https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 5 novih okužb

1.6.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 3.378 PCR testov, potrjenih je bilo 323 novih okužb.


V ponedeljek, 31. maja, v Pomurju potrdili 5 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbe v 4 pomurskih občinah. 2 v Križevcih, ena okužba v Gornji Radgoni, Murski Soboti in Svetem Juriju ob Ščavnici.

V nedeljo, 30. maja, v Pomurju potrdili 9 novih okužb

V nedeljo so potrdili okužbe v 5 pomurskih občinah. 5 v Svetem Juriju ob Ščavnici, ena okužba v Apačah, Gornji Radgoni, Lendavi in Puconcih. 

V soboto, 29. maja, v Pomurju potrdili 12 novih okužb

V soboto so potrdili okužbe v 10 pomurskih občinah. Po dve v Križevcih in Veliki Polani ter po eno v Apačah, Črenšovcih, Kobilju, Lendavi, Murski Soboti, Puconcih, Radencih in Sv. Juriju ob Ščavnici.

V petek, 28. maja, v Pomurju potrdili 14 novih okužb

V petek so potrdili okužbe v 9 pomurskih občinah. 3 v Murski Soboti, 2 v Apačah, Lendavi in Razkrižju ter po eno v Gradu, Ljutomeru, Moravskih Toplicah in Turnišču. 

V četrtek, 27. maja, v Pomurju potrdili 12 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbe v 9 pomurskih občinah. 2 v Črenšovcih, pri Gradu in v Svetem Juriju ob Ščavnici, ena okužba v Apačah, Gornji Radgoni, Lendavi, Moravskih Toplicah, Murski Soboti in Puconcih.

V sredo, 26. maja, v Pomurju potrdili 14 novih okužb

V sredo so potrdili okužbe v 7 pomurskih občinah. 3 v Apačah in Murski Soboti, 2 v Gornji Radgoni, Moravskih Toplicah in Sv. Juriju ob Ščavnici ter po eno v Križevcih in Lendavi.

V torek, 25. maja, v Pomurju potrdili 14 novih okužb

V torek so potrdili okužbe v 7 pomurskih občinah. 4 v Murski Soboti, 3 v Ljutomeru, 2 v Črenšovcih in Moravskih Toplicah ter po eno v Apačah, Križevcih, Odranci.

* Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.06.2021 ob 11:18 gost

      Vidiš Janša, bolnišnica MS in SDS to so posledice praznovanja murinih navijačev!!!

      18 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.06.2021 ob 11:26 gost

      KOZIC?

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.06.2021 ob 12:02 gost

      V Pomurju kje so okuženi iz slavja Mura za prvaka. Kje govedo vladno lažnivo prekleti diktator lažnivi kako ga ni sram med ljudmi hoditi. Gnoj diktaturski.

      16 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.06.2021 ob 12:17 gost

        Na tekmi In na sprejemu so bili veci večinoma ljudje z PCT. To bi lahko vedel ne pa dablebetas in iz dneva v dan nas je več cepljenih. Pa lahko so diktatorji pa ne vem še kaj, vso krivico nosite samo vi in am podobni, ker ste samo vi pametni celi svet pa nor. Halo budale!

        10 17 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.06.2021 ob 15:53 gost

      Mij pa hlapci Nemčije in Avstrije. Zaradi debila vladnega kerumi sodijo za lapsus kroga je izrekel novinarkam.zanima me kaj bi rekel če bi njegovi ženi gdo rekel da je,,, odstavjena prostitutka.,,,, gnoj.

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.06.2021 ob 16:30 gost

        Me zanima, če bo ta puklasti kaplar Janči, ki bi rad bil maršal, pa to nikoli ne bo, jutri imel pogum priti na sodišče v Celju.

