https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite, kaj se ta vikend dogaja v Pomurju

28.05.2021 ob 17:15  

Ta konec tedna je v Pomurju kar nekaj dogodkov in prireditev. Za vas smo jih nekaj zbrali in izpostavili kam se lahko odpravite.


Petek

  • Galerija-Muzej Lendava vabi na odprtje razstave Vrnitev domov lendavske umetnice Ilone Bíró, ki bo v petek ob 19. uri v Sinagogi Lendava. Razstava bo na ogled do 30. avgusta 2021.

  • Kulturno društvo Fran Saleški Finžgar Žižki ob 17. uri vabi na glasbeni večer, ki bo potekal v Vaško - gasilskem domu Žižki. Nastopili bodo ljudski pevci ter godci KD Fran Saleški Finžgar Žižki.

Sobota

  • Pri Vaškem domu v Dolgi vasi bo od 11. ure dalje potekala prireditev "Dan špargljev v Dolgi vasi". Obiskovalcem bo na voljo ponudba špargljev in špargljevih jedi. 

Med 11. in 17. uro bodo pripravili okusne specialitete iz špargljev, ki jih bo moč prevzeti po načelu "to go".

  • Društvo za e-mobilnost DeMS pripravlja tretje tradicionalno srečanje "Iz Lendave do Kopra". V soboto, 29. maja 2021, bodo ploščad pred stolpom Vinarium v dopoldanskem času znova zasedli e-avtomobili, ki se bodo nato podali na pot proti Kopru. Ob stolpu se pričakuje med 15 in 20 električnih vozil, med njimi različne blagovne znamke. Predviden prihod v Koper je od 14:00 dalje, dolžina poti je 305 kilometrov.

Kratka časovnica:

10:00 Zbiranje pri Stolpu Vinarium, možnost ogleda s strani obiskovalcev

11:00 Odhod proti Kopru

  • Mladi kreativci iz Društva kreativne mladine bodo pripravili dogodek v sklopu Evropskega tedna mladih, ki se bo v soboto pričel ob 10 uri. Ob Soboškem jezeru bodo pripravili čistilno akcijo z naslovom "Z vrečko na sprehod", kjer bodo očistili okolico in spodbujali mlade k večji ozaveščenosti o varovanju okolja in pravilnem odlaganju smeti. 
  • KUD Beltinci organizira v sklopu Tedna ljubiteljske kulture javne vaje, na katerih bosta nastopila MePZ Andrej Maroša DU Beltinci in Böltinska plej banda KUD Beltinci. Javna vaja bo potekala ob 10. uri v centru Beltincev.

Nedelja

  • Planinsko društvo Matica iz Murske Sobote ob 12. uri organizira tradicionalni spust po reki Muri za Dimek – Horvatov memorial. Relacija: Krog - Dokležovje - Ižakovci - Melinci - Srednja Bistrica.

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na urednistvo@pomurec.com.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.05.2021 ob 17:51 gost

      Hvala ti bog da se nekaj dogaja ker se eno tako leto in smo vsi u vrajžuj materi. Ljudje so že blizu totalne blaznosti. Razen tistih keri smo si upali veš čas zurati ne glede na vse zamišljeno sranje. Samo ka se je zelo na veliko služilo po celem svetu. Nihče od vseh ki smo redno zurali se srečevali brez vseh omejitev ni bil nikoli in res nikoli dolžan Nej z nobenim nekim virusom Nej z kom drugim. In z zurkami nadaljujemo kot zadnje eno leto in pol.

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.05.2021 ob 21:31 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Ivan Komunist,vsevišnji,izvoljeni ,poskuša gnesti narod po svoji podobi,pa mu ne bo uspelo,mi ne bomo zblazneli pacienti,mi smo še pri sebi.

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.05.2021 ob 20:12 Geza Mezga gost

      Jutri žurka in se bomo zadeli kot mavre, bomo ukozili v čast SS totenkopfu - puklastemu janošu - opičje glavemu.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.05.2021 ob 20:13 Geza Mezga gost

      Jutri žurka in se bomo zadeli kot mavre, bomo ukozili v čast SS totenkopfu - puklastemu janošu - opičje glavemu.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.05.2021 ob 15:30 gost

      Zdaj treba izkoristiti, Konc avgusta opet Corona 21.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.