodne prostore,saj se itak vse pokrije iz delavskega denarja,v tem primeru bo pač vrtec spet malo dražji za starše.Pa kaj saj smo slovenci tega vajeni.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.04.2021 ob 7:52 Buh gost

      Vrtec gor ali dol. Je pa vprašanje kdaj bo konec teh papirnatih investicij, ki pokonci držijo to puhlo oblast v občini. Bodo volilci kdaj spregledali?

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.04.2021 ob 8:44 gost

      Več meni,malo tebi,vrtec bo pa stal.Tako se pač dela če si pri polni skledi

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.04.2021 ob 11:23 Kolman gost

      KDAJ SE BO KONČALA TA NORIJA PODKUPLJIVE OBLASTI V LJUTOMERU? K D A J?

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.02.2022 ob 15:53 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.