https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Pes pritekel na cesto pred kolo, kolesar poškodovan

22.04.2021 ob 13:50  

Včeraj tri prometne nesreče z lažjimi telesnimi poškodbami.

Včeraj je voznica osebnega avtomobila v naselju Police, v občini Gornja Radgona, zaradi neprilagojene hitrosti v nepreglednem ovinku izgubila oblast nad vozilom in zapeljala s ceste, kjer je z zadnjim delom vozila trčila v drevo, od koder je vozilo odbilo na bližnjo travnato površino in obstalo na boku. Voznica je bila v nesreči lažje telesno poškodovana. Izdan ji je bil plačilni nalog.

Prometna nesreča z udeležbo kolesarja se je zgodila v Ljutomeru, ko je kolesar kolesaril v smeri centra mesta in je z dvorišča pred kolo pritekel pes, v katerega je trčil in padel po vozišču. Kolesar je bil v nesreči lažje telesno poškodovan. Po vseh zbranih obvestilih sledi zoper lastnika psa ustrezen ukrep.

Druga prometna nesreča z udeležbo kolesarja se je zgodila v Odrancih, kjer je kolesar padel in se lahko telesno poškodoval, sporočajo iz Policijske uprave Murska Sobota.

Ker padci s koles pogosto povzročajo posledice v obliki telesnih poškodb je še posebej pomembno, da kolesarji upoštevajo prometna pravila, predvsem pa vozijo varno. Zato je prepovedana predvsem vožnja kolesa z neprilagojeno hitrostjo; izpuščanje krmila ali vožnja po enem kolesu; počasna vožnja, pri kateri bi kolesar oviral druge udeležence v cestnem prometu in uporaba prometne površine, ki ni namenjena kolesarjem.

Nevarno je še prevažanje predmetov, ki ovirajo kolesarja pri vožnji ali prevoz drugih oseb na kolesu ter vožnja ponoči in ob zmanjšani vidljivosti. Z upoštevanjem prometnih pravil in z odgovornim ravnanjem lahko prispevamo k večji varnosti v prometu, s pravilno uporabo zaščitnih sredstev pa preprečimo tudi hujše posledice nesreč.

*Naslovna fotografija je simbolična (Pixabay)

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.04.2021 ob 15:02 Facebook gost

      Facebook na domu dela na spletu in zasluži več kot 94 tisoč dolarjev. Prejšnji mesec sem s to Facebook domačo službo zaslužil 94738 USD. Zelo preprosto in enostavno, zaslužek od tega pa je super za podrobnosti. Za več podrobnosti obiščite zavihek Domov na tej povezavi ................--------------> Www.DouCash.Cf

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.04.2021 ob 15:11 Facebook gost

      Facebook na domu dela na spletu in zasluži več kot 94 tisoč dolarjev. Prejšnji mesec sem s to Facebook domačo službo zaslužil 94738 USD. Zelo preprosto in enostavno, zaslužek od tega pa je super za podrobnosti. Za več podrobnosti obiščite zavihek Domov na tej povezavi ................--------------> Www.DouCash.Cf

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.04.2021 ob 17:55 gost

      Kak pa je z pesom?? upam, da je vse vredi z njim.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.