https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Lendavi z mimohodom gasilskih vozil obeležili svetovni dan gasilcev

Lendava, 09.06.2021 ob 12:30  

Predstavniki prostovoljnih gasilskih društev občine Lendava so ob mednarodnem dnevu gasilcev, ki ga obeležujemo 8. junija, pripravili svečani mimohod gasilskih vozil skozi mesto Lendava.


Gasilci, tako poklicni kot prostovoljni, so nepogrešljiv del naše družbe, saj so vedno nesebično pripravljeni pomagati v vsakršni nesreči. V ta namen so tako, predstavniki prostovoljnih gasilskih društev občine Lendava pripravili svečani, 20 minutni, mimohod gasilskih vozil skozi mesto.

S tem so obeležili svetovni dan gasilcev in se simbolično zahvalili zdravstvenim delavcem ter zaposlenim v Domu starejših občanov Lendava. Mimohod je potekal po trasi: Dvojezična srednja šola Lendava – nogometni stadion – Dvojezična osnovna šola I Lendava – Zdravstveni dom mestna hiša – Glavna ulica – Slomškovo naselje (Dom starejših občanov) – Center za zaščito in reševanje, s postanki na lokaciji Zdravstvenega doma in Doma starejših občanov.

Mimohod so zaključili pri Centru za zaščito in reševanje Lendava, kjer se je župan Občine Lendava, Janez Magyar za nesebično pomoč zahvalil Gasilski zvezi Lendava, ki vključuje gasilce 14. prostovoljnih gasilskih društev. Ob tej priložnosti so predstavili tudi novo gasilsko vozilo GV-V1, za potrebe Prostovoljnega gasilskega društva Kapca.

Foto: Tomaž Galič

 Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.06.2021 ob 13:49 GOST gost

      VSE ČESTITKE ZASLUŽIJO SI

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.06.2021 ob 19:24 K gost

      Evo konec korone👍 zaj so namesto letal gasilci preleteli😄

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.06.2021 ob 22:57 Magyar Bacsi gost

      Tulilo je tako, da sem mislil, da je konec sveta!!!! A je Kasač Muha tudi gasilec? Najprej bi se lahko malo uredil, še malo pa bo kot Tarzan - Kreker.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.06.2021 ob 9:12 pipi666 gost

        ja. prakticira pa nek budizem ali kaj, čeprav me bolj spominja na nekega madžarskega pesnika alkoholika.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.02.2022 ob 16:40 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.