https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

V Pomurju 10 novih okužb

13.6.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 1.371 PCR testov, potrjenih je bilo 91 novih okužb.

V soboto, 12. junija, v Pomurju potrdili 10 novih okužb

V soboto so potrdili okužbe v šestih pomurskih občinah. Štiri v Lendavi, dve v Odrancih ter po eno v Beltincih, Gornji Radgoni, Ljutomeru in Veliki Polani.

V petek, 11. junija, v Pomurju potrdili 3 nove okužbe

V petek so potrdili okužbe v treh pomurskih občinah. Eno okužbo so potrdili v občinah Beltinci, Gornji Petrovci in Velika Polana.

V četrtek, 10. junija, v Pomurju niso potrdili novih okužb

Podatki za Pomurje so zelo spodbudni, saj prvič po skoraj devetih mesecih ni bilo potrjenih novih okužb. Zadnjič se je to zgodilo 22. septembra lani.

V sredo, 9. junija, v Pomurju potrdili 9 novih okužb

V sredo so potrdili okužbe v 7 pomurskih občinah. Po dve v Apačah in Veliki Polani ter po eno v Beltincih, Gornji Radgoni, Ljutomeru, Murski Soboti in Turnišču.

V torek, 8. junija, v Pomurju potrdili 6 novih okužb

V torek so potrdili okužbe v 5 pomurskih občinah. 2 v Murski Soboti ter po eno na Hodošu, Razkrižju, Sv. Juriju ob Ščavnici in Veliki Polani.

V ponedeljek, 7. junija, v Pomurju potrdili 12 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbe v 7 pomurskih občinah. 5 v Lendavi, 2 v Beltincih ter po eno v Črenšovcih, Gornji Radgoni, Odrancih, Sv. Juriju ob Ščavnici in Šalovcih.

V nedeljo, 6. junija, v Pomurju potrdili 7 novih okužb

V nedeljo so potrdili okužbe v 3 pomurskih občinah. 5 v Gornji Radgoni ter po eno v Sv. Juriju ob Ščavnici in Veliki Polani.

* Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.06.2021 ob 10:53 gost

      Tej iz Lendave so sigurno bili na murinom slavji ko so bili prvaki. Samo je zdaj komaj vo v darilo.

      9 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.06.2021 ob 11:01 gost

      Baje je v Soboti takšna gužva za cepljenje, da je cela Sobota zatrpana. Vrsta od BTC-ja do ZD.

      14 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.06.2021 ob 12:05 gost

      Lendava ves čas med najslabšimi občinami

      11 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.06.2021 ob 12:06 gost

      Lendava ves čas med najslabšimi občinami

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.06.2021 ob 12:27 Karel K. gost

      Mura kaže zobe! V Sloveniji 91 v Pomurju 10 okuženih, torej enajst odstotkov vseh v Sloveniji. Kje so zdaj teorijci zarot, ali so se šli cepit in to z Astra Zeneco katero jim je podaril Orban, da bodo lahko šli na dopust na Hrvaško in potem bodo spet prinesli virus in bo jeseni spet karantena zaradi nih za nas vse v državi. Nekateri že pravijo, da poznajo skrivne poti do Hrvaškega morja po katerih bodo tja prišli, ne da bi se cepili ali testirali. To so pač titoistični prevaranti kateri vse počnejo na temelju prevar, tudi njihovo življenje je prevara

      5 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.06.2021 ob 12:30 kilonja gost

        Ti ki bolestno lazijo na hrvatsko scanjco se namakat še niso toliko nevarni, nevarni so šiptarji, bosanci, srbi, makedonci, črnogorci, ti si še riti ne vedo normalno obrisat da ne omenjam njihovega bebavega množičnega druženja ko gredo dol letovat k svojim .

