https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Policisti obravnavali ugriz psa

27.04.2021 ob 7:00  

V preteklih štiriindvajsetih urah so pomurski policisti obravnavali tri prometne nesreče v katerih je nastala samo materialna škoda, pet kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, ugriz psa in deset primerov povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so obravnavali dve kaznivi dejanji poškodovanja tuje stvari, dve goljufiji in odkrili ukraden osebni avtomobil BMW X3.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Zdravstvenem domu Ljutomer je pomoč iskal moški, ki ga je med sprehodom ugriznil pes. Za lastnikom psa policisti zbirajo obvestila.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Ljutomer.

* Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.04.2021 ob 7:50 gost

      Pestro zelo pestro.kako lahko pes ugrizne ko so pa vsi pridni in nič,,, ne delajo,,, ko jih srečaš brez povodca z svojim lastnikom. Niti deden ni nevaren tako je mnenje lastnikov ko jih peljejo na sprehod. Serejo pa povsod in nihče za njimi ne pobira.

      17 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.04.2021 ob 8:04 gost

        7:50.............. Ti ,ki to vse natančno veš ,kje ,kdo z psom hodi imaš čas in pobiraj dreke .Budalo

        8 15 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.04.2021 ob 8:21 Ferenc gost

        Koliko dreka ti sa svojim traktorjem metala po cesta in travnika pa kda pobirala za sebof !! *? Či pa ti boš dregnila kužo te bo kuža dregnila nazad . A dobro imaš pravo da pes mora biti povodec.

        4 12 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.04.2021 ob 17:04 Franc Šajn gost

        Večkrat piše da op."serjejo psi" Jaz pravim, da ne, to počnejo njihovi lastniki in to namerno!

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.04.2021 ob 9:11 gost

      Debila nisem si jaz zamislil zakona ki pravi da mora pes biti na povodcu in da moraš za jim pobrati iztrebke. Hlapci ne razumni. Stekata.

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.04.2021 ob 9:27 Ferenc gost

        zakon tudi rekla da morala kmet pospraviti blatu i drek, gnoj sa ceste ki jo umaže. Pa kmet tega nem delala . Ti pa jokala zaradi kuže ? od 100 Kuža drek 100 put manjša od dreka ki ga ena kmet ko gre enkrat na njivo napravila . Ja sam ti rekla da imaš pravo da pes mora biti povadac , drek pa razpadne na njiva, pa na travnika. Še lovac naj hodijo pobirati drek po Goričkemu od srna in od divja svinja. Ti raje pobirala svoj pivinska pločina ko ga vržeš na cesto ko greš na njiva delat sa tvojim traktorjem. Pa gledala jaz vas ka tankate kurilnoga olja ne pa nafta . Buta parasztok.

        6 11 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.04.2021 ob 10:15 gost

      Budale ene šolane,pa ne veste,da pes ni na baterije,normalno,da mora srati.Slovenski politiki že dolgo serjejo,pa nam ni v napoto in vodijo državo v drek,pa nikomur to ni v napoto.Pasji drek vas moti.Halo zbudie se v realen svet,kjer moramo biti tudi tolerantni.

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.04.2021 ob 12:15 gost

      Če imaš dresiranoga psa kot vsi zagotavljajo mora pes vedeti kje se lahko posere. Če pa Neve pa je en navaden cucek.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      27.04.2021 ob 12:52 gost

      Moj pesek pa ne grize in kaka tudi ne samo lula,zanima me ko se polula,kako ukrepati.Sesalec na baterije imeti z sabo in iz zemlje ven posesati pasji urin ali kako.Prosim za nasvet,inšpektorja za pasje iztrebke.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      27.04.2021 ob 15:58 gost

      Ka vi bi se tij bedak tak brigal za svoje otroke in svoje bližnje . Kot se briga za tega posranega cucka.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.