https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Pomurju iščejo finančnika, sobarico ter pomočnika direktorja

02.06.2021 ob 6:00  

Tudi ta teden smo za vas preverili spletno stran Zavoda za zaposlovanje RS. Nekaj najbolj zanimivih delovnih mest smo izbrskali, preverite, morda pa je katero ravno pravšnje za vas.

SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA, vabi med svoje vrste POMOČNIKA DIREKTORJA ZA POSLOVNE ZADEVE. Od kandidatov pričakujejo visokošolsko izobrazbo 2. stopnje oziroma visokošolsko univerzitetno (prejšnjo) izobrazbo, smer: Ekonomija. Alternativna izobrazba: visokošolska izobrazba 2.stopnje oziroma visokošolska univerzitetna (prejšnja) izobrazba, smer: Pravo ter 5 let delovnih izkušenj. Drugi pogoj za zasedbo delovnega mesta so: sposobnost strokovnega in organizacijskega vodenja, k prijavi pa je potrebno predložiti program dela in poslovno vizijo razvoja zavoda. Trajanje zaposlitve je za določen čas, za obdobje 48 mesecev, brez poskusnega dela. Kandidati naj pošljejo vlogo po do 9. junija 2021.

OBČINA LJUTOMER išče FINANČNIKA VII/1. Od kandidatov pa pričakujejo visokošolsko izobrazbo 1. stopnje oziroma visokošolsko strokovno (prejšnjo) izobrazbo, smer: Računovodstvo in revizija. Alternativna izobrazba: visokošolska izobrazba 1.stopnje oziroma visokošolska strokovna izobrazba (prejšnja), smer: Ekonomija in ter 8 mesecev delovnih izkušenj. Trajanje zaposlitve je za določen čas, za obdobje 6 mesecev, brez poskusnega dela. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 5. junija 2021.


RIS, RAZISKOVALNO IZOBRAŽEVALNO SREDIŠČE DVOREC RAKIČAN, vabi med svoje vrste KOORDINATORJA IN ORGANIZATORJA KULTURNEGA PROGRAMA VI. Ponujajo zaposlitev za določen čas 3 mesece s 3- mesečnim poskusnim delom. Od kandidatov pa pričakujejo višješolsko izobrazbo (prejšnja) oziroma višjo strokovno izobrazbo in 1 leto delovnih izkušenj. Drugi pogoj za zasedbo delovnega mesta so navedeni na spletni strani: www.ris-dr.si. Zaposlitev pa je v skladu z Javnim razpisom za izbor operacij »Podpora novim kariernim perspektivam v obdobju, 2019-2021«, projekt: POMURSKE KULTURNE ZGODBE - PKZ. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 3. junija 2021.

Terme Banovci, turizem in gostinstvo, d.o.o. iščejo SOBARICO. Od kandidatov pa pričakujejo osnovnošolsko izobrazbo. Alternativna izobrazba: nižja poklicna izobrazba. Delovne izkušnje niso potrebne. Potrebuje pa se vozniško dovoljenje B kategorije. Trajanje zaposlitve je za določen čas, za obdobje 6 mesecev, z 3 mesečnim poskusnim delom. Delo pa poteka v 2 izmenah. Kandidati naj pokličejo na razgovor ali vlogo pošljejo po e-pošti do 8. junija 2021.

MGM KONTOR IN GOSTILNA MARIČ MARJAN MARIČ S.P. išče KUHARJA. Od kandidatov pa pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo in 1 leto delovnih izkušenj. Trajanje zaposlitve je za določen čas, do 31.12.2021, brez poskusnega dela. Gre pa za gibljiv/ nestalen urnik dela. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 17. junija 2021.

ROTO - PAVLINJEK, PROIZVODNJA PLASTIČNIH IZDELKOV IN TRŽENJE D.O.O., vabi med svoje vrste ORODJARA. Zahtevajo pa srednjo poklicno izobrazbo, smer: Metalurgija, strojništvo in kovinarstvo. Delovne izkušnje niso zahtevane. Potrebuje pa se vozniško dovoljenje B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so: veselje do dela, natančnost, ročne spretnosti in poznavanje ročnih orodij. Trajanje zaposlitve je za določen čas, za obdobje 3 mesecev, s 1 mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 24. junija 2021.

PANVITA, VINSKA KLET MAROF D.O.O. išče TRAKTORISTA. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas s 3- mesečnim poskusnim delom. Zahtevajo pa srednjo strokovna oziroma srednja splošna izobrazbo, smer: Kmetijstvo, podrobneje neopredeljeno. Alternativna izobrazba: srednja poklicna izobrazba, smer: Kmetijstvo, drugo. Delovne izkušnje niso zahtevane. Potrebna pa so vozniška dovoljenja F in B kategorije. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 10. junija 2021.

Podrobnosti izbranih prostih delovnih mest in ostala prosta delovna mesta si lahko ogledate TUKAJ.

* Fotografije so simbolične (Foto: Pixabay).

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.06.2021 ob 9:54 Čergoli gost

      Stric Pavlinjekov Pišta išče mešalca plastike!!!!! Pogoj: član SDS

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.06.2021 ob 10:08 Magyar Bacsi gost

      šIFRA: moj zet liže rit Puklastemu Janošu!!!!!! Podoben pa je Krekerju - Bedancu!!!!!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.06.2021 ob 10:25 Nemanja Milovič gost

        Pozor! Stric PIŠTA odpira obrat za proizvodnjo pripomočkov za osebno higieno. Šifra: vsi Pištekovi nujno rabimo ta sredstava, smrdimo kot dihurji!!!!

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.06.2021 ob 12:41 +- gost

      Kakšne so te tou direktore, ka nucajo pomočnijke, se prave ka je nesposoben. Te ges kak delavec, mo tuj mel pomočnijka. Aha delavec je strošek :D

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.06.2021 ob 19:35 gost

      mađar basi tebe pa tebi podobne pa je magarec namrdal ,zato pa si takši vol--osel sivonja!!!!!!!!!!!! bole če bi te takoj fentali bar stroškov nebi imeli!!!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.