https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Občina Odranci bogatejša za nov defibrilator

22.06.2021 ob 6:05  

Občina Odranci je bogatejša za nov avtomatski zunanji defibrilator (AED).

Elektronska naprava, ki lahko reši življenje ob nenadnem srčnem zastoju je že nameščena na steni gasilskega doma Odranci.

Stroški nakupa defibrilatorja so znašali 2.600 evrov, od katerih je občina prispevala 1.600 evrov, ostalih 1.000 evrov pa so prejeli s strani Zavarovalnice Triglav okviru sredstev za preventivo.

V kratkem bo sledil tudi uradni prevzem in prikaz postopka pravilne uporabe defibrilatorja, so sporočili iz Občine Odranci.

*Foto: Fb Občina Odranci

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.06.2021 ob 12:38 gost

      JOJ ; z tem samo tiho bodite!!!!!! Da si niste mogli tega prej nabaviti??????? Špot sramota ,saj ga sedaj ima že skoraj vsaka zabačena vas , nej pa tak dobra vas in občina kot so Odranci!!!!!!!!? Vej pa cuzek --zaveči --mlijnar je kak glasen vsepovsodi pa te nej mogel prej zrihtati tole drobtinico!!!!!!?

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.06.2021 ob 6:59 cuzek gost

      Smo 100 lejt za svejton. Čas je ka Markoja odide. V sosidnjij Böltincaj jij majo 5 že 5 let.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.