        5 12 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.06.2021 ob 13:03 gost

        Karel, ti si vsak dan bolj neumen. Od Murine fešte je minilo tri tedne!!!!!!!!. Torej po razlagi TVOJIH STROKOVNJAKOV ne more to biti razlot za širitev. Prenašalec si največ 14 dni, običajno do 6 dni. In ti, ki za Murino fešto vedno drugače pišeš ( zadnjič si pisal, d so tam bili samo tisti s PCT pogoji ) in misliš, d si strokovnjak za to medijsko korono, o njej ničesar ne veš. Kaj bo zdaj cela Evropa zbolela, ko so stadioni nabito polni, ko poteka evopsko prvenstvo v nogometu, tenis v Parizu, kolesarska dirka po Sloveniji, .........??????Kmetavzar pri madžarski meji - pozitiven ne testiranju in okužen je ogromna razlika!!!!!!!!!! Kar se tiče jesenskega novega seva virusa, ta sigurno bo, pa ne zaradi teh, ki gredo na morje, temveč zaradi tega, ker so najbogatejši ljudje na svetu, ki imajo v lasti farmacijo, prehrano, svetovn zdravstveno organizacijo, medije, .......tako odločili. A t je že preveč za tvojo nizko pamet, da bi to razumel. Kot vaša SDS doktorca prof. dr. Bojana Beović ( KAROLY - IĆ, KI GA TI TAKO SOVRAŽIŠ ), ki je na televiziji odkrito grozila če se ne boste cepili boste avgusta dobili nov val korone in nove ukrepe. Nedolg nazaj je pa na isti televiziji razlagala, da tudi cepljeni prenašajo in zbolijo za korono. KAJ NE VIDIŠ, DA JIM GRE SAMO ZA EVRE IN ZA POLOŽAJE?????? Si res tako zabiti??

        16 4 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.06.2021 ob 12:30 gost

      Zato so pa Madžari posodili cepivo ka se njim brati lendavski vogri smilijo.

      10 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      13.06.2021 ob 13:17 gost

      Vaj , če bi zdaj še v Yugi živeli , toga sega sigurno ne bi bilo , bi komunjare tak zriktali , pa kakši virus , z dekretom bi ga prepovedali , hi,hi,hi.

      3 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.06.2021 ob 13:51 gost

        Ti Janšev ritolizec, če bi imel kaj v glavi, bi vedel, da je v Jugoslaviji leta 1972 izbruhnila epidemija črnih koz, pri katerih je smrtnost do 45 % ( in ne kot pri koroni 0,05 % pri zelo starih z več kroničnimi boleznimi ) in jo je naše takratno zdravstvo s pomočjo državnih organov odpravilo v dveh mesecih. V mesecu in pol so cepili 18 milijonov ljudi!!!!!!!!! Janša in njegovi plačanci pa v pol leta niso sposobni cepiti tričetrt milijona ljudi. BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

        17 5 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      13.06.2021 ob 13:47 Magyar Bacsi gost

      Jashari bodi preklet navse večne čase!!!!!

      14 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      13.06.2021 ob 13:48 Magyar Bacsi gost

      Jashari bodi preklet na vse večne čase!!!!!

      13 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      13.06.2021 ob 14:07 gost

      Zabadav je,,,, Januš grozni,,,, bil v partiji nič se ne naučil iz nje. Ker če bi poslušal ga nebi iz partije fuknoli pa bi se še naučil kako se taki virusi v dveh mesecih odpravijo. Samo potem nebi bilo velikih dodatkov zato pa vsi molijo že pol leta v cerkvi brez vseh ukrepov in bilo kakih dokazil o koronek. Da samo čim dlje traja da se več skasira cerkveni dušni pastirji za univerzalni dodatek vlada in stroka za korona dodatek. Glupi narod pa vse to lepo plača.

      17 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      13.06.2021 ob 14:11 kilonja gost

      da je v Jugoslaviji leta 1972 izbruhnila epidemija črnih koz, pri katerih je smrtnost do 45 %...sramota, fuj gamad nacistična jugoslovićka . Tito vas je hotel vse poklat osel. Jugoslavija, dežela makedamskih cest, brez kanalizacij in brisanja ritoi s časopisnim papirjem, fuj nesnage jugovičke, ni čudno da k nam nosijo jugovići od doli korono, letos bo spet isto kot lani.

      4 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      13.06.2021 ob 14:16 Karel gost

      Pa to ni mogoče, kakšni norci se oglašajo na tem portalu. Janša in Slovenija je v tem pandemijskem mehurčku le makovo zrno in Janša nima nobene teže pri njenem obvladovanju. On niti ne more preklicati in odpraviti teh ukre3pov, saj mu to ne dovoli mednarodna strokovna in poliitčna skupnost. Kar počne na političnem področju in pri dodeljevanju privilegijev v povezavi z pandemijo pa ste to njega naučili titoisti, kako se to dela. Če nima vpliva Murina fešta negativno nima tudi pozitivno na število okužb od tistega časa do danes. Pa vedno omenjaš v tem času to Murino fešto, čeprav sem ti jaz in še eden ali dva umsko uravnovešena povedali kaj in kako se je zgodilo in zakaj se ni zgodila velika okuženost, vendar je to težka materija za tvoje s titoizmom preparirane in sploščene možgane.

