https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 6 novih okužb

26.4.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 1.354 PCR testov, potrjenih je bilo 191 novih okužb.


V nedeljo, 25. aprila, v Pomurju potrdili 6 novih okužb

V nedeljo so potrdili okužbe v 5 pomurskih občinah. 2 v Lendavi ter po 1 v Dobrovniku, Moravskih Toplicah, Murski Soboti in Veržeju.

V soboto, 24. aprila, v Pomurju potrdili 23 novih okužb

V soboto so potrdili okužbe v 11 pomurskih občinah. 5 v Ljutomeru, 3 v Beltincih in Radencih, 2 v Apačah, Lendavi, Murski Soboti in Tišini, ena okužba v Črenšovcih, Gornji Radgoni, Moravskih Toplicah in Svetem Juriju ob Ščavnici. 

V petek, 23. aprila, v Pomurju potrdili 34 novih okužb

V petek so potrdili okužbe v 16 pomurskih občinah. 5 v Gornji Radgoni, 4 v Ljutomeru, Murski Soboti in Radencih, 3 v Črenšovcih, 2 v Beltincih, Križevcih in Tišini, ena okužba v Apačah, Cankovi, Kuzmi, Lendavi, Moravskih Toplicah, Puconcih, Turnišču in Veržeju.

V četrtek, 22. aprila, v Pomurju potrdili 42 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbe v 14 pomurskih občinah. 8 v Murski Soboti, 7 v Gornji Radgoni, 5 v Beltincih, 4 v Moravskih Toplicah in Tišini, 3 v Kuzmi in Lendavi, 2 v Rogašovcih, ena okužba v Črenšovcih, Križevcih, Ljutomeru, Odrancih, Puconcih in Veržeju.

V sredo, 21. aprila, v Pomurju potrdili 41 novih okužb

V sredo so potrdili okužbe v 13 pomurskih občinah. 9 v Gornji Radgoni in Murski Soboti, 5 v Radencih in Tišini, 4 v Puconcih, 2 v Beltincih, ena okužba v Apačah, Cankovi, Črenšovcih, Križevcih, Lendavi, Ljutomeru in Moravskih Toplicah.

V torek, 20. aprila, v Pomurju potrdili 38 novih okužb

V torek so potrdili okužbe v 15 pomurskih občinah. 9 v Murski Soboti, 4 v Črenšovcih, 3 v Gornji Radgoni, Moravskih Toplicah, Puconcih in Radencih, 2 v Beltincih, Ljutomeru, Tišini in Turnišču, ena okužba v Apačah, Cankovi, Gornjih Petrovcih, Gradu in Lendavi.

V ponedeljek, 19. aprila, v Pomurju potrdili 16 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbe v 12 pomurskih občinah. 3 v Murski Soboti, 2 v Ljutomeru in Moravskih Toplicah, ena okužba v Apačah, Gornji Radgoni, Gornjih Petrovcih, Gradu, Lendavi, Puconcih, Radencih, Tišini in Veržeju.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.04.2021 ob 13:10 gost

      Neverjetno vej pa več je mrtvij od kapi in od raka.

      14 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.04.2021 ob 13:38 123 gost

      Malo prebiram komentarje na drugih portalih in glede kazni ki jih izdaja furs je razvidno da si ljudje obraze zapomnijo za pokoronski čas,ko bodo ti isti inšpektorji gor dobili

      13 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.04.2021 ob 14:31 Geza gost

      Zakaj pa potem hodijo trije

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.04.2021 ob 19:56 Feri gost

        Mislim da bodo zdravstveni inšpektorji še večja tarča saj že dosedaj imajo spremstvo po mariborskem dogodku

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.04.2021 ob 9:25 gost

      Z inšpektorji bodo hodili zdaj po novem debeli blekati pijani vardisti. Kajti po novem bodo oni varuhi reda v parlamentu. Pittbul Hojs jih bo zaposlil honorarno.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.