https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

V Pomurju 15 novih okužb

16.5.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 2.471 PCR testov, potrjenih je bilo 292 novih okužb.


V soboto, 15. maja, v Pomurju potrdili 15 novih okužb

V soboto so potrdili okužbe v 8 pomurskih občinah. 4 v Gornji Radgoni in Lendavi, 2 v Sv. Juriju ob Ščavnici ter po eno v Apačah, Beltincih, Murski Soboti, Radencih in Rogašovcih.

V petek, 14. maja, v Pomurju potrdili 20 novih okužb

V petek so potrdili okužbe v 8 pomurskih občinah. 6 v Sv. Juriju ob Ščavnici, 5 v Lendavi, 4 v Gornji Radgoni ter po eno v Ljutomeru, Moravskih Toplicah, Radencih, Razkrižje in Rogašovci.

V četrtek, 13. maja, v Pomurju potrdili 13 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbe v 8 pomurskih občinah. 4 v Ljutomeru, 3 v Beltincih ter po eno v Apačah, Križevcih, Lendavi, Odrancih, Razkrižju in Tišini.

V sredo, 12. maja, v Pomurju potrdili 31 novih okužb

V sredo so potrdili okužbe v 11 pomurskih občinah. 6 v Murski Soboti, 4 v Beltincih, Gornji Radgoni, Lendavi in Ljutomeru, 2 v Odrancih, Radencih in Svetem Juriju ob Ščavnici, ena okužba v Gornjih Petrovcih, Moravskih Toplicah in Turnišču.

V torek, 11. maja, v Pomurju potrdili 35 novih okužb

V torek so potrdili okužbe v 13 pomurskih občinah. 7 v Lendavi in Svetem Juriju ob Ščavnici, 4 v Beltincih in Gornji Radgoni, 3 v Ljutomeru, 2 v Murski Soboti in Razkrižju, ena okužba v Črenšovcih, Hodošu, Moravskih Toplicah, Tišini, Turnišču in Veliki Polani.

V ponedeljek, 10. maja, v Pomurju potrdili 9 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbe v 8 pomurskih občinah. 2 v Razkrižju ter po 1 v Beltincih, Gornji Radgoni, Križevcih, Kuzmi, Puconcih, Šalovcih in Tišini.

V nedeljo, 9. maja, v Pomurju potrdili 25 novih okužb

V nedeljo so potrdili okužbe v 12 pomurskih občinah. 6 v Gornji Radgoni, 4 v Lendavi in Murski Soboti, 2 v Apačah in Moravskih Toplicah ter po 1 v Beltincih, Cankovi, Kobilju, Puconcih, Radencih, Šalovcih in Turnišču.

* Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.05.2021 ob 11:00 Maska gost

      Lendavski kaj počenjate???

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.05.2021 ob 11:38 gost

      Ni zmankalo denarja, ker bo Janša zadolžil državo še za kakšni 10 milijard evrov, čega ljudstvo prej ne pošlje tja kamor spada - v zapor ali na kakšno kliniko za določene bolnike. Denar, ki ga je vsaj 80 % ljudi neupravičeno dobilo ( nekateri zdravniki tudi 8.500 evrov dodatkov mesečno ), je potrebno nekje zapraviti. V jeseni pa kljub cepljenju ( za katerega plačanci lažejo, da je rešitev za korono ) se ponavlja zgodba jovo na novo. Četrti, peti, mongolski, aljaški, .............................. sev in podobne laži.

      18 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.05.2021 ob 12:02 Feri gost

      Še en mesec epidemije ka doktorji malo pokasirajo, ostalo osebje pa dobi drobiž čeprav tudi tisti dodatek ni zanemarljiv

      18 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.05.2021 ob 14:30 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Evo,Ivan je pokazal strategijo uspešno,malo nazaj po partizansko,nato tipanje,fronta in zmaga.Moj prijatelj Ivan je debestičen,jaz njegov prijatu,v nove zmage proti malim virusnim,Ivan je vojskovodja,Ivan je konjenik apokalipse,Ivan je jezdec oslov slovenskih.

      10 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.05.2021 ob 17:45 gost

        Hi,hi,hi najlepše mi je , ko naš Ivan jaše tebe osla dvotarifnega in te jaše in jaše in jaše že več kot leto dni in ti revše si ne moreš pomagati , le svoje frustracije in nemoč lahko v svoji polpismeni spakedranščini daš na papir , hi,hi,hi,ho ho,ho, osliček za jahanje.

        3 7 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      16.05.2021 ob 15:16 Pista gost

      Ka bi vij brez Ivana? Hvala bogu da ga imate, da lahko svojo nesposobnost in neuspešnost v življenju opravičujete z njim.

