https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Potrdili 209 novih okužb, 6 oseb je umrlo

3.5.2020  

V nedeljo je bilo potrjenih 209 novih okužb. 

Včeraj so skupno opravili 8.524 testiranj na novi koronavirus. Opravili so 1.380 PCR testov in 7.144 hitrih testov. Pri PCR testih je bil delež pozitivnih 15,1-odstoten, potrdili so 209 okužb. 

Vir: Covid-19 Sledilnik 

Hospitaliziranih je bilo 608 oseb, od tega 147 na intenzivni negi. Iz bolnišnice je bilo odpuščenih 19 oseb.

6 oseb s covidom-19 je umrlo. Skupno število umrlih je tako naraslo na 4.269.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.05.2021 ob 10:32 gost

      PISUNI ZAKAJ PREHITEVATE DOGODKE?

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.05.2021 ob 11:07 gost

      Pizdun počakaj na vse podatke in potem napiši članek, če ne moreš brez njega.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.05.2021 ob 11:57 Orwell1984 gost

      Charles Hoffe, družinski zdravnik iz Kanade, predstavlja šokantne podatke iz lastnih izkušenj in dela s svojimi pacienti. To ni strokovno mnenje, ampak klinične izkušnje zdravnika iz njegove zasebne prakse. Eden od njegovih bolnikov je umrl zaradi srčnega napada, čeprav ni dokazov, da je bila smrt povezana s cepivom, obstaja močan sum. Moški ni imel težav s srcem in po cepljenju se je cele dni počutil zelo slabo do svoje nenadne smrti. Pravi, da so ga najbolj razjezili primeri, njegovi dolgotrajni bolniki, ki so po prvem odmerku modernega cepiva ostali trajno invalidi. Prvi primer je bila 38-letna ženska, ki je imela anafilaktično reakcijo 15 minut po cepivu. Po odhodu domov je spala vsak dan do 17. ure, popolnoma izčrpana. Razvila je BellsPalsy (paralizo obraza), ki je bila izredno boleča, čeprav takšna stanja običajno niso boleča in hitro minejo. Od cepiva so minili 3 meseci, še vedno je zelo bolna, vsak dan jo boli glavobol in omotica, ne more delati in ne more voziti avtomobila. Dr. Hoffe se boji, da bi lahko šlo za trajno bolezen. Njegov pacient , ki ima nenehno bolečine v levi roki, mravljinčenje v prstih in šibkost roke. Po enem tednu mu je roka zatekla pod komolcem in simptomi so se še naprej razvijali. Doktor Hoffe pravi, da gre predvsem za nevrološke neželene učinke. Veliko bolnikov mu reče, da ne morejo niti spati kot nekoč. Dolgoročno je zaskrbljen zaradi svojih pacientov, ker ve, da ta cepiva niso bila preizkušena v nobenih dolgoročnih študijah in da tehnologija mRNA še nikoli ni bila uporabljena pri ljudeh.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.05.2021 ob 13:32 gost

      Neverjeten virus spet 6 umrlih. Samo na radiji sobota vsak dan šest ali več usmrtnic brez virusa. Kaj o teh ne pišete tudi oni so umrli ali oni niso ubogi ker so morali zaradi ene bolezni kero se favorizira vse druge pa za postavlja umreti. In to že 17 mesecev dan za dnem. Zaradi virusa jih je umrrlo 4.200 zaradi drugih za postavljenih bolezni pa 6.000.gdo bo zato odgovarjal.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.