https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Voznik v trku hudo telesno poškodovan

20.04.2021 ob 14:30  

Včeraj, malo po 5. uri, je na relaciji med Markišavci in Mursko Soboto pred trgovskim centrom, voznik tovornega vozila v blagem levem ovinku zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljal z vozišča in trčil v drevo.

"Voznik je bil z reševalnim vozilom odpeljan v bolnišnico, kjer je bilo ugotovljeno, da se je v prometni nesreči hudo telesno poškodoval.

Po vseh zbranih obvestilih bo zoper voznika uveden prekrškovni postopek," so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

"Ob 5.31 je cesti relacije Markišavci - Murska Sobota, vozilo zapeljalo z vozišča ter trčilo v drevo. Gasilci PGD Murska Murska Sobota so s tehničnim posegom rešili ujeto osebo iz vozila, zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč policiji ter reševalcem pri oskrbi poškodovane osebe," navaja Uprava Republike Slovenija za zaščito in reševanje.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.04.2021 ob 14:54 gost

      voznik tovornega vozila v blagem levem ovinku zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljal z vozišča in trčil v drevo. KER SO TEJ TAKOZVANI ŠOFEJRI MED VOŽMJO STALNO NA TELEFONI !

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.04.2021 ob 20:40 Mitja gost

      Tvoja mami je skoz na telefonu

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.