https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Na letališčih se priznavajo tudi PCR testi iz Srbije in Turčije

3.5.2021  

Vlada je na današnji dopisni seji sklenila, da se za vstop v Slovenijo brez napotitve v karanteno na domu (splošne izjeme) na kontrolnih točkah kategorije A na letalskih povezavah za mednarodni zračni promet priznavajo tudi negativni rezultati PCR testa, če so bili izdani v Srbiji in Turčiji.


Vlada Republike Slovenije je izdala Odlok o spremembah in dopolnitvah Odloka o določitvi pogojev vstopa v Republiko Slovenijo zaradi zajezitve in obvladovanja nalezljive bolezni COVID-19 in ga objavi v Uradnem listu Republike Slovenije. Odlok začne veljati 5. maja in velja do vključno 16. maja 2021.

Na letališčih se ob vstopu v Slovenijo priznavajo tudi PCR testi iz Srbije in Turčije
Za vstop v Slovenijo brez napotitve v karanteno na domu (splošne izjeme) se na kontrolnih točkah kategorije A na letalskih povezavah za mednarodni zračni promet priznavajo tudi negativni rezultati PCR testa, če so bili izdani v Srbiji in Turčiji.

 Foto: Pixabay 

Prav tako se pri posebnih izjemah, ko gre za vstop na kontrolnih točkah kategorije A na letalskih povezavah za mednarodni zračni promet, priznavajo negativni rezultati PCR testa, če so bili izdani v Srbiji in Turčiji.

Spremenjen seznam rdečih držav

Na seznamu držav članic Evropske unije ali schengenskega območja so spremembe pri Grčiji, Norveški in Španiji, črtani sta Malta in Portugalska. Na seznamu tretjih držav je dodan Džibuti.

Vir: Ministrstvo za notranje zadeve

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.05.2021 ob 21:10 gost

      In zakaj se ti testi ne bi upoštevali? Ti dve državi sta bolj razviti od Janševega pašaluka.

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.05.2021 ob 22:21 gost

      Tudi največji gniji Slovenije debili vladni stroka nesposobna sem svetovni bolnik,,, Janez grozni,,, se naj sedejo na avion in z nepovratno karto v vrazjo mater. Da nebo delal več sramote Slovencem v Evropi in svetu. Kajti zaradi debila nas obravnava celi svet in nas potiska po lestvicah na rep za državami za kere niti se nismo slišali. Res smo bedaki da ga gledamo. Namesto da bi ga dali na grmado.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.05.2021 ob 7:10 kilonja gost

        Debeli fuknjenec je nekdanji član slovenskih krščanskih demokratov, proti Janši in Jožefu Horvatu je zaradi osebnih razlogov, ker je kradel so ga namreč vrgli iz stranke , vse jasno, stari pokvarjenec ki seje sovraštvo tukaj .

        2 4 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.05.2021 ob 22:24 gost

      Vsi njegovi hlapci pa z njim z nepovratno karto na avion in v kraj kjer ni povratka.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.05.2021 ob 22:30 gost

      Vse Štajerske pijane vardiste na avion z kako vukojebino brez povratka. Kajti doma posiljujejo svoje hčerke prasci blekati pijani. To je vojska,,,, Janeza groznuga,,, kere potiho in z ozadja financira vlada.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.05.2021 ob 22:38 gost

      Zdaj bodo morali debili vladni plačati kazni ljudem keri so dobili za nenosenje maske posrane zunaj. Zdajle bo začel bumerang ukrepov ki bodo padali ker so bili nezakoniti. Maske zunaj nezakonito, dijaki zahtevali nazaj v šole zakonito. Izražanje drugače mislečih na štrajku ni dovolila spet nezakonito. Vse ukrepe je vlada vsiljeval ljudem nezakonito.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.05.2021 ob 7:11 kilonja gost

        Debeli fuknjenec je nekdanji član slovenskih krščanskih demokratov, proti Janši in Jožefu Horvatu je zaradi osebnih razlogov, ker je kradel so ga namreč vrgli iz stranke , vse jasno, stari pokvarjenec ki seje sovraštvo tukaj .

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      03.05.2021 ob 22:55 gost

      EURO strokovnjak. Specialec.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      04.05.2021 ob 8:21 gost

      ,,, klonjaš,,,, če so tvojega bolnika svetovnega debila,,, Janeza groznuga,,, iz partije brcnil ne pomeni da so tudi drugi bili izgnani iz strank. Drugo nikoli nikoli nisem bil in nikoli nikoli nebom v kaki stranki.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      04.05.2021 ob 8:22 kilonja gost

      Zakaj nimate prispevka o aretiranemu privržebcu slovenske levice ki je bil med najbolj glasnimi na protestih, sedaj pa smrdi zaradi trgovine z mamili v avstrijskem zaporu ? Ha ? Zakaj nič ne pišete o levičarskem skrajnežu ki je želel izvesti množični pokol , tudi v cerkvi ? Strici iz ozadja ne dovolijo ?

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      04.05.2021 ob 8:32 kilonja gost

      Drugo nikoli nikoli nisem bil in nikoli nikoli nebom v kaki stranki. ...to da lažeš in zavajaš imaš v krvi...ljudje ne nasedajte bolestno užaljenemu nekdanjemu članu slovenskih krščanskih demokratov, ki goji sovraštvo zaradi izobčenosti, podobno kot ga je vsoj čas Ivo Hvalica. Debeli je prekmurski Ivo Hvalica, le da nikoli ni bil pomemben na političnem prizorišču ! Spreobrnjenec, kot Svetlana Makarović, pa Milan Kućan .

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      04.05.2021 ob 8:33 gost

      ,,,, klonjaš,,, vse te navedbe so lažnive in so z strani desnih cuckov. Veliko je za povedati o bedaku debilu gnoju,,, Janezu groznemu,,, keri sramoti vse Slovence v Evropi in na svetu. Ves evropski parlament se mora ukvarjati z debilon svetovne razsežnosti.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.