https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Beltinčani v zadnji domači tekmi morali priznati premoč nasprotniku

Beltinci, 20.5.2021  

V sredo, 19. maja, je v beltinskem športnem parku bilo odigrano predzadnje srečanje 2. SNL, v katerem so Beltinci gostili nogometaše iz Krškega. Slednji so slavili s končnih 1 : 2 in tako Beltinčanom na zadnji domači tekmi prizadejali poraz.


ND Beltinci Klima Tratnjek - NK Krško 1:2 (0:1)
(M. Verunica 58, L. Radić 3 in J. Korošeč 77)

Srečanje na zelo premočenem igrišču so z zelo nevarnim napadom pričeli domači igralci, a se je z odlično obrambo izkazal gostujoči vratar Jure Ribič. Takoj za tem je sledil protinapad gostov, v katerem je po podaji veznega igralca žoga lepo našla gostujočega napadalca Luko Radića, ki ni imel težkega dela spraviti žogo za hrbet domačega vratarja. V nadaljevanju prvega polčasa se je igra umirila in spremljali smo izenačen boj z vmesnimi resnejšimi akcijami obeh ekip, a vse so ostale brez konkretnejših zaključkov.

Žuti so v drugi polčas krenili odločneje, so več poizkušali in vršili večji pritisk na gostujočo ekipo in to se je obrestovalo v 58. minuti, ko je izid izenačil Mateo Verunica. Čez slabih dvajset minut je sledil odličen prodor gostujočega napadalca, ki je preigral domačo obrambo in brez težav goste ponovno spravil v vodstvo. S tem je tudi postavil izid srečanja.

Nogometaši Beltincev v zadnjem krogi 2. SNL odhajajo na gostovanje v Ajdovščino.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija