https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 38 novih okužb

21.4.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 4.816 PCR testov, potrjenih je bilo 1.034 novih okužb.


V torek, 20. aprila, v Pomurju potrdili 38 novih okužb

V torek so potrdili okužbe v 15 pomurskih občinah. 9 v Murski Soboti, 4 v Črenšovcih, 3 v Gornji Radgoni, Moravskih Toplicah, Puconcih in Radencih, 2 v Beltincih, Ljutomeru, Tišini in Turnišču, ena okužba v Apačah, Cankovi, Gornjih Petrovcih, Gradu in Lendavi.

V ponedeljek, 19. aprila, v Pomurju potrdili 16 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbe v 12 pomurskih občinah. 3 v Murski Soboti, 2 v Ljutomeru in Moravskih Toplicah, ena okužba v Apačah, Gornji Radgoni, Gornjih Petrovcih, Gradu, Lendavi, Puconcih, Radencih, Tišini in Veržeju.

V nedeljo, 18. aprila, v Pomurju potrdili 22 novih okužb

V nedeljo so potrdili okužbe v 8 pomurskih občinah. 6 v Gornji Radgoni, 5 v Murski Soboti, 4 v Moravskih Toplicah, 3 v Radencih, ena okužba v Apačah, Črenšovcih, Ljutomeru in Puconcih.

V soboto, 17. aprila, v Pomurju potrdili 24 novih okužb

V soboto so potrdili okužbe v 9 pomurskih občinah. 6 v Murski Soboti, 5 v Beltincih in Ljutomeru, 2 v Gradu in Tišini ter po eno v Cankovi, Križevcih, Lendavi in Puconcih.

V petek, 16. aprila, v Pomurju potrdili 27 novih okužb

V petek so potrdili okužbe v 15 pomurskih občinah. 5 v Lendavi, 4 v Apačah, 3 v Murski Soboti in Beltincih, 2 v Gornji Radgoni in po eno v Dobrovniku, Hodošu, Ljutomeru, Moravskih Toplicah, Puconcih, Radencih, Rogašovcih, Sv. Juriju ob Ščavnici, Tišini in Turnišču.

V četrtek, 15. aprila, v Pomurju potrdili 44 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbe v 19 pomurskih občinah. 7 v Murski Soboti, 5 v Gornji Radgoni in Radencih, 4 v Križevcih in Puconcih, 3 v Svetem Juriju ob Ščavnici, 2 v Ljutomeru, Tišini in Veržeju, ena okužba v Apačah, Cankovi, Črenšovcih, Dobrovniku, Gornjih Petrovcih, Lendavi, Moravskih Toplicah, Razkrižju, Rogašovcih in Turnišču.

V sredo, 14. aprila, v Pomurju potrdili 40 novih okužb

V sredo so potrdili okužbe v 16 pomurskih občinah. 5 v Gornji Radgoni, Radencih in Tišini, 4 v Lendavi in Ljutomeru, 3 v Beltincih in Razkrižju, 2 v Moravskih Toplicah in Svetem Juriju ob Ščavnici, ena okužba v Apačah, Križevcih, Murski Soboti, Odrancih, Rogašovcih, Šalovcih in Turnišču.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.04.2021 ob 14:45 Feri gost

      Za porast do sigurno krive gostilne kere so odprte, samo ta blesava vlada de pozabila kelko je inkubacijska doba, zdaj de že itak zmanjkalo vzrokov

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.