        6 3 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.06.2021 ob 15:54 Karel K. gost

      Ja, bangladeš je še tu paNamibija, pa Indija, Pa Nepal. Nemčija, Francija, Velika Britanija... in Avstrija so lahko vzorčne države na svetu. Sšpraševati nekoga o zaključeni osnovni šoli pa pomeni, da je ta ki sprašuje nima končane. Z spraševanjem bi rad zvedel ali kdo ima končanih manj razredov osnovne šole od njega. Velika večina na Murini proslavi so bili mladi in ti so morda občutili kakšno nalezljivost vendar so vzeli eden lekadol kot debeli in teha nihče ne ve, ali so se nalezli, starejši so pa večinoma cepljeni razen debelega kateri pa itak ni bil tam, saj je postal vijolične barve od zavisti, da je Mura postala državni prvak. Komentiral je, da Mariboru niso dosodili enakstmetrovke, da je sodnik bil na strani Mure.

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.06.2021 ob 16:41 gost

        Ti si res popolnoma iztirjeni človek. Lažeš in pišeš stvari, ki jih nikoli nisem napisal. Hvališ se s končanima dvema fakultetoma, si pa dejansko tako nepismen, da ne veš, da se pred besedo, ki se začne s črko p vedno piše predlog s in ne z kot ti pišeš. Pred besedo, ki se začne s črko s, se piše vedno predlog s in ne z kot ti pišeš. Vejice so pa zate misja nemogoče.

        5 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.06.2021 ob 16:54 Karel K. gost

        Veš kaj debeli bimbo, ko nimaš argumentov, da b i ubil resnico potem se vtikaš v nekaj česar sploh ne razumeš. Jaz sem v svojem življenju napisal še toliko pisem bralcev, člankov esejev, da boš ti moral še petsto let živeti, da me dosežeš, in mi do sedaj nihče ni oporekal neznanja slovnice. Ne zanikam pa, da ne naredim napake, te naredijo tudi vrhunski slovničarji. Kar se pa tiče mojega pisanja teh komentarjev pa priznam, da ne pazim ne na lepopis, ne na slovnico in ne na vejice, če bi jaz analiziral tvoja pisanja, potem bi moral le to pisati, da bi tvoja skrpucala popravljal. Še najhujše pa je, da uporabljaš srbskohrvaške besede, kar je znaj, da sploh ne razumeš slovenskega pravoslovlja, Ti bimbo debeli, ti ne znaš drugega kar si se naučil, v titoizmu da je potrebno človeka kateri se v kaj razume, kateri je ustvarjalen, kateri prekaša tvoje umske zmogljivosti potunkati ga diskvalificirati, siskreditirati in potem likvidirati

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.06.2021 ob 16:01 Karel K. gost

      Kako znajo debeli in tovarišija titoistična napihniti številke do onemoglosti kaže uradna objava udeleženih na shodu v Ljubljani kjer so trdili ti lenuhi, da jih je bilo 40.000 in bilo jih je le 15.000 iali 0.75 odstotkov državljanov in zaradi te manšine naj bi odstopila vlada. To so fanatiki

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.06.2021 ob 16:54 gost

        To število udeležencev si je danes izmislil poslanec SDS na seji Državnega sveta in zdaj boste Janševi verniki to ponavljali kot dokazano resnico. Če bi ti podatki o umrlih za korono držali ( dokazano ne držijo, ker jih je umrlo veliko manj ), je umrlo 0,02 % prebivalcev in smo vsi zaradi tega leto in pol zaprti, država se zadolžila za več kot 6 milijard evrov, otroci so izgubili otroštvo in mladost, nepotrebne smrti zaradi onemogočenega pravočasnega dostopa do zdravnika in zdravljenja, ..................... Bumbar. Vsako leto umre 2 x več ljudi zaradi raka kot zaradi tega " najbolj smrtonosnega virusa ". Bumbar Janšev

        5 4 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      01.06.2021 ob 16:17 gost

      Tvoj gnoj nesposoben debil bo odstopil slej ko prej. Ker se že v Evropi pripravlja proti njemu sankcije. Pa naj spizdi u vrazju mater da nebo delal sramote Slovencem.

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.