      10 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.05.2021 ob 15:29 gost

        Če imaš otroke in vnuke bodo ti veseli, ko bodo odplačevali Ivanov dolg, ki ga je razdelil med svoje. Ko boš moral vsako storitev v zdravstvu tudi ti doplačati, če boš še en čas živel. Da pa eno leto nisi mogel praktično nikamur iti, si pa ti tako že navajen, ker je bistvo tvoje poti gorice in vinska klet. Ne zdaj tisto Ivano prežvečeno, da je povsod na svetu tako bilo, ker je to velika laž.

        11 8 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      16.05.2021 ob 16:03 Karel K. gost

      Ivan je zadolžil državo kot so jo vse druge države Evrope, da je obdržal delovna mesta. Titoisti kateri si za vzor je mljejo Hitlerjeve metode vladanja pa so državo zadolžile, da so ustvarili svoje tajkune, da so denar zvozili v tujino, da sosi napolnili bančne rašune, da so palčevali lenuhe kateri jih podpirajo, navidezne kulturnike in novinarje. Vse to bodo plačila naši otroci in vnuki in iz tega ni nobene koristi od ohranitev delovnih mest pa je. Titoisti so ves čas le dajali svojim, in bomo vseeno to vsi plačevali, tudi tisti kateri smo se leta 1990 in naši nasledniki zavzemali za zlom in odpravo zločinskega lažnivega lopovskega koruptivnega titoizma.

      7 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.05.2021 ob 16:18 gost

        Hišnik zakaj nisi tiho, če ničesar ne veš? Tajkune in bančno luknjo je ustvaril ravno Janša v svoji prvi vladi. V letih 2004 do 2008 je Janševa vlada zadolžila Slovenijo za več kot 21 milijard evrov. Če bo zdaj tako nadaljevala, bo ta znesek v štirih letih povečala. Nehaj s tisto Janševo lažjo, da so se države na veliko zadolževale, ker je to velika laž. O zadolževanju posameznih držav najdeš vse na internetu samo malo več pameti moraš imeti v glavi kot je imaš ti. Bog ti je dal velik blek, a pameti ti ni dal. V USTAVI sta država in cerkev ločeni. Janša pa s proračunskim!!!!!!!!!!!!!!! denarjem plačuje prispevke vsem cerkvenim uslužbencem in vsakemu daje mesečno 720 evrov žepnine. Tisti delavec, ki je delal 38 let in državi plačeval prispevke in davke, in ne po svoji krivdi izgubil delo, pa ne dobi ničesar. Kaj je to po tvoje pošteno, to ni korupcija za volilne glasove ali kaj je to????????????????????????????????''

        7 9 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.05.2021 ob 16:29 gost

        KAROLY TEBI SE JE MORALO V ŽIVLJENJU NEKAJ HUDEGA ZGODITI, DA SI TAKO SOVRAŽEN DO PRETEKLOSTI IN VSAKOGAR OKOLI SEBE.

        5 6 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      16.05.2021 ob 16:51 Karel K. gost

      In v teh letih sta vi Titoisti s pomočjo Janše izropali banke, ste postali tajkuni, ste se sli koruppcijo in vso svinjarijo ste izvajali, da ste bogateli. Janšo ste imeli, kot vedno za vzdrževalca, da ste lahko rekli, saj nismo mi krivi Janša je kriv. Janšo imate za sramotilni steber, da s pomočjo njega kradete državo. Janša pa je vaš član in dolžnik, zato mora delati tako kot vi hočete. Tudi v tem trenutku dela to kar mu vi titoisti naročate. Ukrepe zaostruje in sprošča po vaši zapovedi, ukvarja se samo s Hrvaško, da vi titoisti lahko potujete na svoje druge domove v tamkajšnje vile, 110.000 in več jih imate, denar za to pa ste si nabavili od države Slovenije kot nepovratno posojilo. Kdo ni sovražen do Hitlerjevega, titoističnega, stalinističnega režima, ta ne more biti posem normalen. Vem, da vse to kar pišem ne sodi komentiranje ponujene vsebine, vendar bedakom je potrebno odgovarjati, lažnivcem prikazati resnico, posebej priučenim zidarjem kot je ta kateri piše vse te komentarje, pardon to so žaljivke in laži.

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      16.05.2021 ob 19:41 Karel K. gost

      Veseli me, da sem za vas titoiste še vedno takšen problem, da me morate še vedno doskreditirati. Za to uporabljajo tvoji šefi tebe kot bebca, buteca,. S temi svojimi pobalinskimi pripombami in pridevniki na račun moje osebnosti izpadeš kot pobalin. Si sramota za prekmurje. za človeški rod.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.05.2021 ob 7:16 Karel K. gost

        Spet si dokazal s tem stavkom, da vohubiš za mano a tiljudje dajejo napačne informacije, ker te poznajo kot šnofaća po vzoru udbovcev. Prezirajo te! Zdaj si dokazal tisto kar sem jaz predvideval, da si. Ne poznaš ti nikogar, niti sam sebe, kaj šele, da bi vedel kdo sem jaz.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      16.05.2021 ob 21:57 Drzavljan gost

