https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Nova strokovna direktorica soboške bolnišnice je Manuela Kuhar Makoter

29.04.2021 ob 18:00  

Svet javnega zavoda Splošna bolnišnice Murska Sobota je danes za strokovno direktorico bolnišnice izbral Manuelo Kuhar Makoter, dr. med, specialistko kirurgije, zaposleno v bolnišnici.

Zanjo je glasovalo vseh osem članov sveta, bila je edina kandidatka za to mesto, pred tem jo je potrdil strokovni svet bolnišnice.  

Kot je povedala po potrditvi, bo pri delu na mestu strokovne direktorice z izkušnjami in znanjem  ter  ničelno toleranco do korupcije stremela k nenehnemu razvoju oddelkov, da bo delo potekalo na visoki strokovni ravni in v skladu s predpisi.

»Velik pomen dajem povezovanju med primarno, sekundarno in terciarno ravnijo zdravstvene oskrbe, ki je ključnega pomena za dobro celostno obravnavo bolnika,« še pravi Kuhar Makoterjeva in dodaja, da so na vseh področjih medicinske obravnave obremenitve kadra vedno večje, kljub temu pa mora biti kakovost zdravstvene oskrbe, ki je temeljna pravica bolnika, na visoki ravni.

Svet zavoda je med drugim potrdil spremembo vira financiranja obnove kletnih prostorov internega oddelka, ki bodo namenjeni ambulantni dejavnosti internistike, histopatološki in znanstveno raziskovani dejavnosti.

Vir in foto: Splošna bolnišnica Murska Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.04.2021 ob 18:35 gost

      ČESTITAMO , prava seks bomba!

      17 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.04.2021 ob 18:39 gost

      Zakaj morajo biti direktorji bolnišnic zdravniki iz teh bolnišnic? Edina kandidatka???!!!!!

      22 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.04.2021 ob 22:43 gost

        21:42........... lahko napišeš še bolj neumen komentar? Recimo iz UKC MB ali UKC LJ, kjer imajo strokovnjake in izkušene ljudi. Ko si že ti dve mesti omenil, zakaj pa ne. Sem prepričal, da imajo v teh dveh mestih veliko bolj izkušenih dobrih zdravnikov kot je ta Manuela. Sem bil trikrat pri njij, tako, da si svoje mislim o njeni strokovnosti.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.04.2021 ob 18:46 Klaudija gost

      Super, čestitam

      6 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.04.2021 ob 19:14 gost

      Jančijova pupa katero je Gyngyika Kerchmar potisnila gor

      13 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.04.2021 ob 19:44 GOST gost

      ČESTITKE PA SE EDNI RAZMITE V VODENJE LUZERI

      7 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      29.04.2021 ob 20:20 Čergoli gost

      Lepa cuca!!!!

      5 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.04.2021 ob 20:31 Jasha JEGULJ gost

        Ta debeu, pust ženske pr mir, as pozabu ? Jutri Zlatko, ti in jst, vlakec na balkonu soboškega gradu..čučuču

        4 5 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      29.04.2021 ob 20:55 gost

      Koliko bodo pacienti imeli koristi iz te strokovne direktorice,mislim,da malo saj bojo čakalne dobe za pet pacientov na dan naprej stalnica.

      20 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      29.04.2021 ob 22:16 gost

      Vsa čast tem našim zdravnikom. V bolnišnici opravilo veliko, veliko delovnih ur, potem pa še imajo doma dopolnilno dejavnost. Res so to nadljudje. Zato jim privoščim te mičkene dodatke za ogromno dela in za delo v zelo, zelo nevarnih pogojih.

      21 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      30.04.2021 ob 8:26 Prlekija gost

      Zelo pridna in sposobna zdravnica...Prav je tako da je nekdo z izkusnjami na vodilnem polozaju.Cestitke Manueli,ter vsa pohvala njej za posteno in dobro delo.,ki je resila marsikatero clovesko zivljenje,saj je pridna in delavna.

      6 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.04.2021 ob 9:42 gost

        In kakšne izkušnje ima ona z vodenjem bolnišnice? Nobenih!!!!! Ne piši pravljic za malo deco. Zdravniki so se šolali in dobivajo velike plače za to, da rešujejo življenja. Njihov študij smo financirali vsi davkoplačevalci in je bil prekleto drag.

        17 2 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      30.04.2021 ob 8:30 gost gost

      Vsa pohvala in zahvala zdravnici Manueli..Zelo pridna in delavna ki je resila marsikatero clovesko zivljenje.Zato je prav ,da so zdravniki na vodilnem polozaju saj vedo kako njihovo delo poteka.Cestitke iz srca..

