https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Tujca v osebnem vozilu nezakonito prevažala 4 tujce

27.04.2021 ob 11:20  

Minulo soboto, malo po 17. uri, so policisti PP Ljutomer med kontrolo varovanja državne meje v naselju Globoka zaustavili osebni avtomobil znamke VW, nizozemskih registrskih oznak. 

Pri kontroli vozila in potnikov je bilo ugotovljeno, da voznik in sopotnik, oba državljana Nizozemske v vozilu nezakonito prevažata 4 tujce državljane Bangladeša. Tujci so bili po končanih postopkih predani hrvaškim varnostnim organom.

Državljanoma Nizozemske je bila odvzeta prostost in sta bila s kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države privedena k preiskovalnemu sodniku.

* Fotografija je simbolična (Pixabay)

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.04.2021 ob 12:06 gost

      To ni bil tujec ampak sam hlapec vlade pittbul Hojs.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.04.2021 ob 13:04 kilonja gost

      Strpat v zapore za 10 let, njihovim matičnim državam pa izstaviti račun za stroške ki jih imamo z njimi !

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.04.2021 ob 5:14 STOP Balkan gost

      oe24.at/oesterreich/politik/nehammer-in-nordmazedonien-gespraeche-ueber-rueckfuehrungsplan-fuer-migranten youtube.com/watch?v=ItBwdFh5GCQ youtube.com/watch?v=7IF0SRTaLHE

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.