https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Pomurska avtocesta ponovno odprta

23.04.2021 ob 11:00  

Zaradi prometne nesreče je bila danes zaprta pomurska avtocesta na odseku Sveta Trojica-Lenart proti Mariboru. 

"Zaradi prometne nesreče je bila zaprta pomurska avtocesta na odseku Sveta Trojica - Lenart pred priključkom Lenart proti Mariboru.

Obvoz je bil po regionalni cesti Sveta Trojica - Lenart," navaja Prometno informacijski center za državne ceste.

Pomurska avtocesta je ponovno odprta. Promet poteka po podatkih policije po enem voznem pasu. Pred Sveto Trojico se vozila še vedno preusmerjajo na regionalno cesto.

Zastoji nastajajo na pomurski avtocesti med Sveto Trojico in Lenartom proti Mariboru in na regionalni cesti pred Lenartom.

* Fotografija je simbolična

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.