https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

V Pomurju 22 novih okužb

19.4.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 1.605 PCR testov, potrjenih je bilo 234 novih okužb.


V nedeljo, 18. aprila, v Pomurju potrdili 22 novih okužb

V nedeljo so potrdili okužbe v 8 pomurskih občinah. 6 v Gornji Radgoni, 5 v Murski Soboti, 4 v Moravskih Toplicah, 3 v Radencih, ena okužba v Apačah, Črenšovcih, Ljutomeru in Puconcih.

V soboto, 17. aprila, v Pomurju potrdili 24 novih okužb

V soboto so potrdili okužbe v 9 pomurskih občinah. 6 v Murski Soboti, 5 v Beltincih in Ljutomeru, 2 v Gradu in Tišini ter po eno v Cankovi, Križevcih, Lendavi in Puconcih.

V petek, 16. aprila, v Pomurju potrdili 27 novih okužb

V petek so potrdili okužbe v 15 pomurskih občinah. 5 v Lendavi, 4 v Apačah, 3 v Murski Soboti in Beltincih, 2 v Gornji Radgoni in po eno v Dobrovniku, Hodošu, Ljutomeru, Moravskih Toplicah, Puconcih, Radencih, Rogašovcih, Sv. Juriju ob Ščavnici, Tišini in Turnišču.

V četrtek, 15. aprila, v Pomurju potrdili 44 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbe v 19 pomurskih občinah. 7 v Murski Soboti, 5 v Gornji Radgoni in Radencih, 4 v Križevcih in Puconcih, 3 v Svetem Juriju ob Ščavnici, 2 v Ljutomeru, Tišini in Veržeju, ena okužba v Apačah, Cankovi, Črenšovcih, Dobrovniku, Gornjih Petrovcih, Lendavi, Moravskih Toplicah, Razkrižju, Rogašovcih in Turnišču.

V sredo, 14. aprila, v Pomurju potrdili 40 novih okužb

V sredo so potrdili okužbe v 16 pomurskih občinah. 5 v Gornji Radgoni, Radencih in Tišini, 4 v Lendavi in Ljutomeru, 3 v Beltincih in Razkrižju, 2 v Moravskih Toplicah in Svetem Juriju ob Ščavnici, ena okužba v Apačah, Križevcih, Murski Soboti, Odrancih, Rogašovcih, Šalovcih in Turnišču.

V torek, 13. aprila, v Pomurju potrdili 61 novih okužb

V torek so potrdili okužbe v 18 pomurskih občinah. 15 v Lendavi, 7 v Murski Soboti, 6 v Ljutomeru, 4 v Moravskih Toplicah, 3 v Beltincih, Križevcih, Rogašovcih, Tišini in Veržeju, 2 v Cankovi, Gornji Radgoni, Gradu, Puconcih in Razkrižju, ena okužba v Črenšovcih, Dobrovniku, Gornjih Petrovcih in Radencih.

V ponedeljek, 12. aprila, v Pomurju potrdili 36 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbe v 14 pomurskih občinah. 9 v Murski Soboti, 5 v Ljutomeru, 4 v Lenadavi in Beltincih, 3 v Moravskih Toplicah, 2 v Gornji Radgoni in Križevcih ter po eno v Apačah, Črenšovcih, Gradu, Odrancih, Puconcih, Radencih in Razkrižju.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.04.2021 ob 13:08 Orwell1984 gost

      Nihče se ne sklicuje več na moralo, etiko, znanost in zdrav razum. Ljudje, ki oblikujejo našo usodo, se zanašajo na zahodne vladne uradnike, ki jih nadzoruje neoliberalni kapital. Zadeva je brez nadzora in pred nami je kaos.Dokazov o skupnem hudodelskem podvigu in povezavah je nešteto. Ni jih več mogoče prikriti, saj jih objavljajo statistični uradi vseh držav. Resnica prihaja na dan.

      15 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.04.2021 ob 13:16 gost

      Resnica bo prišla na dan samo enkrat bo še zaprtje za prvomajske praznike. Potem pa ko vas jebe glupi narod. Kot je že rekel Kacin pejmo se malo hecat.

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.04.2021 ob 14:53 Jobs gost

      Bill Gates napovedal priložnost za delo za vse! Delajte v svojem domu, v računalniku in lahko delate s svojim delovnim časom. To delo lahko opravljate kot krajši delovni čas ali kot redni. Z delom lahko v spletu zaslužite do 1000 USD na dan. Preprosto je, sledite navodilom na domači strani, natančno jih preberite od začetka do konca. Preverite podrobnosti .....--- >> Www.Salary23.Com

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.04.2021 ob 14:54 Jobs gost

      Bill Gates napovedal priložnost za delo za vse! Delajte v svojem domu, v računalniku in lahko delate s svojim delovnim časom. To delo lahko opravljate kot krajši delovni čas ali kot redni. Z delom lahko v spletu zaslužite do 1000 USD na dan. Preprosto je, sledite navodilom na domači strani, natančno jih preberite od začetka do konca. Preverite podrobnosti .....--- >> Www.Salary23.Com

      1 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.04.2021 ob 16:38 0rwell1984 gost

      Gates že desetletja dela na politiki depopulacije in načrtih za diktatorski nadzor svetovne politike, s ciljem pridobiti prednost v kmetijstvu, tehnologiji in energetiki. Milijarder Gates je dejal, da se lahko svetovno prebivalstvo zmanjša le, če bo delo s cepivi, zmanjšalo populacijo za 10 do 15 odstotkov, in da "lahko samo genocid reši svet". Ko bodo začeli ljudje umirati s posledicami cepljenja, bodo mediji in vlada skušali prikazati obstoj " novega seva", ki bo "smrtonosnejši" in bolj agresiven.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.