      5 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      30.04.2021 ob 8:30 gost

      Edina kandidatka kot bo verjetno Korošec edini kandidat za svetovalca direktorja bolnišnice. Človek je star 70 let in nima volje iti v penzijo. Direktno zanj spreminjajo statut bolnišnice. Kot stari Ernest Petrič, ki je pri starosti 85 let svetovalec predsednik države. To so svete krave brez katerih Slovenija ne zmore??!! Najdite enega delavca, ki bi hotel delati do te starosti. Pa ne mi zdaj o fizičnem in umskem delu, ker sem tudi sam opravljal precej umsko zahtevno delo. Če 40 let DELAŠ umsko zahtevno delo, si želiš počitka in penzije, da živiš starost. Človek, ki se seli iz funkcije na funkcijo, njegovo delo pa opravljajo podrejeno, pač ni izčrpan in izmozgan. Bojana Beović verjetno niti sama ne ve koliko funkcij ima, verjetno pa povsod kasira in dobiva velike korona dodatke.

      32 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.04.2021 ob 18:39 gost gost

        Ej, gost si se vprašal zakaj edina kandidatka? Ker si ta mesta zelo slabo, mizerno plačana. Vsi so dobivali dodatke, samo vodstvo ne - to je skupina B. Bedaki! Taksnega bedaka kot je Korošec, ki zivi in dela za bolnico ni in ga ne bo! zato tudi taksnega napredka ne bo. Saj pa vsi znamo, kako " vroči" si za delo mladi. Mlada direktorica pa potrebuje nasvet, podporo. Ona je dobra zdravnica, a o vodenju ne more bedeti in tudi nima pojma. Ja, škofa za bolnico.. in velik izziv v tem casu ko bi še kovid.. In so dejansko nekateri izmozgani.

        2 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.04.2021 ob 19:25 gost

        18:39, veliko zdravnikov, ki niso pri koritu, je dejansko izćrpanih, ker delajo tudi za tiste, KI NE DELAJO. Poglej primer kirurga na UKC Maribor ( upam, da veš ), ki je v bolnišnici, ki ga plačuje, izobražuje, ......... opravil pet ali šest operacij mesečno, ostali čas je delal pri zasebnikih ( tudi do desetih ), tudi takrat, ko bi moral delati v svoji bolnišnici. Tudi v Afriki je operiral, čeprav je bilo delo izven UKC-ja takrat prepovedano. In takšnih je veliko, veliko pri nas ( tudi v soboški bolnišnici ), zato pa takšne čakalne vrste in dobe. Po drugi strani država zelo drago plačuje študij, dodatno izobraževanje zdravnikov, specializacije, ............... in potem namesto, da bi ti zdravniki delali svoje delo, za kar jih je država usposobila za davkoplačevalski denar, postanejo razni pomočniki direktorjev, direktorji, razni svetovalci, ............................ Bolnišnica Rakičan ima okoli 410 bolnišničnih postelj. V času največ korona bolnikov, je bilo v tej bolnišnici nezasedenih - prostih - več kot 100 postelj, odpovedani vsi nenujni pregledi, slikanja, operacije, ambulanti pregledi, kar po moji predstavi pomeni, da so nekateri zdravniki bili nenormalno veliko obremenjeni, drugi so si pa po domače povedano škrabali jajca. In na koncu verjetno vsi dobili korona dodatek, tudi tisti, ki korona bolnika videli niso ( če ni tako, se opravičujem ). Kako je bolnišnica Rakičan lahko delala do zdaj, ko niso imeli nobenega svetovalca direktorja bolnišnice? Zdaj ga ja naenkrat rabijo ( spremenili so zaradi tega statut ), ker se Korošcu ne da iti v penzijo. Mislim, da bo Korošec toliko Hipokrat, da bo me demantiral in odšel v penzijo. Takrat mu bom zaploskal in rekel hvala veliki mali mož.

        6 1 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      30.04.2021 ob 17:38 gost

      Za edino kandidatko , glasovali vsi ...... glavno da je bomba , kot pravi eden

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      30.04.2021 ob 22:07 pacient gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      02.05.2021 ob 21:30 Metka gost

      Cestitke dr. Manueli.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      04.06.2021 ob 16:00 Prekmurka gost

      Katastrofa kar doživiš, naredijo napako, pol pa rečejo se opravičuje........s storjeno napako pa moreš živeti ti ne oni grozaaaa

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.