https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Murski Soboti slovesno odprli prostore nove logistične pošte

Murska Sobota, 31.05.2021 ob 13:00  

Začasni generalni direktor Pošte Slovenije Tomaž Kokot, direktor PE Pošte Slovenije v Mariboru Janez Pernek, vodja logistične pošte Martina Slekovec in murskosoboški župan dr. Aleksander Jevšek so danes dopoldne slovesno odprli prostore nove logistične pošte 9601 Murska Sobota na Bakovski ulici.

 

Višina investicije okoli dva milijona evrov

Logistična pošta 9601 Murska Sobota je ena od 40 regijskih logističnih pošt v državi. Te skupaj z obema poštnima logističnima centroma v Ljubljani in Mariboru predstavljajo ogrodje sistema za izvajanje logističnih storitev v Pošti Slovenije. Logistična pošta v Murski Soboti bo izvajala logistične storitve za celotno Pomurje ter tudi pisemske in paketne storitve za Mursko Soboto in Tišino. Za celotno naložbo je Pošta Slovenije namenila okoli 2 milijona evrov.

Z investicijo je Pošta Slovenije zagotovila sodobne prostore za izvajanje poštno-logističnih storitev, v katere bo preseljena celotna dostava iz centra Murske Sobote. Skupna površina logistične pošte znaša 1.512 m², od tega je za zaposlene, ki bodo imeli boljše pogoje dela, namenjenih 392 m² urejenih površin. Na logistični pošti je 56 zaposlenih, pri čemer se bo z nadaljnjo rastjo predvsem paketnih in logističnih storitev število zaposlenih z leti povečevalo.

 Foto: Pošta Slovenije

Popoldne bo Pošta Slovenije namenu predala še logistično pošto na Ptuju (Mariborska cesta 17), za katero je namenila 1 milijon evrov.

Skupina Pošta Slovenije v skladu s strateškimi smernicami poleg nadgradnje obstoječih in razvoja novih storitev, sredstva namenja širitvam in obnovi prostorskih in transportnih kapacitet (v veliki meri tudi za e-vozila in polnilno infrastrukturo), nadaljnji modernizaciji logistične opreme, informatizaciji, avtomatizaciji in digitalizaciji poslovanja prenovi storitvenega portfelja, izboljševanju uporabniških izkušenj ter širitvi na tuje trge.

Kot poudarja začasni generalni direktor Pošte Slovenije Tomaž Kokot, bo Skupina Pošta Slovenije v obdobju do 2025 za omenjene izboljšave poslovanja oz. transformacijo poslovanja, ki jo je epidemija covida-19 le še pospešila, vsako leto namenila več kot 35 mio. EUR investicij. »V naslednjih letih bodo tako ključne investicije oz. projekti za digitalno preobrazbo – za dokončanje prenove poslovno-informacijskega sistema in uvedbo informacijske podpore logističnim procesom na ravni Skupine Pošta Slovenije, nadaljnje nadgradnje IT sistema in naprav na poštah ter za pismonoše, naprav za usmerjanje, sledenje in manipulacijo pošiljk. Prav tako bomo vlagali v prostorske in transportne kapacitete, tudi v tujini, in prenovo sistemov za podporo uporabnikom z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.«

Tudi v prihodnje bo Pošta Slovenije aktivnosti na področju novih tehnologij usmerjala v sodobno logistično opremo za usmerjanje pošiljk, vključno z roboti za premikanje pošiljk, senzorji in tehnologijo za sledenje pošiljkam, moderno skladiščno opremo, mrežo paketomatov in paketnikov, nadaljnjo informatizacijo logističnih procesov, digitalno interakcijo s kupci ter e-mobilnost, so pri Pošti Slovenije zapisali v sporočilu za javnost.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.05.2021 ob 13:23 gost

      Kaj vse Jevšek zrihta ! Bravo ! Bivši župan Štihec pa se je samo prepiral v mestnem svetu !

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.05.2021 ob 15:23 gost

      Tukaj se delajo nekaj fine in se spoštuje kao ukrepe. Ko ni kamer pa eden na drugem.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.06.2021 ob 12:52 Kopa gost

      Pošta fura heroin v paketih in kozmetičnih izdelkih

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.06.2021 ob 15:29 Toti glih gost

      Super, ampak za parking za zaposlene so pa pozabili

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.02.2022 ob 15:04 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.