https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Prometna nesreča zaprla pomursko avtocesto in povzročila zastoj tovornih vozil

30.04.2021 ob 7:20  

Na pomurski avtocesti je danes malo po 5. uri zjutraj prišlo do prometne nesreče.

Do prometne nesreče je prišlo pred izvozom Vučja vas v smeri Lendave. Po neuradnih informacijah sta bili v nesreči udeleženi dve vozili.

Zaradi prometne nesreče je bil zaprt vozni pas med Svetim Jurijem ob Ščavnici in Vučjo vasjo proti Lendavi. Na voznem pasu je tako nastal zastoj tovornih vozil, ki je segal mimo priključka Sveti Jurij ob Ščavnici.

"Danes malo po 5. uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči med tovornim vozilom in osebnim avtomobilom, ki se je zgodila na pomurski avtocesti malo pred Vučjo vasjo iz smeri Maribora v smeri Murske Sobote. Ugotovljeno je bilo, da je voznik tovornega vozila, državljan Madžarske zaradi neprilagojene hitrosti trčil v zadnji del zaustavljenega osebnega avtomobila s priklopnikom, s katerim se je zaradi okvare na voznem pasu ustavil državljan Bolgarije. Ustavljeno vozilo je bilo pravilno označeno s trikotnikom. Voznik osebnega avtomobila se je v trenutku trčenja nahajal v vozilu. Po trčenju je priklopno vozilo z naloženim manjšim tovornim vozilom odbilo v zaščitno ograjo. Voznik osebnega avtomobila je bil v nesreči lažje telesno poškodovan. Na vozilih in objektih je nastalo za okrog 25.000 evrov materialne škode. Vozniku tovornega vozila je bil izdan plačilni nalog," so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Foto: Prometno-informacijski center

Posledice nesreče so odstranili, oba pasova sta sedaj normalno prevozna.

*Naslovna fotografija: FB PGD Ljutomer

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.04.2021 ob 13:18 sivi gost

      To ni avtocesta.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.