https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 7 novih okužb

7.6.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 1.329 PCR testov, potrjenih je bilo 57 novih okužb.


V nedeljo, 6. junija, v Pomurju potrdili 7 novih okužb

V nedeljo so potrdili okužbe v 3 pomurskih občinah. 5 v Gornji Radgoni ter po eno v Sv. Juriju ob Ščavnici in Veliki Polani.

V soboto, 5. junija, v Pomurju potrdili 3 nove okužbe

V soboto so potrdili okužbe v dveh pomurskih občinah. 2 v Veliki Polani in eno v Svetem Juriju ob Ščavnici.

V petek, 4. junija, v Pomurju potrdili 18 novih okužb

V petek so potrdili okužbe v 9 pomurskih občinah. 5 v Gornji Radgoni, 3 v Lendavi, 2 v Puconcih, Svetem Juriju ob Ščavnici in Turnišču, ena okužba na Hodošu, Kuzmi, Ljutomeru in Radencih.

V četrtek, 3. junija, v Pomurju potrdili 10 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbe v 7 pomurskih občinah. 3 v Gornji Radgoni, 2 v Veliki Polani, ena okužba v Beltincih, Kuzmi, Ljutomeru, Murski Soboti in Radencih.

V sredo, 2. junija, v Pomurju potrdili 13 novih okužb

V sredo so potrdili okužbe v 5 pomurskih občinah. 8 v Gornji Radgoni, 2 v Murski Soboti, ena okužba v Kobilju, Lendavi in Radencih.

V torek, 1. junija, v Pomurju potrdili 22 novih okužb

V torek so potrdili okužbe v 12 pomurskih občinah. 5 v Radencih, 3 v Murski Soboti in Sv. Juriju ob Ščavnici, 2 v Črenšovcih in Gornji Radgoni ter po eno v Apačah, Gradu, Križevcih, Lendavi, Ljutomeru, Puconcih in Veliki Polani.

V ponedeljek, 31. maja, v Pomurju potrdili 5 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbe v 4 pomurskih občinah. 2 v Križevcih, ena okužba v Gornji Radgoni, Murski Soboti in Svetem Juriju ob Ščavnici.

* Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.06.2021 ob 11:31 gost

      Karek Kozic - Murina fešta geli?????????????????????????????' HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

      10 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.06.2021 ob 13:30 Karel K. gost

        J tij nepismeni debil, predvčeraj so bile 3 okužbe3 v sloveniji pa cca 150, danes je v Sloveniji 57 torej dvakrat manj v Prekmurju pa 7 torej enkrat več in kaj bi rad ti povedal s svojimi vprašaji in klicaji Svoj BEEE nadlajuješ brez kančka logike in sramu.

        5 9 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.06.2021 ob 14:06 gost

        Karel, tvoji " strokovnjaki " Janša, Krek, Beovićeva, Logarjeva, Rozman, Kacin, Grabar, ......... zatrjujejo, da se okužiš lahko od enega do štirinajstega dneva od stika, najverjetneje peti ali šesti dan. Od 22. maja je štirinajst dnevni rok potekel 5. junija!!!!!!!!!!!! Včeraj smo bili 6. junija. Je tako? Še vedno ne sprevidiš kakšno budalo in kakšna Janševa ovca si????????????? Sram je lahko tebe za neznanje, nespamet, nezmožnost razmišljanja, neobvladanja matematike, logike razmišljanja, .......................... Za Janševo ovco si glih dober. Take ima on najraje. Slepo zaupanje brez svoje pameti. BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE pa pomeni glas ovce, vsaj to bi lahko vedel.

        6 4 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.06.2021 ob 11:57 gost

      Zdaj pa "poglejmo" jasnovidci: Grabar - Bolnišnica M. Sobota, Kacin, Beovič... In če je bilo pri vseh napovedih tako?

      17 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.06.2021 ob 12:24 gost

        Bravo, končno človek, ki je dojel o čem ves čas pišem. Ves čas so prestrašenim in naivnim ljudem lagali. Ti naivci so pa vsako besedo vzeli za suho zlato.

        15 4 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.06.2021 ob 12:03 gost

      Niso feste vzrok ampak zmanjkuje denarja debilni vladi. Približuje se precedovanje evropski uniji. Če debil vladni virosa ne spravi pod nadzor nebo,,,,, grof Drakula,,, vladal evropski uniji.

      14 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.06.2021 ob 12:07 gost

      Nej samo ka si tele , ti si še funkcionalno nepismeno tele in kot tak predstavljaš sramoto za slovenski narod , če sploh si Slovenec.

      3 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.06.2021 ob 14:28 Pa janša tudi nej slovenec pa ga tak poveličujete če bi vsaj en starš bil slovenec bi še razumel gost

        4 2 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.06.2021 ob 12:16 gost

      Danes se porabijo murski val Horvat Joco hvalil kaj je on za Prekmurje naredil . Kao da je njegova zasluga da se je naredila hitra cesta. Malo morgen to so zasluge prejšnjih poslancev. Takrat je on se v Muri drek grožali pa delavce na cesto postavo. On je za Prekmurje naredil edino da sta z,,, jancijon groznin,,,, Prekmurje zastavila za velike milijone madžarun oziroma orbani.

      16 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.06.2021 ob 12:39 gost

      Vij desni iceki še večje debilne imate v vladi in bolj nepismene pa ste jih vse eno volili. Kajti nagrada je bila deci kislice in eden golaž.

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      07.06.2021 ob 13:38 Karel K. gost

      Jožef Horvat-poslanec je človek istih umskih in osebnostnih lastnosti kot je ta Džaože kateri na tem portalu piše norosti (71/203/160). Obadva mnogo govorita in nič ne povesta, Horvat je vedno na tisti strani kjer ima koristi, on da vedno prav tistemu kjer ima osebne koristi. On je baje posredoval za svojega brata mesarja, kot je nekdo na tem portalu enkrat že zapisal. Janša se ga ne more znebiti, saj mu potem pade vlada čeprav je Horvat ovira za to, da bi se Janša znebil Zorčiča. Horvata ne marajo mnogi poslanci zato oddajajo prazne glasovnice, da ne morejo razrešiti Zorčiča, saj vedo, da bo potem izvoljen Horvat. Horvat je veliki manipulator in posebej grebator.

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.06.2021 ob 14:15 gost

        Karel, tokrat se tvoj Džaože strinja s tabo razen prvega stavka. Jaz veliko povem v komentarjih, velikkrat z uradnimi številkami in % in še s čim. Zanimivo je tisto, ko je en dan pred glasovanjem v Državnem zboru slovenska policija dobila dokument, da mora varovati Jožefa Horvata kot predsednika Državnega zbora. Karel, si to vedel? Resnično se je to zgodilo.

        5 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.06.2021 ob 16:53 Karel K. gost

        Vedel sem, ker si to ti vsaj dvakrat že napisal. Ravno s prvim stavkom bi se moral strinjati. Tvoje uradne številke so kot slovenska statistika, ki je vedno prirejena potrebam, kdo podatke naroči. Ne vem si tega razložiti, da tega Horvata Bistričani in okolišani sploh volijo, saj pa ni naredil za njih sploh nič. Ali?

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.06.2021 ob 17:09 gost

        Karel, to tudi meni ni jasno kdo voli tega prevaranta. Mogoče jim župniki tako naročijo? Ne vem ali na vsak način je to čudno. Morda se " pravi " človek pri štetju glasov pri volitvah zmoti? Pa kdo pri zdravi pameti lahko Pojbiča in Grimsa voli? Pa Juršo, Simonovića? Pa najgršo poslanko Dimicevo? Čudna so pota Gospodova.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.06.2021 ob 18:04 Karel K. gost

        Moraš Džaože nadaljevati, ne pa nehati na sredini, torej kdo lahko voli takšne kot so Pahor, Šarec, Židan, Bratuškova, Mesec, Han, Meiro Hot, Kordeša, Vatovca, da ne naštevam naprej, saj jim vsem tudi imena in priimke ne vem. Skratka ne razumem, da lahko v Sloveniji sploh kdo gre na volitve in voli vaše razdeljene na Janševe in Kučanove. Horvata pa volijo ker jim RKC tako pove. RKC in Titoizem pa sta funkcionalno enaki ideologiji. Obe imata na hrbtu na stotisoče nedolžnih žrtev, zato tudi obedve skupini zahtevata od Slovenskega naroda, da mora medsebojno ospuščati.

