https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Ljutomeru obeležili 30. obletnico samostojnosti

24.06.2021 ob 16:00  

V sredo, 23. junija, so v Ljutomeru obeležili 30. obletnico samostojnosti Slovenije.

Pred osrednjo prireditvijo je županja Občine Ljutomer Olga Karba, v Županatu mestne hiše Ljutomer, sprejela predstavnike veteranskih in domoljubnih organizacij ter prejemnike jubilejnih priznanj.

Osrednja prireditev je potekala v Parku 1. slovenskega tabora, kjer so že pred 153. leti nastajali zametki lastne države. Slavnostni govornik je bil Miroslav Rauter, v kulturnem programu pa je nastopil Pihalni orkester Ljutomer z glasbeno gostjo Manco Izmajlovo.

Vir in foto: Občina Ljutomer

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.06.2021 ob 18:38 gost

      Spet ni Horvat Jozeka,,,, ambasadorja debilne vlade kajti on ima nalogo da po Pomurju hodi na proslave. Kere se zdaj vrstijo po tekočem traku in poroča,,,, Januši groznumi,,, kaj se govori kaj se dela ali kritizirajo debilno vlado, njega itd. Za nagrado pa dobi stolček vodilni v hramu demokracije iz keruga z nadzvčno hitrostjo spizdi.

      9 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.06.2021 ob 18:41 gost

      Tega preseratora ( Jožefa ) nihče ne mara.

      8 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.06.2021 ob 19:13 gost

      Proslava za samostojnost Slovenije v Ljubljani ni namenjena Slovencem ampak Orbanu, Kurtzu, Plenkoviču. Za vse Slovence pa je ograja in policija. To je demokracija,,, janusa groznuga,,, debila.

      7 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.06.2021 ob 20:11 gost

      Saj pa nismo samostojni,kaj bluzite.Smo pod diktaturo Evrope,smo tudi člani evropske unije in zakaj?.Zato,ker sami nismo sposobni sami sebe preživljati,enostavno nam manjka znanja,da bi lahko bili samostojni.Poleg tega pa nas še zelo bremeni korupcija in lopovščina,ljudi ki so pri državnih koritih.

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.02.2022 ob 14:29 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.