https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Na Razkrižju umirjajo promet z novim prikazovalnikom hitrosti

Razkrižje, 03.06.2021 ob 6:05  

Na Razkrižju so aprila 2021 pri vhodu v naselje Razkrižje iz smeri Srednje Bistrice postavili nov dvobarvni prikazovalnik hitrosti z všečkom.

Prikazovalnik hitrosti je postavljen območju, kjer je šolska pot in pot do upravnega središča občine, ni pa še urejenih hodnikov za pešce, površin za kolesarje,  javne razsvetljave,…

Že v prvem tednu postavitve prikazovalnika se je delež prehitrih voznikov na tem odseku, kjer je hitrost omejena na 50 km/h, zmanjšal za 10 odstotkov, in sicer iz 59 na 49 odstotkov.

Prikazovalnik je Občina prejela na letošnjem razpisu podjetja Sipronika d.o.o. v sklopu projekta » Skupaj umirjamo promet 2021«, sofinanciranega s strani Zavarovalnice Triglav, d.d.

Prikazovalnik ima vmesnik za povezavo na strežnik za oddaljeni dostop do podatkov, komplet za solarno napajanje in mini računalnik za prikaz statističnih podatkov na LCD monitorju (v šoli/vrtcu).

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.06.2021 ob 15:11 gost

      BOMO VIDELI KAKO DOLGO BO DELAL!!???

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.06.2021 ob 18:36 gost

      Na fotografijah pogrešam prepoznavno frizuro črne barve😂😩🤪!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.02.2022 ob 15:06 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.