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.06.2021 ob 8:30 gost

        Karel, dejstvo je v tem, da ste DEMOSovci uvedli napačen volilni sistem, kjer lahko volivec voli samo stranko, ne more pa voliti posameznika. Dokler bo tako, bodo Horvat in njemu slični prevaranti izvoljeni tako dolgo kot bodo na volilnih seznamih. Ker takšen sistem ustreza največjim strankam, ki imajo največ poslancev, sistema ni mogoče spremeniti. Upam, da ti je to jasno. Za vse, ki si jih naštel, se strinjam razen Mesca in Vatovca. Ta dva sta s stranko Levica veliko storila za male ljudi. Zato je Levica trn v peti Janše in stranke SDS ter Nove Slovenije, kateri se borijo samo za bogataše.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.06.2021 ob 9:39 Karel K. gost

        Veš, da je SDS hotel večinski volilni sistem, ne vem, če ni bil za to celo referendum izpeljan, in to je tisti sistem kot ti zdaj govoriš o njem. Niste to spremembo vi titoisti hoteli izpeljati. Zato ne krivi za nekaj tiste kateri niso krivi. In veš kaj je še tu narobe, v zahodni Evropi ta proporcionalni sistem funkcionira in tam ne morejo biti izvoljeni problematični ljudje, saj jih na listo ne postavijo strankarski veljaki ali pa še bolj točno, se sami umaknejo. Da pa je v Sloveniji tako je posledica tvojega titoizma iz Titove Juge. Takrat je bil na volilnih listih tisti katerega je partija imenovala in zdaj je isto. Spet ne krivi DEMOS, saj so to združbo, katere član in vodeja na loklani ravni sem bil sam, tvorili kot glavni ljudje iz Kučanovega titoističnega tabora Janša, Peterle, Oman, Bučar, Rupel, Bavčar in je tako obveljalo kučanovo poveljstvo, torej titoistično iz preteklosti. Bodi že enkrat resen ne pa da si vedno bolj pristranski. Priznaj resnico in ne krivi vse DEMOS in njegove dejanske pripadnike, kateri smo bili nemočni, da bi zrušili tvoj titoizem. Za Meseca in Vatovca se morda strinjam s tabo. So naredili nekaj za ljudi. Vendar ostali levičarji v parlamentu Kordeš, Sitar, Tomička, Sukička pa so le nakladači in delajo škodo tej stranki. Nazzaj v sistem kateri je v krvi propadel, torej titoisitčni ne moremo iti, tudi ne v sistem kjer bodo vsi komandirali, saj se je to pokazalo za neuspešno v titoističnem sistemu. Laswtnina mora pripadati ljudem, saj skupna lastnina ni uspešna, ker nihče za nič ne skrbi. Je pa potrebno ostro kontrolo nad korupcijo, bogatenjem. To pa ste vi titoisti najbolj dodelali, posebej korupcijo, najbolj ste tudi obogateli po letu 1990.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.06.2021 ob 9:56 gost

        Karel, Ustavo in volilni sistem ste napisali in sprejeli " pomladniki ", torej DEMOS. SDS je samo za zavajanje ljudi za drugačen siste, ko pride do glasovanje, pa glasujejo za obstoječega. V razviti, zahodni Evropi vse klapa? Malo morgen. Poglej kakšni pijanci in ped... so vodili EU. Poglej si malo podrobneje EU poslanke in poslance. Tudi Merklova Macron, Kurz niso neki vrh inteligence. O ostalem škoda mojega časa, ker si prepričan v svoj prav. Samo to še, da ne verjemi vsem lažem, ki si jih izmišljujejo Janša in njegova mašinerija o stranki Levica. Ustavo ruši Janša s stranko SDS, kar mu je večkrat povedalo tudi Ustavno sodišče, ne pa stranka Levica.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      07.06.2021 ob 14:51 Paula gost

      Iščem moškega za redna srečanja, ki ga zanimajo aktivni, ki rad eksperimentira) Če zanima, moj profil --- https://online-girls.xyz/id6790890

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      07.06.2021 ob 14:52 gost

      Iščem moškega za redna srečanja, ki ga zanimajo aktivni, ki rad eksperimentira) Če zanima, moj profil --- www.online-girls.xyz/id6790890

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      07.06.2021 ob 15:33 lendavčan gost

      Močni komentarji ni kaj "majstri"vsemogočni.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.06.2021 ob 15:47 gost

        Če ne razumeš, se ne oglašaj. Če razumeš, napiši vsaj deset stavkov z neko vsebino. Je to pretežko zate?

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.