https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Plesalci Plesnega kluba Zeko odlični na pokalnem turnirju za otroke

26.6.2021  

Prejšnjo soboto je v Šenčurju pri Kranju potekal Pokalni turnir za otroke v organizaciji PZS, kjer so se odlično odrezali tudi plesalci Plesnega kluba Zeko.

Rezultati:

1.mesto David Pahor breakdance solo otroci

2.mesto Brina Benko disco solo deklice

4.mesto Nikita Erjavec breakdance solo otroci

8.mesto Arja Lukać disco solo deklice

10.mesto Tinkara Dogar Žižek hip hop solo deklice

»Za otroke je bil to prvi turnir od lanskega februarja, tako, da smo bili zelo veseli kar se je videlo tudi po vzdušju v dvorani. Poznala se je odsotnost tekem in posledično malo večja trema. Tisti, ki so že tekmovali so opravili odlično delo, tisti, ki pa so sploh prvič tekmovali pa so se dobro držali in pridobili dragocene izkušnje,« so sporočili iz Plesnega kluba Zeko.

Ob tem so izpostavili tudi uspešno delovanje med epiidemijo, ko so plesalce pripravljali preko Zooma: »Ponovno se je izkazalo, da smo trenerji preko Zooma sestavili odličen program in delali na stvareh, ki nam prej niso šle oz. je bilo premalo časa za vajo, tu govorim predvsem tehnične vaje in pa velik nabor novih korakov, pa tudi kondicijsko smo jih dokaj dobro pripravili preko Zooma zadnji mesec in pol pa samo izpilili formo še dodatno v dvoranah.«

*Foto:Dejan Zečevič, Plesna šola Zeko

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.