https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 21 novih okužb

1.5.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 4.197 PCR testov, potrjenih je bilo 1.017 novih okužb.


V petek, 30. aprila, v Pomurju potrdili 21 novih okužb

V petek so potrdili okužbe v 9 pomurskih občinah. 6 v Murski Soboti, 4 v Beltincih in Lendavi, 2 v Gornji Radgoni in po 1 v Črenšovcih, Ljutomer, Moravskih Toplicah, Odrancih in Tišini.

V četrtek, 29. aprila, v Pomurju potrdili 70 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbe v 16 pomurskih občinah. 18 v Murski Soboti, 11 v Lendavi, 9 v Gornji Radgoni, 7 v Apačah, 5 v Črenšovcih, 4 v Turnišču, 3 v Radencih, 2 v Cankovi, Moravskih Toplicah, Svetem Juriju ob Ščavnici in Tišini, ena okužba v Beltincih, Dobrovniku, Gornjih Petrovcih, Odrancih in Puconcih.

V sredo, 28. aprila, v Pomurju potrdili 19 novih okužb

V sredo so potrdili okužbe v 8 pomurskih občinah. 5 v Lendavi in Murski Soboti, 3 v Ljutomeru, 2 v Gornji Radgoni, ena okužba v Beltincih, Razkrižju, Rogašovcih in Tišini.

V torek, 27. aprila, v Pomurju potrdili 42 novih okužb

V torek so potrdili okužbe v 13 pomurskih občinah. 8 v Lendavi, 7 v Črenšovcih in Murski Soboti, 4 v Ljutomeru, 3 v Gornji Radgoni in Tišini, 2 v Apačah, Moravskih Toplicah in Radencih ter po 1 v Kobilju, Križevcih, Puconcih in Sv. Juriju ob Ščavnici.

V ponedeljek, 26. aprila, v Pomurju potrdili 27 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbe v 12 pomurskih občinah. 7 v Murski Soboti, 4 v Radencih, 3 v Tišini, 2 v Gornji Radgoni, Gradu, Lendavi in Puconcih ter po 1 v Križevcih, Kuzmi, Ljutomeru, Moravskih Toplicah in Veržeju.

V nedeljo, 25. aprila, v Pomurju potrdili 6 novih okužb

V nedeljo so potrdili okužbe v 5 pomurskih občinah. 2 v Lendavi ter po 1 v Dobrovniku, Moravskih Toplicah, Murski Soboti in Veržeju.

V soboto, 24. aprila, v Pomurju potrdili 23 novih okužb

V soboto so potrdili okužbe v 11 pomurskih občinah. 5 v Ljutomeru, 3 v Beltincih in Radencih, 2 v Apačah, Lendavi, Murski Soboti in Tišini, ena okužba v Črenšovcih, Gornji Radgoni, Moravskih Toplicah in Svetem Juriju ob Ščavnici.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.05.2021 ob 12:56 Zlatko Pajapatko gost

      DEBELI ĐUBRE JEDNO JANSHEVO . Kjes biu ? Točn smo vedl das ti janševa ovca. SMo te čakal na balkonu in tebe od nikoder, ubog Jasha, oba z Markom Trčem sva ga dvakrat nategnla ker tebe ni blo,as vido učeri da je komaj sedo na kolo, zarad tebe. Preklet Fašist janšev, kaj smo rekel, koga ni v park učeri blo na gay animal party, ta je janšev fašist in ti to si !

      2 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.05.2021 ob 17:41 kilonja gost

      Privrženec sovražne stranke Levica,20 letni Domen, je ta ki je želel izvesti poboje sošolcev,učiteljev in katoliških vernikov. Zahtevajmo odgovornost stranke Levica ki seje sovraštvo med mladimi in nenehno dela razkol med narodom!

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.05.2021 ob 19:28 Zato gost

        Zato pa je mladi terorist delil objave SDS in hvalil Janšo naTwitterju , ker je podpornik levice. Bogme ste eni od teh sovražnih madžarskih medijjev v tak sprani da vam edino psihiatri lahko še pomagajo

        6 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.05.2021 ob 7:46 kilonja gost

        Seveda ja, imaš kopirane slike ki nazorno preko twiterja potrjujejo njegovo simpatiziranje s stranko Levica . če bi bil janšev privrženec bi že imeli okrogle mize na to temo, tako pa je vse lepo tiho postalo, bolniki levi psihopatski.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.