https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Dobrodelno kolesarili tudi po Pomurju

03.05.2021 ob 6:05  

Med 27. aprilom in 1. majem je potekal dobrodelni kolesarski maraton DOS 2021 - Dobrodelno okrog Slovenije, v katerem so zbirali denar za nakup koles otrokom iz socialno ogroženih družin. Kolesarji so v petih etapah obkrožili Slovenijo in se ob tem ustavili tudi v Dobrovniku.

Dolžina celotnega kroga je bila 1225 km in je v petih etapah potekala po trasi prikazani na spodnjem zemljevidu. Traso sta v celoti prepeljala organizatorja maratona, kolesarja ultramaratonca Damijan Zupanc in Alojz Poglavc, ob tem pa so se njima pridružili tudi drugi kolesarji.

V Pomurju so ju med drugimi spremljali tudi kolesarji Kolesarskega kluba Ocean Orchids Cycling Team. Na vseh etapah pa je barve kluba zastopal član Mentes Ati.

Kolesarska kolona je v petek zvečer pripeljala v Dobrovnik, ki je bil končni cilj 4. etape. Do središča Dobrovnika so kolesarje pospremili gasilci iz Strehovec skupaj s pomurskimi kolesarji in kolesarji Kolesarskega kluba Ocean Orchids Cyclig Team.

Po sprejemu in postrežbi z domačo hrano pred Občino Dobrovnik so se kolesarji opravili na počitek. Naslednji dan pa so odrinili na zadnjo, 5. etapo do Novega Mesta.

Foto: FB Ocean Orchids CyclingTeam

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.05.2021 ob 6:25 Čergoli gost

      Kolesaril je tudi Ibrahim Bambula, motoril pa je tudi Geza Mezga.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.05.2021 ob 7:15 gost

      Sami veliki kolesarji keri se zdaj in nikoli več ne sedejo na kolo ker nebo kamere kere bi jih posnele. Samo promocija kolesar je tisti keri kolesari za sebe in za svoje veselje in zdravje. Najmanj pa taki kot tile kerim je samo za promocijo.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.05.2021 ob 8:04 joško gost

      Samo ovirajo promet, težaki.imajo kolesrka steza pa se vozijo zraven po cesta i delaju kolonu.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.05.2021 ob 8:19 Dobrodelec Ali slabodelec gost

      zapustil sekto zurnal24.si/slovenija/zupnik-ima-vsega-dovolj-ne-bo-vec-duhovnik youtube.com/watch?v=mazg88Hj7XI youtube.com/watch?v=vCABgAVXw8c

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.05.2021 ob 8:22 Jasha JEGULJ gost

        Tis nam neki dolžan, Jansheva cipica ki dela Janši propagando. V petek imaš znova priložnost. Vse smo izbrskal o teb nekdanji član KRŠČANSKIH DEMOKRATOV ki so te vrgl iz stranke, ker si kradel. VS E VEMO, rešite samo jeba na balkonu, u petek , jst, ti, Zlatane in MARKO TRČ. U 19 sati .

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.02.2022 ob 15:24 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.