https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 12 novih okužb

27.5.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 3.585 PCR testov, potrjenih je bilo 288 novih okužb.


V četrtek, 27. maja, v Pomurju potrdili 12 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbe v 9 pomurskih občinah. 2 v Črenšovcih, pri Gradu in v Svetem Juriju ob Ščavnici, ena okužba v Apačah, Gornji Radgoni, Lendavi, Moravskih Toplicah, Murski Soboti in Puconcih.

V sredo, 26. maja, v Pomurju potrdili 14 novih okužb

V sredo so potrdili okužbe v 7 pomurskih občinah. 3 v Apačah in Murski Soboti, 2 v Gornji Radgoni, Moravskih Toplicah in Sv. Juriju ob Ščavnici ter po eno v Križevcih in Lendavi.

V torek, 25. maja, v Pomurju potrdili 14 novih okužb

V torek so potrdili okužbe v 7 pomurskih občinah. 4 v Murski Soboti, 3 v Ljutomeru, 2 v Črenšovcih in Moravskih Toplicah ter po eno v Apačah, Križevcih, Odranci.

V ponedeljek, 24. maja, v Pomurju potrdili 8 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbe v 7 pomurskih občinah. 2 v Ljutomeru in po eno v Apačah, Črenšovcih, Gornji Radgoni, Lendavi, Murski Soboti in Odrancih.

V nedeljo, 23. maja, v Pomurju potrdili 11 novih okužb

V nedeljo so potrdili okužbe v 5 pomurskih občinah. 4 v Sv. Juriju ob Ščavnici, 2 v Apačah, Gornji Radgoni in Murski Soboti ter eno v Beltincih.

V soboto, 22. maja, v Pomurju potrdili 7 novih okužb

V soboto so potrdili okužbe v 4 pomurskih občinah. 3 v Gornji Radgoni, 2 v Ljutomeru, ena okužba pri Gradu in v Puconcih.

V petek, 21. maja, v Pomurju potrdili 15 novih okužb

V petek so potrdili okužbe v 8 pomurskih občinah. 3 v Gornji Radgoni in Svetem Juriju ob Ščavnici, 2 okužbi v Moravskih Toplicah, ena okužba v Beltincih, Lendavi, Ljutomeru, Murski Soboti in Odrancih. 

* Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.05.2021 ob 12:48 gost

      Kje so zdaj vse tiste strašne številke kere je napovedal debil,,,, Januš grozni,,, zaradi slavja prvakov Slovenije Mure. Debil gnoj in njegovi hlapci so napovedali 10 tisoč bolnih. Ker je on svetovno bolnik in sramota za Slovenijo misli da smo vsi taki gnoji kot on. Gnoj debilni nesposobni.

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.05.2021 ob 12:55 gost

      Kilonja, Karel Kozic, LTH, Busybee in ostali reveži v glavi kje je zdaj ta vaš " smrtonosni " virus. Na Fazaneriji več kot 3.000 ljudi brez VSAKIH ZAŠČITNIH UKREPOV, med njimijaz starček 71 letni, virusa pa nikjer. Še vedno bedaki niste skapirali kaj delajo z vami? Če do zdaj niste, ne boste nikoli.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.05.2021 ob 15:15 gost

      Danes so vsi v pot zemlji ker njim je,,, grof Drakula,,, skomandiral da se slučajno nebi pojavili na napačni strani. Kajti danes je veliki strajk proti vsej vladni stroki vladi vladnim hlapcem, tajkunov, lažnivcev, kradljivcem vsej golazni SDS in pobožni novi Sloveniji kera od pobožnosti nima niti,,, p,,,. Zato so desni buziji in njihov vele debil že od včeraj v bunkerjaj.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.05.2021 ob 17:50 Karel K. gost

      Džaože pa so zmagali izdajalci slovenskega naroda, Zorčič ni razrešen. Dva poslanca sedita na deh stolih in držita celo državo v negotovosti. Zaradi njih ni mogoče izpeljati predčasnih volitev. Tudi titoistični izdajalci zbrani v KUL niso za predčasne volitve, le pred kamero se tako opredeljujejo. Mnogo od teh ne bo videlo parlamenta. Si svojega šefa potomca madžaronov vprašal če je za Slovenijo ali za matično državo Madžarsko. Ti si včeraj povedal, da ne maraš Slovenije ampak si za Hrvaško ali celo madžarsko. Slovenija je za tebe mačeha. So ti s Pomurca spet poslali moj esej katerega sem napisal in njim poslal? Kar pa se tiče število okužb v Prekmurju pa se ve, poletje je, precepljenost in prebolelost z ali brez lekadola pa ne glede na to če so oboleli ali so le kliconosi. Bimbo!

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.05.2021 ob 18:04 gost

        Madžaron Karči zdaj še pa proteste v Ljubljani glej. Janši se rušije hiške iz kart. Malo po malo in bo samo grda in hudobna zgodovina Slovenije. Ko boš izvedel kaj je storil njegov prvi sin, bo še tebe na rit vrglo. hihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

        1 4 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.05.2021 ob 17:58 gost

      Niso poslanci krivi če debili desni gnoji ne vejo šteti do 46. Štekas gnoj.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.