https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Voznica zaradi prekratke varnostne razdalje trčila v drug avtomobil

27.04.2021 ob 16:00  

V nedeljo, malo po 21. uri je izven Murske Sobote v smeri Tišine voznica osebnega avtomobila zaradi prekratke varnostne razdalje trčila v drug osebni avtomobil.

V vozilu povzročiteljice prometne nesreče sta bili lahko telesno poškodovani sopotnici, v vozilu udeleženca pa sopotnica. Povzročiteljici prometne nesreče je bil izdan plačilni nalog. so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

"V nedeljo ob 21.30 je na cesti Murska Sobota–Tišina, v Mesni občini Murska Sobota, prišlo do trčenja dveh osebnih vozil. Pri tem so se poškodovale tri osebe. Posredovali so gasilci PGD Murska Sobota, ki so zavarovali in osvetljevali kraj dogodka. Poškodovane osebe je oskrbela ekipa NMP Murska Sobota," navaja Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje.

* Fotografija je simbolična

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.