https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

Dijaka GFML do zlatega in srebrnega priznanja na tekmovanju iz matematike

2.6.2021  

Dijaki Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer (GFML), so se tudi v tem šolskem letu odlično izkazali v znanju matematike, kar dokazujejo dosežena priznanja in državnem nivoju.

 

Šolsko tekmovanje v znanju matematike za Vegova priznanja, bolj znano kot matematični Kenguru, je potekalo 22. aprila 2021. Dijaki se lahko odločijo tudi za sodelovanje pri odbirnem delu tekmovanja. Na podlagi dosežkov na odbirnem delu in dosežkov nekaterih nalog na šolskem delu tekmovanja se dijaki uvrstijo na državno tekmovanje. Na šolskem delu tekmovanja je sodelovalo 43 dijakinj in dijakov GFML.

Bronasta priznanja so prejeli:

1. letnik: Filip Zver, Vid Sakač, Saša Štajner in David Bürmen;

2. letnik: Rene Žižek, Daša Smodiš, Nika Maučec in Nela Copot;

3. letnik: Matija Zanjkovič ter

4. letnik: Teja Sapač in David Pučko

Filip Zver in Rene Žižek sta se uvrstila na državno tekmovanje, ki je potekalo 15. maja 2021 na GFML (za pomursko regijo). Dosegla sta vrhunski rezultat. Filip Zver je dobil zlato priznanje, Rene Žižek pa je prejel srebrno priznanje.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2022 ob 16:11 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.