https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Potrdili 894 novih okužb, 4 osebe so umrle

4.5.2021  

V ponedeljek je bilo potrjenih 894 novih okužb. 

Včeraj so skupno opravili 48.799 testiranj na novi koronavirus. Opravili so 4.024 PCR testov in 44.775 hitrih testov. Pri PCR testih je bil delež pozitivnih 22,2-odstoten, potrdili so 894 okužb. 

Vir: Covid-19 Sledilnik 

Hospitaliziranih je bilo 584 oseb, od tega 143 na intenzivni negi. Iz bolnišnice je bilo odpuščenih 74 oseb.

4 osebe s covidom-19 so umrle. Skupno število umrlih je tako naraslo na 4.273.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.05.2021 ob 10:47 gost

      Vsi berite STOP Lažnivim Medijem.

      14 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.05.2021 ob 10:54 kilonja gost

      STOP lažnivim medijem..Večer, Pomurski, Dnevnik, Delo, Mladina, POP TV, A Kanal, RTVSLO in MMC, STOP lažnivim medijem !

      10 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.05.2021 ob 10:59 kilonja gost

      Debeli fuknjenec je nekdanji član slovenskih krščanskih demokratov, proti Janši in Jožefu Horvatu je zaradi osebnih razlogov, ker je kradel so ga namreč vrgli iz stranke , vse jasno, stari pokvarjenec ki seje sovraštvo tukaj .

      8 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.05.2021 ob 17:01 Karel K. gost

        Pa kdo je ta debeli, če ga poznate, ga razkrijte, da bomo vedeli s kom imamo opraviti. Da je kradel nebi bilo presenečenje, saj to dokazuje s vsebino svojih pisanj na tem portalu, ko vse ponižuje, žali, kriminalizira, da smo vsi drugi kriminalci. Najbolj perverzno zanj pa so njegove trditve, da so druge vrdli iz raznih strank in partij. Torej svoje težave, kot sem mu že večkrat sporočil, pripisuje drugim. Spodaj je napisal, da so Janšo fuknili iz partije, da je bil edini "komunist" v Sloveniji. Komunistov ni bilo v Sloveniji, ne v Rusiji, bili so le titoisti in stalinisti. Janši zaradi tega pripisuje neke travme, sam pa trpi zaradi traume ker so ga vrgli iz SKD. Glede na to kako sovražen je do drugačemislečih je ravno ta debeli največji fašist, če sploh ve, kaj pomeni fašizem.

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.05.2021 ob 11:10 gost

      Rajši piši o svojem vele vodiji keri je bil in se je potiho največji kumunist. Večji kot je predsednik severne Koreje. Samo suga iz partije ven brcnil zdaj pa ne more preboleti ker ima travme na ta dogodek. Zato je tak zagrižen,,,, fašist....

      11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.05.2021 ob 12:21 gost

      Ka to debeli si še vedno sam daje pluse. Bogi si res.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.05.2021 ob 13:35 gost

      Hlapci vašega debila si dajejo pluse na fejzbuki in na tvitu. Kopriva šefica Alenka Jerala debil Hojs, pujs Pocivausek, ritoliznik Tunincek itd.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      04.05.2021 ob 16:17 gost

      KAREL KOZIC, KILONJA IN PODOBNI JANŠEVI VERNIKI - VSE GLOBE ZARADI NENOŠENJA MASK, KI SO JIH POLICISTI IN INŠPEKTORJI IZREKLI LJUDEM, SO PO SODBI VIŠJEGA SODIŠČA KOPER NIČNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DRŽAVA - JANŠEV PAŠALUK - BO JIM MORALA VRNITI DENAR, ČE BODO TO ZAHTEVALI. URA DELA TIKA TAKA TIKA TAKA TIKA TAKA.

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      04.05.2021 ob 17:12 Karel K. gost

      To je debeli objavil: KAREL KOZIC, KILONJA UND ÄHNLICHE GLÄUBIGE - ALLE Bußgelder für nicht tragende Masken, die Polizisten und Inspektoren den Menschen auferlegt haben, sind im Gericht des Obersten Gerichtshofs nichtig !!!!!!!!! DER STAAT - JANŠEV PAŠALUK - MUSS IHR GELD ZURÜCKKEHREN, WENN SIE ES ANFORDERN. URA DELA TIKA TAKA TIKA TAKA TIKA TAKA.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.05.2021 ob 17:43 gost

        Karoly kaj ti misliš, da je vsak komentar moj? Prevajati se nauči, ker si komentar popolnoma napačno prevedel. MI VI SMO DF, VI STE PA JANŠEVI CUCKI.

        0 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.05.2021 ob 17:47 Karel K. gost

        Nisem ga jaz prevedel ampak Google in s tem ti dokazujem, da si popoln analfabet v pravopisu, saj Google pravilno napi8sano vsebino pravilno prevede. Zato ne pripenjaj nam drugim, da smo idioti, norci, kateri nič ne vemo, ampak pometi najprej debel kup blata pred svojim pragom.

        4 2 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      04.05.2021 ob 17:39 Karel K. gost

      Kar se tiče slovenskega pravosodja in tudi ustavosodja je tako, da nihče ne ve kdo pije in kdo plača tako je tudi z drugimi institucijami države. Titoistična nomenklatura je v zadnjih 30. letih napisala takšne zakone, kateri veljajo tako kot jih kdo hoče brati, polno je v njih čejev, in, ali. Za posamezni primer institucije uporabijo na desetine zakonov z drugega področja, da utemeljijo svojo voljo. Na temelju teh večtirnih zakonov lahko institucije države drugorazredne državljane in politične disidente zafrkavajo, privilegirane pa oproščajo.

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      04.05.2021 ob 17:44 Karel K. gost

      Ta nefunkcionalnost zakonov dokazuje, da je potrebno v Sloveniji vsa institucionalna področja sistemsko prenoviti in uskladiti z Evropskim pravnim redom. Evropejci so v dvomih zaradi tega, ker so Drnovček in tedsanji oblastniki pred vstopom Slovenije v EU operirali z dvojnimi dokumenti, v Bruselj so nosili tako napisane, da so bili všečni Bruslju, doma pa so veljali še vedno zakoni in predpisi iz Titove Jugoslavije. Zdaj pa v Bruslju ne razumejo zakaj v Sloveniji vse narobe gre, da vlada anarhija in kaos, da so državljani izigravani, da se jim kršijo človekove pravice.

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.