https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Vlada povečala dovoljeno kapaciteto sedišč na športnih in kulturnih prireditvah

3.6.2021  

Vlada je na današnji seji razrahljala začasne omejitve ponujanja kulturnih storitev in povečala dovoljeno kapaciteto sedišč na športnih tekmovanjih.

S 50 na 75 odstotkov 

Vlada je z novelo Odloka o začasni omejitvi ponujanja kulturnih storitev končnim uporabnikom v Republiki Sloveniji povečala dovoljeno zasedenost zmogljivosti fiksnih sedišč na javnih kulturnih prireditvah do 75 %.

Ostali pogoji in omejitve pri ponujanju kulturnih storitev ostajajo nespremenjeni.

Foto: arhiv Pomurec

S spremembo Odloka o začasnih omejitvah pri izvajanju športnih programov pa je vlada povečala dovoljeno kapaciteto sedišč na športnih tekmovanjih iz dosedanjih 50% na 75%. Poleg tega odlok določa, da se morajo izvajalci programov usposabljanj za strokovno delo v športu enkrat tedensko testirati na virus SARS-CoV-2 s hitrim antigenskim testom.

Veljavnost odloka se podaljšuje do vključno 13. junija 2021, so sporočili z urada vlade za komuniciranje.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.06.2021 ob 13:33 gost

      Že sem večkrat zapisal in bom še enkrat ponovil. Muraši Janša vas jebe na suho, vi ga pa še dalje pridno volite. Zdaj, ko je konec prvenstva, vas bo pustil na tekme. Se lahko še bolj norčuje iz vas?

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.06.2021 ob 13:52 gost

      Ta vlada se dobesedno norčuje iz ljudi.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.06.2021 ob 15:00 Busybee gost

      Debeli ne bluzi. Tvoje mnenje je nepomembno. Si niko i ništa, pičkica pokakana.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.06.2021 ob 16:13 gost

        V Rusiji in v Texasu in še kje nimajo Janše in so ljudje normalno hodili na tekme. V Sloveniji imate čarni potomci Janšo in niste smeli na tekme. Še dalje voli Janšo, da te bo na suho nategoval. Če ne vidiš, da se norčuje iz vas, so idiot na kubik.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.