https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Najmlajše tekmovalke osvojile srebrno medaljo v ritmični gimnastiki

30.5.2021  

V telovadnici Osnovne šole Antona Martina Slomška na Vrhniki, se je odvijala prvenstvena tekma v ritmični gimnastiki - skupinske sestave, kjer so iz Društva za ritmično gimnastiko Murska Sobota, presenetile najmlajše deklice in domov odnesle srebrno medaljo.


Na Facebookovi strani društva, DRG Murska Sobota, so zapisali ob tem, da so končno lahko začeli tekmovati tudi v skupinskih sestavah. Presenetile pa so najmlajše deklice Jerca, Lina, Ema in Isabela, ki so z odličnim nastopom zasedle visoko 2. mesto in tako domov prinesle srebrno medaljo.


V kategoriji mladink in članic, kjer so mnogo kompleksnejše in zahtevnejše sestave, pa  se pozna dolgotrajneša odsotnost treningov v dvorani. Tako so mladinke Kejša, Brina, Maša, Taja in Tiara zasedle 8. mesto. Članice Karen, Zara, Nika, Jana in Lana pa tudi 8.mesto. Tako bodo trenirali dalje za pokal in državno prvenstvo.

 *Foto: FB: DRG Murska Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.