https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

»Zgeni.se v poletje«

27.06.2021 ob 14:20  

Poletje je tu in nova poletna akcija NIJZ OE Murska Sobota. Ker je bila zimska akcija »Zimska gibanica« zelo uspešna, so se odločili, da tudi med poletnimi počitnicami ter dopustom spodbujajo k telesni aktivnosti. Akcija poteka med 21. junijem in 21. avgustom 2021.

V virtualni akciji »Zgeni.se v poletje«, boste lahko skupaj z njimi gibali in zbirali minute gibanja.

Namen akcije je, da motiviramo prebivalce pomurske regije k večji telesni dejavnosti in gibanju. Telesna dejavnost je pomemben element zdravega življenjskega sloga in pomemben dejavnik v ohranjanju in krepitvi zdravja. Pri tem ponovno dajemo poudarek na medsebojnem spodbujanju k telesni dejavnosti in virtualnemu druženju.

Potek akcije

Izvajajte različne oblike telesne vadbe (tek, hoja, kolesarjenje, plavanje, rolanje, lovljenje, …) in zbirajte minute gibanja. Zbiranju se lahko pridruži vsak. Pomembno je samo, da seštevate minute in nam jih sporočite. Prosimo pa vas, da pri tem upoštevate vsa higienska priporočila, ki veljajo.

Sporočite svoje minute

Zbrane minute jim pošljite preko vprašalnika, dostopnega tukaj.

V znak podpore akciji označite objave (fotografije, storye) na socialnih omrežjih z @zgeni.se in #zgenisevpoletje.

Spremljajte jih na FB strani in Instagram profilu »Zgeni.se«, kjer boste našli vse podrobnosti o akciji. K sodelovanju lahko povabite še svoje družinske člane, prijatelje, sorodnike, sodelavce,...

* Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2022 ob 16:46 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.