https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 9 novih okužb

11.5.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 3.642 PCR testov, potrjenih je bilo 491 novih okužb.


V ponedeljek, 10. maja, v Pomurju potrdili 9 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbe v 8 pomurskih občinah. 2 v Razkrižju ter po 1 v Beltincih, Gornji Radgoni, Križevcih, Kuzmi, Puconcih, Šalovcih in Tišini.

V nedeljo, 9. maja, v Pomurju potrdili 25 novih okužb

V nedeljo so potrdili okužbe v 12 pomurskih občinah. 6 v Gornji Radgoni, 4 v Lendavi in Murski Soboti, 2 v Apačah in Moravskih Toplicah ter po 1 v Beltincih, Cankovi, Kobilju, Puconcih, Radencih, Šalovcih in Turnišču.

V soboto, 8. maja, v Pomurju potrdili 21 novih okužb

V soboto so potrdili okužbe v 9 pomurskih občinah. 4 v Apačah, Gornji Radgoni in Lendavi, 3 v Murski Soboti, 2 v Ljutomeru, ena okužba v Križevcih, Moravskih Toplicah, Šalovcih in Svetem Juriju ob Ščavnici.

V petek, 7. maja, v Pomurju potrdili 17 novih okužb

V petek so potrdili okužbe v 10 pomurskih občinah. 4 v Ljutomeru, 3 v Beltincih, 2 v Gornji Radgoni in Moravskih Toplicah, ena okužba v Apačah, Križevcih, Lendavi, Murski Soboti, Rogašovcih in Tišini.

V četrtek, 6. maja, v Pomurju potrdili 19 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbe v 12 pomurskih občinah. 3 v Gornji Radgoni, 2 v Beltincih, Lendavi, Ljutomeru, Murski Soboti in Puconcih, ena okužba v Apačah, Črenšovcih, Gornjih Petrovcih, Moravskih Toplicah, Radencih in Tišini. 

V sredo, 5. maja, v Pomurju potrdili 30 novih okužb

V sredo so potrdili okužbe v 11 pomurskih občinah. 8 v Gornji Radgoni, 4 v Apačah, Beltincih, Murski Soboti in Radencih, ena okužba v Dobrovniku, Kobilju, Križevcih, Ljutomeru, Moravskih Toplicah in Razkrižju.

V torek, 4. maja, v Pomurju potrdili 29 novih okužb

V torek so potrdili okužbe v 12 pomurskih občinah. 8 v Murski Soboti, 4 v Lendavi in Ljutomeru, 2 v Beltincih, Črenšovcih, Odrancih in Tišini, ena okužba v Gornji Radgoni, Gornjih Petrovcih, Kuzmi, Turnišču in Veliki Polani.

* Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.05.2021 ob 11:31 gost

      Škoda koronek se poslavlja. Zaj pa je na vrsti debilna vlada in,,, Janez grozni,,, da ljudje spet normalno zadihamo. Vsi keri so to ustvarili svetovna zdravstvena organizacija z pomočjo vseh vlad sveta pa dobičke štet. Samo ne pozabite bumerang se vrne.

      13 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.05.2021 ob 12:08 gost

      Govedo poglej se v ogledalo,videl boš BIKA.

      3 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.05.2021 ob 12:16 Zemla nuca gnoj gost

      Debeli noben te ne jebe 5 posto, nisi še tega pogruntal??

      6 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.05.2021 ob 13:05 gost

      Seveda ste se oglasili samo hlapci,,, Janeza groznuga,,, keri niti do 46 nevej šteti. Zato pa imamo tako zaostalo vlado in nesposobno. Človek vam vrže kost pa ste vse penasti debili desni hlapci.

      15 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.05.2021 ob 16:08 Karel K. gost

        Spet sanjaš, kost si vrgel sam sebi in jo tudi pojej, da boš zaposlen iz glodanjem kosti, da ne boš pisal laži in neum,nosti na tem portalu. Ti si absolutni hlapec in vedno tistemu ki ti meče kosti, da lahko preživiš. Ko pač več nimaš argumentov za zagovor svojih noristi potem se poslužuješ takšnih ponižujočih for za umsko uravnovešene komentatorje na tem portalu.

        5 9 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.05.2021 ob 16:20 gost

        Karel kje je zdaj na tisoče okuženih in na stotine mrtvih, ki jih je na twiterju napovedoval tvoj pastrir Ivan Janez Janša po protestih v Ljubljani???????????????? Tudi ti si pisal kako bomo levičarji krivi za mrtve, ki bodo. STARI IMPOTENTNEŽ V GLAVI IN MED NOGAMI UTIHNI NEMŠKI HLAPEC.

        7 4 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.05.2021 ob 14:22 gost

      Korona kriza se končavle zato ker testirajo otroke v šolah!!??

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.05.2021 ob 18:18 gost

      Zmanjšuje se zato ker zmanjkuje denarja.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.