https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Slovenska bakla je prispela v Prekmurje

Gornja Bistrica, 24.06.2021 ob 19:00  

Slovenska bakla za olimpijske igre Tokio 2020 bo v enajstih dneh obiskala vse občine Pomurja. Pot je začela v sredo, 23. junija, v Apačah. Potovanje po vseh 27 občinah Pomurja pa bo zaključila v petek, 2. julija, v Murski Soboti. V četrtek popoldne je po tem, ko je prepotovala Prlekijo prispela v Prekmurje.

Začetek potovanja Slovenske bakle po Pomurju je bil v občini Apače, kjer so v družbi nekdajšnje uspešne judoistke Urške Žolnir tudi proslavili Olimpijski dan, dan ki simbolizira rojstvo sodobnih olimpijskih iger.

Pot bakle se je iz Apač nadaljevala skozi občine Gornja Radgona, Radenci in Sveti Jurij ob Ščavnici. Drugi dan pa je potovala še skozi občine Križevci, Veržej in Ljutomer.

Pot po prleškem delu Pomurja je tako v četrtek popoldan končala v občini Razkrižje, od koder je prispela v Prekmurje, in sicer v občino Črenšovci.

Baklo je iz Prlekije prinesel župan Občine Razkrižje Stanko Ivanušič v spremstvu podžupana, razkriških športnikov in mladih gasilcev. Na prekmursko stran pa jo je ponesla županja Občine Črenšovci Vera Markoja ob spremstvu športnikov Športnega društva Črenšovci.

Bakla bo svojo pot nadaljevala v ponedeljek, 28. junija. V prihodnjem tednu bo tako potovala skozi občine Velika Polana, Odranci, Beltinci, Lendava, Turnišče, Kobilje, Moravske Toplice, Dobrovnik, Hodoš, Šalovci, Gornji Petrovci, Kuzma, Grad, Rogašovci, Cankova, Puconci in Tišina. Potovanje po Pomurju pa bo zaključila v petek 2. julija v Murski Soboti.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.06.2021 ob 20:42 Burek gost

      Minilo je preko 40 let,odkar je v Slovenijo obiskovala Štafeta mladosti Josip Broz TITO , danes ko je na Vladi Janez Janša pa nosimo Štafeto 30 let samostojne RS.Levičarji,prišel je čas,da morate enkrat priti k pameti in ne nosite laži v Bruselj,ampak združiti slovenski narod.

      12 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.06.2021 ob 20:54 gost

      Karel Kozic, malo podobno Titovi štafeti. Kaj praviš?

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.06.2021 ob 20:59 Stef gost

      Pred 41.leti smo nosili Štafeto Josipa Broza Tita,danes nosimo štafeto v času Janševe Vlade 30.obletnico samostojne Slovenije, kar smo lahko ponosni,predvsem pa se lahko zahvaljujemo današnji Vladi Janeza Janše.Levičarji,posebno stranke SD,LMŠ, kot tudi Levica ,prišel je čas da se v parlamentu zresnimo in čim manj laži v Bruselj ..Kar Vas Janezek nauči to Levičarji vedo.

      8 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.06.2021 ob 8:10 gost

        Ta vročina očitno negativno vpliva na tvoje možgane Ponosni na to, da mladi ( da starejših ne omenjam ) ne dobijo dela in stanovanj? Da imajo upokojenci za polno delovno dobo pokojnino višini 57 % plače ( v Titovem socializmu so imeli v višini 85 % plače )? Ponosni na to, da je Janša ( skupaj z vlado ) v 15-ih mesecih zadolžil državo za 8 milijard evrov in napravil v državnem proračunu 4 milijarde minusa?

        12 7 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.06.2021 ob 0:49 gost

      Štafeta, ka če bi tele lenuhi posvetili čas te norije za kakše delo ali si našli službo, manjacje..

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.06.2021 ob 8:26 Spravi se v penzijo... gost

      Samopromotor, večni župan, tokrat pobarvani z malo svetlejšim odtenkom, še vedno ni pogruntal, da so časi Titove štafete davno mimo. Če se pa že mora nositi olimpijska bakla, le-to ponavadi (tam, kjer imajo normalnega župana/županjo) nosijo športniki (primer Ljutomer). Da te ni sram, budalo nastopaško...

      11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.06.2021 ob 8:38 GODŽIRO gost

      Ne razumem, v čem je sploh point te neumnosti in tega neukusnega cirkusa ? Trideseta obletnica samostojnosti se lahko obeleži drugače , ne pa z nošenjem nekega preživelega relikta , na čigavem zeljniku le je zrasla ta neumnost.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      25.06.2021 ob 8:49 atlet gost

      Tekstilna industrija eden največjih onesnaževalcev okolja. Koliko majic bo po končanem cirkusu končalo na odpadu. morda lahko nekdo okvirno izračuna strošek tega cirkusa. Mnogi mladi atleti , ki imajo voljo vaditi pa prosijo za neplačevanje vadnine.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      25.06.2021 ob 15:23 Marmur gost

      Ne mešajte Titove štafete in olimpijske bakle! Nimata nobene zveze. To baklo so lepo "proslavili" tudi na večerni proslavi pri šoli v povezavi s praznovanjem 30. obletnice ustanovitve samostojne države Slovenije. Bilo je marsikaj zanimivega, le predolgo je trajalo vse skupaj, ni bilo povezovanja (vodenja) in v začetku so dali precejšnjo pozornost dosedanji predstojnici OE Zavoda za šolstvo M. Sobota Ireni Kumer.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.06.2021 ob 17:52 gost

        Vsako prenašanje bakel je en velik nesmisel! Kar pa se tiče Kumerce, a ta baba še ni v penziji???

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      25.06.2021 ob 17:57 Hadik gost

      ŽIVEL TITO,ŽIVEL SOCIALIZEM,ŽIVELA NAŠA JUGOSLAVIJA,ŽIVELA REVOLUCIJA,ŽIVELO DELAVSTVO,ŽIVELO BRATSTVO JUGOSLOVANSKIH NARODOV.ZAKOLJIMO KAPITALIZEM,Z RDEČO ZVEZDO NAPREJ.ŽIVELA JUGOSLAVIJA.

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      25.06.2021 ob 20:09 gost

      levojajarje je potrebno ohladiti v topli muri--drhal

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      01.02.2022 ob 15:17 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.