https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Na sediščih ne velja medosebna razdalja 1,5 metra

20.5.2021  

S Spremembami  Odloka o začasnih omejitvah pri izvajanju športnih programov je  v določbi, ki ureja prisotnost gledalcev na športnih tekmovanjih dodano, da izključno na sediščih ne velja medosebna razdalja 1,5 metra, med končnimi uporabniki pa mora biti eno sedišče prosto, razen med osebami iz skupnega gospodinjstva. 

Določbi, ki ureja prisotnost gledalcev na športnih tekmovanjih je dodano, da izključno na sediščih ne velja medosebna razdalja 1,5 metra, med končnimi uporabniki pa mora biti eno sedišče prosto, razen med osebami iz skupnega gospodinjstva.

Zaradi večje jasnosti specialne pravne ureditve odlok izrecno določa, da se za gledalce na športnih prireditvah, ne uporabljajo določbe odloka, ki ureja začasno prepoved zbiranja ljudi zaradi preprečevanja okužb s SARS-CoV-2.

Foto: arhiv Pomurec 

Spremembe in dopolnitve odloka se nanašajo tudi na spremembo izjeme od testiranja ali prepovedi za osebe, ki so prebolele COVID-19. Za te osebe se izjema določi tudi, če so bile po izteku osem mesecev od začetka simptomov ali pozitivnega PCR testa, cepljene le z enim odmerkom kateregakoli cepiva, ki ga kot primernega določa odlok.

Veljavnost odloka se podaljšuje do vključno 30. maja 2021, so sporočili z urada vlade za komuniciranje.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.05.2021 ob 7:57 gost

      Kaki bedni ukrepi zunaj na prostem. V cerkvi že 3 mesece potekajo mase nemoteno brez bilo kakih bednih ukrepov kamoli kakih dokazil testov. Samo da je čreda naklonjena enemu in edinemu pastirju,,,, Janezu groznemu,,,, ostali se pa jebite.

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.05.2021 ob 8:04 gost

        V zadnjih 3 mesecih gotovo nisi prestopil cerkvenega praga, drugače ne bi pisal takšnih neumnosti in laži.

        7 8 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.05.2021 ob 10:56 gost

        Škoda, da se nisi zapeljal malo po cerkvah pogledat, potem ne bi pisal neumnosti! Pa niso samo Janševi v cerkvi, niti Kučanovi na tekmah! Se je pa po tekmah marsikaj dogajalo, tudi to bi se ti splačalo pogledati!

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.05.2021 ob 8:27 gost

      Muraši jebe vas Janša u dupe. Zdaj, ko je prvenstvo končano, bi vas on spustil na tribune. Dobesedno norčuje se iz vas. Vi ga pa še dalje volite.

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.05.2021 ob 13:27 gost

        12:14 ........... ne piši bedarij. Vsi dobro vemo, da je največ Murinih navijačev z Goričkega. To isto Goričko je tudi ena izmed večjih volilnih baz stranke SDS in Janeza Janše. Zato neizmerno uživam, da Je Janša zajebal svoje volivce in jim onemogčil ogled tekem Mure v živo. Seveda je pa ona Trejza, ki nikoli ne plača vstopnice, lahko bila na vsaki Tekmi na tribuni. Jebe vas u glavo, a vi ga volite. Spomni se tekme že precej dolgo nazaj med Rusijo in Sloveniji, ko je v Sočiju bilo na tekmi 20.000 gledalcev, po mestu so paljudje hodil brez mask. Jebi ga tam pač nimajo Janše in njegovih " strokovnjakov ".

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.05.2021 ob 13:40 kilonja gost

      Debeli je v hudem stresnem obdobju, janše ne more spraviti z oblatsi kljub temu da objavi na dan več kot 100 eno te istih komentarjev . Zdaj pa ga še Mura preganja, če bo jutri Mura osvojila naslov prvaka, Janša bo še vedno na oblasti, bo to debeluharja preganjalo še po smrti.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.