https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Zagotovite otrokom ugodne in zabavne poletne počitnice v Dvorcu Rakičan

RIS Rakičan, 10.06.2021 ob 13:00  

V Dvorcu Rakičan se bodo otroci lahko tudi letos udeležili veselih angleških, kreativnih ali počitnic s konji. Možno je tudi plačilo s turističnimi boni.


Tudi letos poleti bodo v Dvorcu Rakičan organizirali POLETNE POČITNICE namenjene otrokom in mladostnikom od 5. do 14. leta starosti, ki želijo počitnice preživeti v družbi vrstnikov, na zabaven, aktiven in kreativen način. Pripravili so tri raznolike programe: Vesele angleške počitnice, Vesela kreativne počitnice in Vesele počitnice s konji. Program Poletnih počitnic v Dvorcu Rakičan bo poučen, zanimiv, pester, začinjen z obilo smeha in medsebojnega druženja. Počitnikarji se bodo lahko vključili v dnevni (5 dni po 8 ur) ali tedenski (6 dni s 24-urnim varstvom) program.

Vesele angleške počitnice bodo ponujale aktivnosti na izbranem jezikovnem področju, poleg tega pa se bodo počitnikarji zabavali ob jutranjem plesnem razgibavanju, kreativnih delavnicah, petju pesmi in dramskih igrah v angleškem jeziku, jahali bodo konje, streljali z lokom, se družili ob taborniškem ognju in se kopali v bližnjih kopališčih. 

Tudi Vesele kreativne počitnice, bodo ponujale različne aktivnosti, ki bodo vključevale jutranjo plesno razgibavanje, razvijanje kreativnosti, domišljije in motoričnih spretnosti, krepitev taletnov, spoznavanje barvnega kroga skozi praktično delo, spoznavanje različnih ustvarjalnih tehnik, ustvarjanje z različnimi materiali in ustvarjanje z glino na lončarskem vretenu. Poleg tega bodo udeleženci odkrivali svoje talente in spodbujali svojo kreativnost, prav tako pa jahali konje, se družili ob taborniškem ognju, obiskali bližnje kopališče ter mnogo drugega. 

Na Veselih počitnicah s konji, se bodo otroci naučili pravega pristopa h konju, pravilne oskrbe konja in njegovega okolja ter kako pripraviti konja za jahanje. Otroci bodo precej časa preživeli na konjevem hrbtu, se vozili s kočijo in imeli različne zabavene delavnice na temo konj. Organizirano bo tudi streljanje z lokom in kopanje v kopališču. Prijave na Vesele počitnice s konji več niso možne, saj so vsi termini že zapolnjeni.

Cena Veselih angleških in veselih kreativnih počitnic je 79,00 evrov za dnevni program (5 dni po 8 ur) in 189,00 evrov za tedenski program. Cena Veselih počitnic s konji, pa znaša 149,00 evrov za dnevni program (5 dni po 8 ur) in 219, 00 evrov za tedenski program. 

Več informacij najdete TUKAJ.

Ure jahanja

V okviru Poletnih počitnic v Dvorcu Rakičan pa ponujajo počitnikarjem možnost, da se udeležijo ur jahanja v Konjeniškem centru Dvorec Rakičan.

Šola jahanja (5 ur) vključuje: pristop h konju v hlevu, čiščenje konja, drža na konju, uzdanje, sedlanje, jahanje, vaje v koraku in kasu, itd. Cena: 100,00 € (DDV je vključen v ceno).

Prijava na ure jahanja je možna le ob hkratni prijavi na izbran program Poletnih počitnic v Dvorcu Rakičan.

Podrobnosti o vseh programih si lahko preberete TUKAJ.

Možno je plačilo Poletnih počitnic s turističnimi boni v vrednosti 100,00 evrov.

To zajema 5x nočitev z zajtrkom na izbranem tedenskem počitniškem programu, ne glede na dodatne popuste za več otrok iz iste družine. Razlika se doplača pri prijavi glede na izbran počitnšiki program in dodatne popuste.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.