      Pa kakšni levi pa desni,pa lepo vas prosim!? Rezultat teh vlad in voditeljev v 30 letih je katastrofalen!Samo sreča je,da je v bližini Avstrija,da naši ljudje hodijo delati tja,da preživijo svoje družine!!Kaj če se vrnejo,kaj jim lahko ponudi naša država?? Plače minimalne,pokojnine da životaris,boljše,da ne nastevam,ker ne pridem do konca!Mlade izobražene in s potrdili,da niso kaznovani,treba postaviti v vsa najboljodgovorna mesta v državi,edino to nas reši!!!V Sloveniji je ogromno mladih sposobnih ljudi,samo nimajo vez,da bi prišli kam!!!!!!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.05.2021 ob 7:01 gost

        Precej si zablodil v svojem komentarju. Ne moreš nikakor primerjati Janše in Šarca ali pa stranke SDS s stranko Levica. Kar se tiče Avstrije tam dela malo Slovencev in še to najbolj umazana in najmanj plačana dela. Je pa res, da so desni politiki napravili iz dobre, napredne Slovenije razvalino. Pomagala jim je pa povzpetnica Alenka Bratušek. Zahvali se ljudem, ki so bili " nategnjeni " in naivni in so mislili, da v novi državi ne bomo nič delali in bomo bogato živeli. Male države so vedno bile in bodo odvisne od velikih, kar pomeni, da smo in bomo nekomu hlapci. Jočeš o malih penzijah in trdiš, da so levi i desni enaki. Levi so napravili zakon ZPIZ - 1, po katerem ima delavec za 40 let dela pokojnino v višini najmanj 79 % plače. Desni - Janša - so napravili zakon ZPIZ - 2, po katerem ima delavec za 40 let dela pokojnino v višini 57 % plače. Še zdaleč levi in desni niso enaki. Desni - Janša, Bratušek - so napravili tajkune, bančno luknjo, na veliko zadolžili državo, ......................... Tisti, ki imajo nizke pokojnine, imajo možnost do varstvenega dodatka in skupaj s penzijo lahko dobijo 591 evrov. A kaj, ko se kmetje ne morejo ločiti od svojih traktorjev, kmetije, zemlje in potem varstveni dodatek odpade. Sam imam pokojnino po levičarjih - ZPIZ - 1 - in imam za 42 let dela v proizvodnji pokojnino 1 400 evrov. Kadar pa pišem o Jugoslaviji, ko je imel delo vsak, ki je hotel delati, čisto blizu doma in dobro plačano, me pa vsi napadate in me imate za psihiča. Bili ste večinoma vsi - in vaši starši - za novo državo. Zdaj jo imate ter uživajte v njej in ne jočite, saj so se vam želje izpolnile. Na volitvah pa še dalje volite Janšo ali Horvata in še " lepše " vam bo.

        1 4 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      17.05.2021 ob 7:40 gost

      Ne ukvarjam se s politiko in me ne zanimajo levi in desni ali kaj so že.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      17.05.2021 ob 8:18 LFL gost

      gost 7 :o1 zrel si za ORMOŽ. Ja dobro si napisal da nikakor ne moreš primerjati Janšo in šarca ali pa SDS in levico. Vse je obrnjeno v prid DESNIH. Nisi pa napisal kaj si obkrožil na PLEBISCITU - - zdaj pa se delaš pametnega. Tudi v SLO bi večina dobila DELO, samo rajši sedijo doma in pametujejo kot TI. Če bi enkrat delo odklonil bi trebalo ukiniti vse dodatke pa naj takrat pametujejo. Ti si tvojo YU v rit porini prekleti balkanec smrdljivi. Če bi bila YU kaj dobrega ne bi razpadla. Umetna tvorba je šla narazen na zelo KRVAV NAČIN. Sramota .To so bili vaši titovi generali.Banda pokvarjena SMRDEČA.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.05.2021 ob 8:53 gost

        Glej, če imaš ti IQ kuhane žabe, ne misli, da imamo vsi tako nizkega. Vse, kar sem napisal, je res. Dokaze za to lahko najdeš na internetu in vprašaj starejše delavke Mure ali koga druheha. Kaj vi desničarji nimate dedkov, očetov, babic, mater, da bi vam kaj povedali. Ai pa vsi živite v nekih rovtah kamor sonce ne posije. Tudi pri nas bi bilo veliko krvi, mrtvih in porušenega, če bi poveljniki TO ubogali Janševe ukaze. Na srečo smo imeli pametne poveljnike TO, ki niso ubogali Janševih ukazov in so preprečili prelivanje krvi ter Drnovška, Kučana, Kadijevića - Brionska deklaracija. Nevednež preberi si kaj o tem, a ne na novi 24TV, ker tam tega ne boš našel. Jugoslavija je pa razpadla zaradi interesov ZDA, Nemčije in Vatikana s pomočjo domačih izdajalcev in plačancev. Beri knjige, išči na internetu, ne pa, da cele dneve zijaš Janševo televizijo in Janševe twite.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.