https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Potrdili 355 novih okužb, 2 osebi sta umrli

28.5.2021  

V petek je bilo potrjenih 355 novih okužb. 

Včeraj so opravili 3.699 PCR testov. Pri PCR testih je bil delež pozitivnih 9,6-odstoten, potrdili so 355 okužb.

Vir: Covid-19 Sledilnik

Hospitaliziranih je bilo 233 oseb, od tega 75 na intenzivni negi.

2 osebi s covidom-19 sta umrli. Skupno število umrlih je tako naraslo na 4.368.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.05.2021 ob 13:21 gost

      Kje so zdaj strašne napovedi koliko bo kovidekov malo morgen tudi kovidek je slavil zato pa je podlegel zabavi. Vsi desni pizdek se pa jebite z svojimi izpadi o grozni številka. Nevej te pa do 46 prešteti. Debili zabiti gnoji nesposobnim

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.05.2021 ob 13:24 gost

      Včeraj se je radio sobota posral v hlače ker niso upali poročati o protestih v Ljubljani. Hlapci debilne vlade gnile.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.05.2021 ob 13:39 kilonja gost

        Zakaj bi delali propagadno za rasistični, seksistične, skrajno islamistične, gayistične proteste ? Očitno ste premalo plačali za propagadno zdaj pa cvilite . Niste vredni da bi vas muha posrala gamad leva, če bi jaz bil na Janševem mestu bi vas uničil, po pravni poti, vsaki ki je na protestih ima na grbi kopico nezakonitosti, pokvarjeni ljudje v dno duše, uničit bi vas bilo treba, plevel slovenske družbe.

        3 7 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.05.2021 ob 13:45 kilonja gost

      Sramota da še upate pošiljati slike s protetsov tujim medijem in jim plačujete za objave. Kaj si le morejo navadni ljudje misliti ko vidijo vaše podobe s protestov ? Verjetno si mislijo da imamo standard Moldavije, grdi pa smo kak bušmani, jebote. Gmada, vsaj lase bi si umili ko greste bedake s sebe delat na proteste pa počesali bi se in picajzlov bi se očistili. Fuj nesnage, pri vas res ni nevarnosti okužbe s Covidom, ampak s HIV-om in ostalimi svinjarijami. Poden od ljudi, grintavci smrdljivi.

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.05.2021 ob 14:21 gost

        Ti si verjetno pobegnil iz psihiatrične bolnišnice. Ubogi, ubogi človek, tvoje življenje mora biti ena sama velika mora. Kar smiliš se mi kljub vsej tvoji nespameti in sovražnosti.

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.05.2021 ob 16:07 gost

      Vladni debil,,,, Januš grozni,,, je doživel živčni zlom včeraj. Pa ga je Uršika odpeljala na Hrvaško more da si malo opomore. Tam pa spet šok na meji ker sta morala na meji čakati dve uri. Samo ju je mojster senganske meje rešil,,,,Hojs,,, da je posredoval pri hrvaški policiji itak on je največji koordinator kar se mejnih prehodov tiče.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.