https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 19 novih okužb

7.5.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 4.029 PCR testov, potrjenih je bilo 606 novih okužb.


V četrtek, 6. maja, v Pomurju potrdili 19 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbe v 12 pomurskih občinah. 3 v Gornji Radgoni, 2 v Beltincih, Lendavi, Ljutomeru, Murski Soboti in Puconcih, ena okužba v Apačah, Črenšovcih, Gornjih Petrovcih, Moravskih Toplicah, Radencih in Tišini. 

V sredo, 5. maja, v Pomurju potrdili 30 novih okužb

V sredo so potrdili okužbe v 11 pomurskih občinah. 8 v Gornji Radgoni, 4 v Apačah, Beltincih, Murski Soboti in Radencih, ena okužba v Dobrovniku, Kobilju, Križevcih, Ljutomeru, Moravskih Toplicah in Razkrižju.

V torek, 4. maja, v Pomurju potrdili 29 novih okužb

V torek so potrdili okužbe v 12 pomurskih občinah. 8 v Murski Soboti, 4 v Lendavi in Ljutomeru, 2 v Beltincih, Črenšovcih, Odrancih in Tišini, ena okužba v Gornji Radgoni, Gornjih Petrovcih, Kuzmi, Turnišču in Veliki Polani.

V ponedeljek, 3. maja, v Pomurju potrdili 32 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbe v 14 pomurskih občinah. 7 v Ljutomeru, 5 v Murski Soboti, 3 pri Gradu, 2 v Apačah, Gornji Radgoni, Gornjih Petrovcih, Križevcih, Lendavi in Odrancih, ena okužba v Beltincih, Cankovi, Radencih, Svetem Juriju ob Ščavnici in Tišini.

V nedeljo, 2. maja, v Pomurju potrdili 10 novih okužb

V nedeljo so potrdili okužbe v 5 pomurskih občinah. 4 v Murski Soboti, 3 v Radencih, ena okužba v Apačah, Gornji Radgoni in Svetem Juriju ob Ščavnici.

V soboto, 1. maja, v Pomurju potrdili 29 novih okužb

V soboto so potrdili okužbe v 14 pomurskih občinah. 4 v Lendavi in Ljutomeru, 3 v Gornji Radgoni, Murski Soboti in Turnišču, 2 v Apačah, Beltincih in Sv. Juriju ob Ščavnici ter po 1 v Gradu, Križevcih, Moravskih Toplicah, Odrancih, Puconcih in Šalovcih.

V petek, 30. aprila, v Pomurju potrdili 21 novih okužb

V petek so potrdili okužbe v 9 pomurskih občinah. 6 v Murski Soboti, 4 v Beltincih in Lendavi, 2 v Gornji Radgoni in po 1 v Črenšovcih, Ljutomer, Moravskih Toplicah, Odrancih in Tišini.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.05.2021 ob 23:14 Jasha JEGULJ gost

      Ta DEBEU je dons pršu na balkon, si se dobr izkazu ta debeu, smo se žgali jst, ti pa Marko Trč in Zlatkec, končn je bil seks vlakec nas pravi levičarskih fantov . Sam ne vem zakva si se drl, da ne morš dihat, as ti Floyd un črn al kuga, to se derem jst, a me nis vidu po tv, kako sem biu dramatičen pred časom, ko so me kopsi stiskal za vrat ? Posluš ta debeu, drug teden jebemo drevesa v soboškem parku, ima da si mi ta prou tam, po kolesarju kt dans. Geslo je : Kdor ne jebe drevo, ga Jansha jebal bo . Tko da vsi taprau levičarji vabljen , drug petek . Čanga čanga , bunga bunga .

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.