https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Potrdili 234 novih okužb, 8 oseb je umrlo

19.4.2021  

V nedeljo je bilo potrjenih 234 novih okužb. 

Včeraj so skupno opravili 8.181 testiranj na novi koronavirus. Opravili so 1.605 PCR testov in 6.576 hitrih testov. Pri PCR testih je bil delež pozitivnih 14,6-odstoten, potrdili so 234 okužb. 

Vir: Covid-19 Sledilnik

Hospitaliziranih je bilo 652 oseb, od tega 157 na intenzivni negi.

8 oseb s covidom-19 je umrlo. Skupno število umrlih je tako naraslo na 4.167.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.04.2021 ob 9:57 gost

      Negdo je obupal ali koronek ali stroka kera piše kot njim in vladi odgovarja. Zdaj bo malo mirovanje za prvomajske praznike bo pa spet velik porast. Kajti vladi ni prav če se Slovenci zabavamo in družimo. Kajti oni vsi so iz naftalina pa jim to ni pomembno da smo ljudje družabna bitja.

      14 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.04.2021 ob 12:40 Karel K. gost

      Ti zabavljaški tip človeka, človek kot družabno bitje, ti se samo zabavaj, če je za tebe to le smisel življenja. Preberi članek v Reporterju, kjer opisujejo Tita tvojega idola in učitelja, ki je bil po tvojem zabavljač, družabno bitje in je s svoje pozicije moči izsiljeval žensko populacijo in okrog sebe imel zbrane perverzneže ljudi brez morale in etike, kot je sam bil, da je zadovoljeval svojo nepotešno slo po razuzdanosti, seksu in podobno. Vi ki ste njegovi tipi družabnih bitij ne morete žioveti malo v miru, pod kontrolo in se ne morete vzdržati, da nebi razuzdano živeli in nebi le trošili.

      5 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.04.2021 ob 12:46 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Károly,pozabil si,da je Tito bil mednarodno spoštovana osebnost,državnik,tvoj Ivan Komunist je beda politike,zasmehovan po Evropi,nikoli državnik,le izdajalec naroda slovenskega,le to je,nekaj takega kot Adolfovi Rožman,Rupnik...

        9 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.04.2021 ob 13:00 gost

        Karel, če bi bil ti pameten človek, kar pa na žalost nisi, bi vedel, da tvoj komentar ne spada pod ta članek. Če bi bil razgledan človek, kar na žalost nisi, bi vedel, da je izmišljen članek o Titu napisala Janševa novinarka Biserka Karneža ( papirje o šolanju dobila na Jambrekovi zasebni fakulteti ). Če sta zate Leljak in Jelinčič človeka, ki poznata pravo zgodovino si usmiljenja vreden človek z invalidno glavo.

        8 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.04.2021 ob 13:26 Karel K. gost

        To, kar tu piše sem jaz že vedel prej preden sem sploh za Jelinčiča in Leljaka sploh slišal. Onadva sta bila tedaj še v službi titove garde zaščitništva v vlogi Udbe in Kosa. O tem pišejo tuji mediji in govori zgodovina. Tito je bil lažnivec kot so njegovi učenci kateri danes vodijo državo skozi Kučanovo in Janševo poliitčno skupino. Moj ni niti Janša niti Kučan, saj sta oba iz istega ideološkega testa, vendar ti tega ne veš. Tito je bil manipulator in ga dolgo niso prepoznali. To metodo zdaj hočete vi uporabljati na mednarodni sceni vendar vam je odklenkalo, saj so vas v tujini prepoznali in vam, torej Kučanovim in Janševim več nihče ne verjame. Na žalost zaradi te potratnosti in lažnivosti trpi slovenski narod, državljani Slovenije. Ta moj komentar spada pod komentar na katerega sem odgovarjal in je kompatibilen z vsebino ponujenega prispevka. Vi titoisti in ta članek v Reporterju to potrjuje, da ste titoisti, nimate nič skupnega s komunizmom ali socializmom, kateri nebi spoštovali nobenih ukrepov za zaščito državljanov ampak bi razkošno živeli kot je živel vaš lažnivi zločinski idol Josip Broz imenovan Tito. Torej ta komentar spada pod ta ponujeni članek, vendar ti kot intelektualno plitev človek ne moreš ugotoviti. Sicer pa za tebe ni omejitve, si privilegiran kot je bil tito in njegovo spremstvo in živiš v svojem mehurčku kjer ne veljajo zakoni..

        3 8 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.04.2021 ob 13:32 gost

      Ti debil,,,, karči,,, nimaš pojma o ničemer kajti če bi izdelal vsaj 4 razrede osnovne šole nebi takih buloznih pisal. Res se najdejo vedno debili in pametni ljudje in se povežejo. Ti in tvoj debilni bolnik svetovni,,,, Januš,,, spadata v skupino debilov. Od katerih se pametni umaknejo da se ne na lezejo njihove debilnosti.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.04.2021 ob 13:51 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Károly K.,poišči si pomoč,dobiš tablete,malo psihiča,bo vse v redu,boš videl.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.