      5 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      13.06.2021 ob 14:26 Karel K. gost

      Ne strinjam pa se z naslednjim, da sedanji oblastniki zlorabljajo državljane Slovenije in njihovo stzisko zaradi dopustov in jih silijo, da se morajo cepiti z vprašljivim cepivom Astra-Zeneca. To pa je sramota za politiko in stroko, da na ta način hoče omogočiti državljanom, da bodo lahko šli na dopuste z druge strani pa hoče dokazati, da so zaslužni za to, da bo v kratkem 60 odstotna precepljenost slovenskega naroda. Na ta način kaže ta politika in njej podrejena stroka, da somanipulantzi in izsiljevalci in hočejo na vsak način dosečti svoj prav. Drugega cepiva ne dobijo zadosti zato zdaj po Ev ropi pobirajo cepivo katero druge države mečejo v koš, celo Orban in ta Orban je to odvrženo cepivo podaril Janši in Pokljukarju, obadva pa sta pred njim zaradi tega klečala in se mu na veliko zahvaljevala. Z druge strani pa dajejo 10.000 cepiva Pfizer Čehom. To pa meče slabo luč, luč dvoma na sposobnost in verodostojnost te slovenske politične in njej podrejene stroke.

      14 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      13.06.2021 ob 15:55 gost

      Oj levojajčniki , hi,hi,hi , pazite ka se ne boste razpočili , hi,hi,hi , še en mandat našega ljubljenega vodje , pa boste izumrli , hi,hi,hi , še eni parkrat boste zacvilili pa de gotovo , gremo JJ. počisti to nesnago.

      7 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      13.06.2021 ob 15:59 gost

      Ka Karel K. tebi je tudi remen doj spadno , kdo pa koga posiljuje z Astra zeneco , daj ne piši neumnosti , isti si kak ovi blesavi polpismeni jugonostalgik.

      4 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.06.2021 ob 17:36 Karel gost

        Jermen mi je kar na mestu in stroj nemoteno teče. Objektivni mora biti človek, nikakor fanatik in opoz

        9 1 Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      13.06.2021 ob 16:14 Risto Kubura gost

      Poserjem se na šimpanza - fašista.

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      13.06.2021 ob 17:11 Čergoli gost

      Domobranska - fašistična banda!!!!!

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      13.06.2021 ob 19:16 gost

      Še malo pa se bodo začele čistke med nami samimi !! Če se neboste cepili ne boste se prosto gibali med nami ki smo cepljeni! Za vas drhal se bodo naredili posebni rezervati kjer se boste lahko gibali kot živali ki se borijo za obstanek. med seboj boste povezani z ketnami in z drekom ožigosani---pomurska drhal

      1 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      13.06.2021 ob 22:14 gost

      19.16 kaj je s tabo človek prizadeti. Da nebo iz tebe slučajno zombi nastal ker si se cepil. Ali pa da neboš za pol leta na školjko mogel da se neboš postaral za 10 let. Ves vse to je mogoče. Ker debil neboš postal ker to si že.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      13.06.2021 ob 22:44 Magyar Bacsi gost

      Cepljenci pa boste postajali vedno bolj podobni opicam - kOT Janša.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      14.06.2021 ob 7:33 gost

      čergoli ti si že zdaj podoben ORANGUTANU.Malo se poglej v ogledalo in videl boš PAVIJANA. Zrel si za ZOO.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      14.06.2021 ob 7:42 LFL gost

      Kaj se pa levuharji sploh slinite .Vse opice ki jih omenjate bi lahko bile predsednice vaših zblojenih levuharskih strank.Če samo pomislim na fafajončko ,g.šiviljo ,g. serpentinška,g.mesečnika ,bi pavijan ,orangutan,šimpanz in gorila bili ravno pravi za nove obraze v levuharskih strankah.Poželi bi večji volilni rezultat kot pa sedanji nesposobni pokvarjenci.Če na levi nimate koga bolj sposobnega se vam slabo piše.Čeferin in vesel bosta vso to nesposobno nesnago POČISTILA.Zato pa se jim mudi na VOLITVE.Tam pa bo prišla ura resnice. Nasvidenje nesposobna drhal.Nikoli več.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      14.06.2021 ob 10:33 gost gost

      Ti budalo lfl si plačani od puklastoga orangutana, ka pišeš takše bedarije, ja,. Ka vse lazi po ton sveti, brez možganov. Pukčlastomi so se pa itak že dugpo skisali, nega več pomoči- siromak,. ali tak je.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.06.2021 ob 10:45 gost

        Ta LFL je že od rojstva prizadeti, zato niti osnovne šole ni končal. Takšne idiote ima Janša najraje, da jih stokrat žejne preko vode vozi oni mu pa ploskajo in ga častijo.

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      14.06.2021 ob 11:51 Risto Kubura gost

      Janša je največja OPICA sodobne Slovenije.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.